dagens fula kläder, jag ser ut som en man och ska aldrig mer ha mössa.



fanny

newyearsdress


Gekås ullared är en gosig affär. Jag har hatkärlek till det här stället också. Det är mysigt att se alla hispiga tanter köra rally med deras stora kundvagnar i hopp om att nappa den sista knallrosa blusen för 69.90 kronor, samtidigt som det är väldigt mycket inte mysigt att se det här också. Jag gillar att handla billigt fast vad jag inte inser fören jag kommit hem oftast är att allt jag handlat är skit. Förutom den här gången! Visst, jag kom hem med mycket skit men hittade också lite utav vad jag skulle vilja kalla en pärla. PÅ GEKÅS! Det kan faktiskt vara så att min nyårsklänning i år gått på endast 179 ynka korvören, det kallar jag kap. Men det vet jag inte än, förmodligen hinner jag ångra mig flera gånger om. I år ska jag dessutom åka skidor över nyår så jag kanske kör på den lite exklusivare varianten, termobrallor. Men, here it is peops!






äckel


Idag när jag kom till skolan hade min bloggmate Klara reagerat väldigt äckligt på mitt senaste inlägg. Fisdoft, fötter och kliande i baken. Ja, vaddå säger jag. Det är naturligt. Njae. För att klargöra det hela lite så skrev jag det mest som en lite ironisk grej. Jag lekte alltså inte med min systers fötter och jag brukar inte sitta och klia mig i baken (fast att det händer då och då när trosorna sitter lite fel). Ha ha. Ta det med en gnutta salt folk. Jag är inte så äcklig som jag utger mig för att vara.
Ja då har jag det sagt. Dags att bita på tånaglarna och botanisera i navelluddet.


nothing to worry about


Dags för lilla Jenni att skriva ett inlägg då. Om vad? Eh. Kanske om vad jag haft för mig idag.
Jag vaknade av pappas fisdoft som sakta trängde sig in mellan dörren. Efter det svepte jag en liter cola och charmade även till mig en kebabtallrik av pappsen min. Sedan kände jag ett behov av att prata och skratta bort gårkvällen (som öhm, blev ganska kortvarig för min del, synd). Så jag åkte över till min lilla Josef. Vi käkade fet grekisk yoghurt och såg på en toppenbra film. Vi grinade ner oss totalt i slutet av filmen när den lille pojken dog. Ha ha. Nu avslutade jag slutet men ni vet ju ändå inte vilken film jag pratar om. Jag diggar oväntade filmer när huvudpersonen dör. Det gör inte Klara. Hon gillar förutsägbara kärleksfilmer utan handling.

Sedan hem och kolla Paradise Hotel och kela med min systers fötter.

En sak till. Jag har glömt min mobil nånstans. Svarar jag inte på era sms så är det för att jag, ah, har glömt den helt enkelt och inte kan svara. Förstått? Bra. Det är frustrerande utan mobil. Det kliar i hela kroppen.




Nu ska jag klia mig i baken och sova. Börjar åtta imorgon. Inte kul.


folks-are-random




















Avslutade kvällen med att ta ett kort på dom barnen som försvann.
fanny

CONFUZZZED


Hur kan man ha en så enorm hatkärlek till en stad som jag har? Lidköping är staden jag syftar på. Staden är inte klok - helt sjuk. Allt är så inavel och elakt att jag spyr. Jag gillar effekten av drömmar Lidköping ger mig dock. ÅH jag vill här i från.






bilder

Bilder från igår kommer runt fem någon gång håll ut !

Partyanddrugs bejbi

Nu var det ett tag sen jag och alkoholen gick ihop, hoppas vi blir ett bra team idag jag och alkoholen så att han inte gör att något går snett. Mamma om du ser detta så behöver du inte oroa dig för att jag ska tappa mobilen i marken, peppar peppar ta i träd.

Idag har jag lite rödare läppar än vanligt och mörkare ögon än vanligt. Nu ska jag skaka rumpa.



FANNY

rabbit


Ska snart kila till bussen så hinner inte skriva ett millångt inlägg. Men ville bara tala om att jag lever och att ikväll ska jag leva fullt ut med mina nära och kära och bag in boxen.

Suddigare bild får man leta efter. Ska jag ta med mig kameran idag? Njaee. Kanske. Vi får se.

Salut!

 


vargtröja


Ligger och funderar, funderar på nyår och hur lite jag vill vara kvar i staden som drar mig ner till botten av ån. Min ekonomi ser kanske inte så ljus ut längre men snart kommer julafton och då kommer man få lite extra pengar på sparkontot. Känner på mig att denna nyår kommer bli spontan, antingen kommer jag sitta hemma med mamma och pappa eller vara på någon annan plats i världen. Jag behöver sol för att överleva, och just nu får jag inte den mängd sol jag behöver och det får mig att se ut såhär.


Fanny

sleepyhead

Godmorgon på er, jag har inte kommit upp ur sängen än men snart. Igår hade jag en såkallad "dejt" vem är denne man undrar kanske ni men ja det kommer ni inte få veta.

vem är denne mystiska man jag dejtar?






























Fanny


HELT OK


hittills fungerar min hemma-fredagskväll utmärkt!

På bild: Mollan, Klara och Hugos mage. ♥






en helg i mellan sverige

Det var ju meningen att jag till helgen skulle bege mig norr ut men efter att ha tittat på väderprognoser och webbcameran så tar jag och stannar hemma istället. Vädret är tråkigt och det är enormt dåligt med snö, jag slår vad om att festen imorgon kväll kommer bli grym och det känns tråkigt att missa den. Men istället ska jag vara hemma och umgås med nissen som kom hem från bali i onsdags, inte fel det heller. Ikväll tänkte jag bjuda på en dagens outfit.

Man blir inte så taggad när man ser detta.


Fanny

Julklapp till Jenni


Jag har funderat ett tag och kom just på det! Det här är vad jag ska snickra ihop till Jenni i julklapp. Varför har jag inte tänkt på det tidigare?




vi vill också gå på dejt




ungefär såhär lugn har jag tänkt mig att min fredag ska vara.

Nu är det fredag igen. Veckorna går turbo för vår del. Depressionen som drabbat oss alla tre lämnar oss sakta men säkert, förhoppningsvis. Den här fredagen blir soffligg, liggsoff för min del. För Jennis del också, fast hon ska liggsoffa med sin mamma, och jag med Hugo. Hugo ska ligga på min mage och bara vara mysig har jag bestämt, hoppas han går med på det. Fanny ska dejta och ha pusskalas. Kanske? Eller? Fuskit tycker vi andra, vi vill också vara med. Fast bebisbajs och dreggel på tröjan en fredagskväll känns inte heller fy skam. Det här blir en lugn mysfredag helt enkelt!




godnatt peops!




yes, godnatt allihopa. Nu tycker jag att vi knatar till kojs. Idag har varit en lång dag med mycket tid vid datorn. Trist! Min julstjärna sitter i mitt fönster nu, det är mysigt. Jag älskar julen på det viset, när alla mysiga ljus kommer fram. Innan jag kryper ner under täcket tror jag att jag ska nalla en pepparkaka och lyssna på min favoritjullåt "mer jul - adolphson och falk". Då somnar jag gott sen. 

 

big city life

Ligger i sängen och tittar på generation fett, Mikey eller vad han heter är en mycket fet bög kille som gillar feta män i usa. Han är väldigt fet, konstigt att han inte rullar fram.

bjuder på två bilder från chicago bara för det


shoff

Nu kom jag precis hem och jag måste erkänna att cykla hem i skinnjackan var det kallaste på länge. Men när jag kom hem låg ett efterlängtat paket på köksbordet, jag slet och kämpa för att så upp det och i det låg min nya skidjacka, frågan är gillar jag den eller gillar jag den inte? Får gå i den och känna lite.
Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en lång och skön dusch, sen ska jag vänta på att Hedda kommer. Talk 2 you l8ter!

så ser den ut iallafall.


paradise hotel


Anneli visar oss att allt är tillåtet i tv. Speciellt i Paradise Hotel. Hihi. När detta visas i tv återstår att se men vi ger er ett smakprov så länge vad som komma skall.



Hittade dom på nån blogg.

hål i örat


Något jag är sugen på är att ta ett till hål i örat, i över örat det är så snyggt!
Någon som vet vad det kostar?

Titta på whitneys öra, jag blir tokig. Jag ska sola solarium idag, klarar inte av att vara vit.


Fanny

sleepyhead

Lycka är att hitta tre ogjorda skoluppgifter som skulle vart inne vecka 41.

/ Jenni


hjärta


ägg dieten

Idag så har jag börjat med en ägg diet.
Jag får endast äta ägg nu framöver, kommer jag att överleva? det återstår att se. Men nu ska jag äta upp min kvällsmat...

Fannyyy ägget sjöstedt


like me like you like everybody

Min rumpa har somnat men det brukar den göra när jag är i skolan, vi hade visst igen lektion imorse eller så hade vi det jag vet inte. Sitter i biblioteket på skolan, jag gillar att sitta i biblioteket men bara för att jag gör det behöver ni inte tro att jag är en bokmal.
Idag har jag inga planer, mamma sa att jag behövde julstäda så det kanske jag ska göra men det gör jag bara för hennes skull. Sen ikväll ska Hedda komma förbi för att hjälpa mig med psykologi uppsatsen som ska vara inlämnad imorgon, har jag börjat? Svar nej. Jag behöver ta tag i allt, men jag har så mycket i skolan nu fram till jul så jag vet inte vart jag ska börja

När man sitter i biblioteket kan man se udda människor.
Framför mig sitter en kille och små tittar på mig det känns obehagligt men jag smygtittar tillbaka, han har skeva tänder, lila tröja, keps, uttöjt öra och han ser hög ut jag undrar om han är hög, läskig är han i alla fall.

Fanny den stekiga steken


en grå dag mindre till julafton


Godmorgon vänner och ovänner! Ny dag, den är grå den också. Vart ska man ta vägen? Mörkret tar kål på mig men mamma lugnade mig lite granna med att den 21 december vänder mörkret sakta men säkert till ljusare dagar. Det är bara att börja räkna ner helt enkelt. Idag kommer min systeryster och stannar ett tag med pluttisarna Molly och Hugo, dom har jag saknat.

Men nu innan jag ska hem och gosa med dom ska jag skriva ett arbete om döden.......

Sen ska jag pussa på mollan!



klaris

"The hand dancer"


Jag har idag kommit på mig själv ett antal gånger att tönt-vifta med fingrarna. Ni vet situationstecknet, fast med fingrarna. Det ser ju asfjolligt ut. Jag har använt mig av det ofta det senaste och jag undrar varför. Känner jag mig osäker hela tiden, hittar jag inte mina ord och måste ta till det här tecknet, försöker jag skämta till varenda situation? Vad är felet. Jag gör det, och sekunden efter kommer jag på mig själv och känner mig som en grå trettioåring som ska uttrycka sig "kul". Jag hinner knappt tycka det är pinsamt att jag gör det förens jag gör det igen. Jag måste sluta.

En annan sak att lägga ner med när jag ändå är i farten är min handdans. Jag måste lära mig att dansa med hela kroppen och inte bara låta mina händer göra jobbet. Jag tjänar typ ingenting på det. Jag lägger ner. NU!

/ en road hand-dancer



i min egna lilla värld

Något jag är bra på är att fundera, jag funderar på allt som inte har med skolan att göra och detta gör så att jag ofta går runt i min egna lilla värld.
Men ibland får hjärnan för sig att fundera på något tråkigt, något känslosamt något gör mig ledsen detta sker speciellt på hösten, kanske är det mörkret som påverkar mina tankar. Hösten är inte längre vacker istället är den kall och mörk, Sverige har dött.
Men för att fly ifrån detta gråa och kalla mellan Sverige ska jag i helgen ta mig till något lite ljusare, jag menar snön för i helgen ska jag och Hedda tillsammans med bror, Jonas och David ta oss upp till sälen. Jag ska ta mina första svängar för den här säsongen och på lördag kväll kommer det dessutom vara en förhoppningsvis bra party kväll!

Nu hem till mamma och sen blir det massa plugg.


egg


Uuuuuuuh. När jag skulle ta fram två ägg upptäckte jag en vit fjäder på ena ägget. Den satt fast. Och den var len. Första tanken var; det ligger en kyckling i ägget. Andra tanken; nej klart det inte gör, idiot. Tredje tanken; jag pillar bort fjädren och steker upp äggjäveln.

Och det gjorde jag. Men lite äckligt var det. Fast inte äckligare än när det kröp upp en mask ur min banan en gång. Den stekte jag också upp.




Är ganska trött på det mesta faktiskt. Trött i sinnet. Trött på skolan. Trött på Lidköping. Trött på bonnahålan jag lever i. Trött på alla måsten eller inte måsten. Hösten är inte mysig längre. Bara deprimerande.
Idag försökte jag göra min morgon så mysig som möjlig och tände ljus, drack kaffe och skar upp apelsiner. Och nu ska jag och min ipod ta sig en lång promenad. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt. Efter det åker jag och ekorren in och fikar. Vi ska sitta i timmar. Prata om hösten, bonnhålor, måsten och icke måsten. Det behöver jag.

I eftermiddag är jag nog gladare.
Hej.


läppförstorning

Något jag verkligen tänkt på och funderat över är läppförstorning, något i den här stilen jag vill ha en större överläpp för just nu hänger bara underläppen där som en kamelläpp och för att höja mitt självförtroende har jag nu bokat tid för att göra detta ingrepp. Det kommer troligtvis ske i februari, vad tycker ni do or not to do?


fanny

videoblogg!



allaah


dagensfrisyr



Tycker dom där 90-tals bebisflätorna klär mig ganska bra./ allah


vem vare som kasta?

Dags att ta tag i livet. Dra mig i dubbelhakan.
Börja plugga, börja träna, börja göra goda gärningar, börja göra livet lite svårare helt enkelt.

Framöver kommer ni möta en ny mycket fräshare Jenni. Vi börjar ikväll hos Fanny. Med chips och dipp.



Och så en favorit i repris.



morgonbloggaren




Det är jag det. Varför inte liksom? Ny dag, nya underkläder, nytt blogginlägg. Idag är det en vanlig tråkig måndag, som alla de andra måndagarna. Fast idag är det extra grått. Tiden som är nu är verkligt trist, jag vill somna och inte vakna igen förens lagom till studentiderna börjar, då med den fördelen att allt ska vara bra och att alla ska må bra. Det hade varit fint, men vi får väl ta oss igenom den här vintern på något vis ändå. Jag ska tända mycket ljus, se mycket filmer och vara med dom jag tycker om!

Nu är det skola, tjabba!

Klaris 

kärleken

jag avslutar söndagen med något vackert. Läderjackor, converse och ett somrigt Stockholm.





Fanny

we need each other-damn

I Wish I Had A Boyfriend
I Wish I Had A Loving Man In My Life
Maybe Then I Would Turned Out Right
But Now Im Just Crazy Im Totally Mad
Yeah Im Just Crazy Im Fucked In The Head.
fanny


ögonsten.




bra


Jag älskar brats. Ska ta och köra murbyggaren nästa partaj.
Förövrigt, denna söndagen suger. Orkar inte ens gå upp ur sängen. Tror någon tejpade fast mig här igår.




söndag är nice

Nu är det redan söndag, och ute är det grått,blåsigt och lika dystert som vanligt. Tänk om det hade legat lite snö på marken då hade allt vart ljusare och finare.
På fredag är jag sugen på att åka upp till Tandådalen för att ta mitt första åk den här säsongen men vi får se hur det blir med det, det är en lång väg och ekonomin räcker troligtvis inte till.




we drink to die, we drink tonight


Igår var meningen att jag och Klara skulle ha en riktig lugn myskväll med film, god mat och massa chips. Det vände ganska snabbt när Klara plockade upp rosévinet. Vi bestämde oss för att upptäcka Lidköpings uteliv denna lördag och fann ganska snabbt några partysugna apor. Tyvärr var jag för.. vimsig(?!) att jag helt glömde bort att ta med mig kameran ut på våra äventyr. Den fick sig en lugn kväll istället liggandes på köksbordet tillsammans med våran chipsskål. Den njöt säkert.

Jag förstår nu varför jag borde ha en såkallad vit helg. Vakna upp utan ångest, huvudvärk och med kebab mellan tänderna. Låter ju helt underbart faktiskt. Får ta en sådan framåt jul. He he he.


Woho. Vi klippte av våra festivalband. Skönt, nu kan handleden andas igen.



new moon

Snart är det dags för new moon.


småstadsdisco

























I would cry hysterically, it hurt so bad.

Äh fy vad grinig jag är idag. Och grinigare blev jag när jag hittade slutet av two days in paris på le love, också. Och ännu grinigare blev jag när jag hittade världens finaste bild på mina kära föräldrar. ahhhhhhhh

Snart ska jag till jenni, hon har lovat god mat och nya wallander. Kan inte bli bättre just nu, precis som vi gillar det.

kram och puss en trasig klaris






-you left, I died


Jag är blödig idag. Kanske varje dag. Men det får man vara. Ibland. Lyssna på fin musik, grina lite, se på vackra foton och tänka att allt kunde varit något annat. Kärlek. Det mesta är från le love, google, michaela forni.

Det här inlägget blir långt, men fint.




























































im on supercasanova.






nåt för dom som väntar

Om nån timme eller två hämtar Klara och co upp mig och vi åker på Grease. Kanske åker jag in med pappa till stan innan. Vet inte. Är för mätt för att bestämma mig. Jag lagade mat åt min syster och mig förut, och kan inte påstå att jag är någon Tina i köket. Klibbig torr pasta med klumpig tacofärs. Eh. Trodde faktiskt det var köttfärssås i burken. En kryddig sådan. Men det gick ner ändå eftersom jag har aptit som en hemlös. Nu ska jag sminka mig, hihi. Ser ju ut som skabb, hihi. Smink är bra grejer för tjejer, hihi. Ne ärligt. Hejdå.


Skum bild.


varför ha lite läppglans när man kan ha mycket?


Fredag och Fanny ska tydligen dricka skumpa och äta jordgubbar. inte illa. Jag är discosugen jag med, men idag blir det aktiviteter utöver det vardagliga. Vi ska se musikalen grease där jag har tre medverkande kompisar så jag kan inte annat än att se fram emot det! Nästa helg ska jag vara disco. Denna helgen ska jag vara mysig och läppglansig. puss klara med k.




skolansugerjanivet.

Det är fredag och min hjärna har fortfarande inte fattat det. Veckorna springer iväg, det är mycket i skolan och kommer vi verkligen hinna med allt innan jullovet.
Men eftersom det är fredag idag så innebär det ju självklart att det är disco, halv sex bär det av till Maja där ska vi dricka skumpa, jag hörde också att det kommer finnas jordgubbar. Jordgubbar på hösten, fint.
Sen ska jag på maskerad ni får se vad jag ska vara senare, men nu back to work.

FANNY


summerbreeze




Godmorgon blogiiiiischkahboomyeah!

Mörk och mysig morgon jag vaknade till. Jag sitter nu och dricker varm obóy och lyssnar på johnossi i väntan på Jenni. Sen ska vi ha det mysigt i redigeringen hela dagen. Vi ska börja med att se på paradise hotel, dricka lite mer obóy kanske.. kanske redigera lite film också. Men bara kanske. Eller jo vi ska redigera massor! Nu kom hon med regnjackan på, jag kilar. På återseende!

Klaris

23:35 och dags att sova

Alltså. Jag somnade så fort jag öppnade boken. Hur ska jag lyckas hinna klart allt innan nästa vecka? Jag får helt enkelt ta min helg till en massa plugg. Köpa pizza, godis, läsk och försöka intala mig själv att plugg är bra för en precis som pizza är. Happ.
Imorgon ska jag och Klara på Grease musikal i Skövde. Det händer faktiskt någonting i Skövde trots allt. Bonnhålan. På tal om bönder. Pappa vill att jag ska joina honom i hans farmville spelande. Det kommer inte på frågan. Räcker att jag bor i Vinninga (som är en ännu större bonnhåla än Skövde).





Jenni

torsdagskväll

Då var det torsdagskväll igen och det känns bra, för när det är torsdag så betyder det att det snart är fredag.
Just nu sitter jag i sängen med brorsan och Hedda, vi kikar på mammas pojkar sen är det dags för ph.
ha det bra hejdå

Min hund var med oss en stund på bilden attackerar han precis ett chips.

it pays to belong

Bluööh. Mitt rum ser ut som en sunkig ungkarlslya. Mår faktiskt dåligt av det men är alltför lat att göra någonting åt det. Så mitt rum förblir en stinkande underkläds lya. Eller där förvrängde jag det lite. Det ligger inga stinkande underkläder på mitt golv men annan skit är utspritt över hela rummet. Kommer knappt in, eller ut.

Idag redigerade 2/3 av mariestadsgänget film. Det gick hyffsat. Synd att jag är så oengagerad. Men det lär nog bli något utav det.


Håll i er. Nu ska jag faktiskt plugga. Läsa en bok. Zzzznark. Som tur är har jag köpt mig en fet snaskepåse som jag kan göda mig med under detta lidande. Så, över till boken.

Vi slappar ganska mycket i skolan.

Och dricker kaffe.

Idag tjänade jag en Linné genom att bara va mig själv.

Mamma, får jag vara med i Paradise Hotel om jag plutar riktigt mycket med läpparna?


I skuggan av värmen.


Ännu en grå morgon. Jag hatar sveriges väder. Kul att jag ska cykla till skolan också, lite blöt kall och mysig när jag kommer fram till skolan är väl aldrig fel. Nej nej.

Igår blev det tyvärr ingen takvåning i new york med joel kinnaman, men däremot såg vi en väldigt fin film med joel i en av huvudrollerna. Jag ville inte att den skulle ta slut. Se den, i skuggan av värmen.




Klaris

Ett kvällsmeddelande

Nu kan jag somna med ett leende på läpparna!


sista skolkortet

Idag såg jag vårat skolkort. På facebook. Jag hatar skolkort! Har inte funnits ett enda år då jag ser normal ut. Det är som om någon djävul alltid ska försöka få mig misslyckad. Varenda. Jävla. Gång.
T.ex. i femman, ja då råkar jag ramla baklänges precis när dom klickar av. Resultatet: Jag ser ut som som en livrädd blåsfisk som precis är på väg att dö. Tack för den, DJÄVUL.
I sjuan, ja då glömde jag bh:n hemma. Det syns.
I åttan, då sover jag på skolkortet. Eller, jag råkar blinka precis när dom tar kortet. Kallar jag timing..
I nian, då kollar jag inte ens i kameran. Nej vet ni, jag kollar på en karta över Tyskland. TYSKLAND. Varför? Det vet varken du eller jag. Antar att jag ville se lite nonchalant ut. Jag lyckas då inte.
Förra året ser jag ut som en grynkorv. Ett ihoptryckt jävla mumintroll som är allt annat än fotogenisk.

Fast i år mina damer och herrar, då ser jag varken ut som ett mumintroll eller en blåsfisk. I år ser jag ut som en transvestit. En man i för mycket smink. En man som vaxat sig, tryckt upp botox i pannan och kletat på sig tjugo ton rouge. Grattis Jenni än en gång för att du lyckades bli så fruktansvärt bra på skolkortet. Hoppas du kommer ha stor glädje av dina gamla skolkataloger i framtiden. Det lär ju dina barn ha.

I framtiden kommer jag hänga som exempel på BRIS med undertexten "Misslyckad skolkortselev".


sitting, waiting, wishing..


Att vara i skolan kan vara tråkigt nog. Att vara i skolan och inte ha något att göra är tråkigare. Att plugga kan vara tråkigt nog. Att måste plugga något som ser ut att inte finnas är tråkigt. Ah, att vara eller att inte vara.

Jag vill vara hemma. Nu. Eller nä. Jag vill vara i en fet takvåning i new york, på en fet soffa med en fet öppen eld vid mina fötter och en snygg fransman tätt intill. Eller Joel Kinnaman funkar helt okej med. Lite Otis Redding på det eller möjligt vis Marvin Gaye..............

Bara liten tanke så.

Äh jag måste plugga!




11:45

Imorses var det dags att kliva upp och gå till skolan för första gången den här veckan, till en början gick det bra och jag kände mig hyffsat frisk faktiskt. Men under provet smög sig sakta huvudvärken på mig bakifrån, ah bakifrån. Allt gick skit och jag tappa tråden i hela storyn, har lust att skriva ner en massa svordomar men jag låter bli och istället säger jag de små fula orden högt för mig själv istället.

måste även kommentera Klaras dröm inlägg, tack för att du har gjort så att jag aldrig mer kan äta snabbmat TACK!




fANNY!

natti

Imorgon har jag fått stränga order om att vara i skolan klockan halv nio. That's it. Så jag tänker lyda min herre (som faktiskt visar sig vara en tjej vid namn Klara).
Ja, och med dessa ord tänker jag gå och lägga mig. Adjö.

Min söta kissemiss.

Jenni


Manuel, vem är du?


Jag drömde hemskt i natt. Jag vaknade. Det var mörkt där jag vaknade så jag sprang fort ner till andra våning och la mig i en annan säng i rädsla över att få en hårig hand på min axel. på vägen drack jag lite julmust också, bör tilläggas. Drömmen var som såhär..

Svårt att återberätta. Men i alla fall, min vägg i mitt rum är fylld av foton och helt plötlsigt en dag så var alla neddragna från väggen. Jag tror att vi familjen hade varit bortresta och gjorde den förfärliga upptäckten när vi kom hem. Det var läskigt tyckte jag. Någon dag senare hade någon tapetserat min vägg med vita små kaniner i glitter. Jag blev riktigt skraj. Under en utav kaninerna hittade jag en liten lapp med ett presentsnöre om som det stod M på. Jag utbrast i skräck till mamma och pappa, - ahaaaaaa, det är manuel!!!! Jag berättar för min familj om vem manuel är. Egentligen vet jag inte själv det. Men jag berättar att hans initial "M" dyker upp var jag än går. I sanden, på min tallrik, på imman på fönstret osv. Att han är en mäktig man som kan vara var som helst. Hela året har jag haft ryckningar i kroppen och inte kunnat sova själv på grund av manuel. Jag minns hur jag grät och berättade alla saker manuel gjort emot mig för mamma och pappa. Mamma och pappa skrattade mig rakt upp i ansiktet. Sen vaknade jag med bilden i huvudet av en hemsk man. Oklar bild.

Men jag undrar verkligen vem Manuel är, hur dyker ett sånt namn upp bara sådär i drömmen "ahaaaaaa, det är manuel!!!!". Och hur sjutton får jag ihop allt så himla bra men samtidigt så himla ologiskt i drömmen?! Jag kommer kissa på mig av rädsla varje gång jag ser ett M numera. Kommer jag kunna käka mcdonalds?

Jag googlade Manuel.. och det här är vad som gav mest sökreultat. Är det du som är Manuel? Jag sover hos mamma i natt. punkt.




spontanitet största prioritet

















snart är det jul det ska bli kul.







godmorgon

jag ser besvärad och kanske lite bajsenödig ut men det är väl så man ser ut när man mår dåligt.


summer 2009

Jag saknar min bästa vän i usa, hunden Magnus.




Jag saknar även katten, först gilla vi inte varandra men nu gör vi det.


måndagsbarn


Nu är Klara och Jenni påväg till skövde för en kväll fylld med äventyr dom firar nämligen 200 dagar kvar till studenten där. Jag hade velat följa med men nu ligger jag här sjuk i min säng och lyssnar på Bon Iver istället, tänkte snart kolla på true blood för första gången har inget bättre för mig. Om det finns någon snällhjärtad person där ute som känner sig manad till att komma med gurka, morot och sour creem dipp till mig så föreslår jag att du gör detta!

De höstdimmiga dagarna gör så att jag längtar till sommaren.

bullar

Gottfolk, Jag(Fanny) lever jag har bara gått och blivit sjuk så jag har inte haft någon lust att sitta här och skriva om hur dåligt jag mår. Nere i köket bakar mamma bullar, jag tror att läser vår blogg så jag får väl ta och ringa Jenni och bjuda över henne och Klara på nybakta bullar med mjölk. En sak som är tråkig är att jag inte känner lukten av dem.
Har precis suttit och skrivit med mr X som befinner sig på Bali men kommer hem nästa vecka så det ser jag fram emot.

nu ska jag sova


godmorgon

Hej mina små kottar. Idag när jag gick upp och kollade mig i spegeln fick jag mig en förskräckt syn. Jag såg ut som Ann-Britt 96 år, bor på Solhaga ålderdomshem och samlar på fina antika bokmärken innan första världskriget. Gaah. Inte fashion. Så här ser man ut när man har brist på sömn och i dåligt morgonljus. Om vi ska fortsätta på Ann-Britt spåret kan jag berätta att mina ögon värker och att min nacke värker lite smått. Jag kanske har förvandlats till en gammal kärring trots allt.

Senare idag åker Ann-Britt och Klara Senior till Skövde och skakar rumpa med alla studenter. Man lever bara en gång som en vis man en gång sa (eller jag).

Jenni


Nu var det morgon


Hallå blogg! Jag vill egentligen inte gå utanför dörren, det är tjock dimma och otrevligt bara. Men jag måste, jag håller mitt ord, klockan elva i skolan Jenni. När vi glidit runt lite i skolan, jenni och jag, beger vi oss till skövde för lite äventyr. Det blir skoj, nu ska jag äta min morgonapelsin och hoppa in i duschen!

I will see you there, or I will see you on another time..................





nattuggla


Nu när jag ändå är pigg såhär dags kan jag berätta om min händelserika dag. Som nu visar sig inte är så händelserik som ni kankse hoppats på. Jag vaknade nämligen halv fyra. Fast, jag vaknade faktiskt en gång innan av att mamma kom in och grymtade något om korv. Vad hon sa är fortfarande oklart eftersom jag ännu inte vågat fråga henne om det.
När jag väl vaknade kände jag ett otroligt sug efter kaffe men eftersom min kropp inte ville ta mig upp ur sängen uteblev det. Istället försökte jag ivrigt men snällt övertala min syster att brygga lite kaffe men misslyckades där också. Jaha. Jag fick tillslut pallra mig upp och göra eget kaffe. Sedan dags för frukost/lunch/kvällsmat. Två polarmackor och en näve med pepparkakor fick jag i mig. Och mitt kaffe, självklart. När jag slukat min otroligt näringsrika frukost/lunch/kvällsmat for jag in i duschen och där stannade jag tills nu. He he. Det gjorde jag faktiskt inte men det hann ni säkert räkna ut innan jag skriver detta. Vid sju var det dags för teater med några töser. Min mycket begåvade vän Louise spelade sin sista föreställning och åh, så duktig hon är. Vad pjäsen hette vet jag faktiskt inte eftersom jag inte orkade ta reda på det.
När jag kom hem käkade jag upp helgens sega ostbågar och kikade på Paradise Hotel. Mer än så har faktiskt inte hänt idag. Men hallå, det är ju trots allt söndag.
Nu är jag sugen på nybakade bullar. Därför får denna bild pryda mitt jävligt ointressanta inlägg.



Jenni


klara äntligen myndig


I fredags firade vi lilla Klara som nu blivit stora Klara (i ålder förståss) och jag hann klicka av några bilder. Tyvärr blev det sängdags för mig ganska tidigt den kvällen och hann inte skaka loss mina arma skinkor inne på stadt. Det gjorde därimot dom andra i gänget. Jaja. Fick tröstäta en kall gammal kebabtallrik från kylskåpet istället.
Ja men varsegod, här kommer en bunt bildsköna pics. Vi är så fotogeniska allesammans.



















Jenni


söndagstjat


Äh den här söndagskvällen kan ju ta sig någonstans. Svintråkig är ordet. Jag rullar snart mot tvn och paradise hotel. Jag vill egentligen inte, jag vill ut på nattäventyr. Men äcsh, jag får nöja mig med apelsin och snart även en vän.

Förresten, jag är ju ett himla stort fan av short message service eftersom jag tycker det är ganska jobbigt att prata i telefon, så när jag får sms eller skickar sms till någon (jag svarar i nästan alla fall, alltid) och personen i fråga inte svarar blir jag väldigt..knäckt. Eller något. Det är bland det värsta jag vet. Att få ett sms, jag svarar kvickt och sen.. hm ja, jag får inget svar. Eller jag skickar iväg ett sms kvickt och sen.. jag får inget svar. Det värsta är nog ändå att få ett svar fyra timmar senare. Tonårsfunderingar. Ja det är en pik. Svara på mina sms bara. 

När jag var i London höll jag mig lite i skinnet gällande messandet, å andra sidan hade jag min trognaste smsvän hack i häl hela resan. Jag vill vara i London idag igen. Hemska söndag.




weekend warriors


söndag förmiddag. Mamma donar med söndagssteken som jag kommer att ta stor del utav. Helgen har varit bra! Min födelsedag firade vi hos mig/fanny. Stadt toppade inte mina förväntningar, vilket jag redan visste, tyvärr. Igår, lördag tänkte vi fortsatt i samma spår som fredagskvällen men eftersom att våra kroppar var tillräckligt möra efter fredagen så valde jag att lägga mig i soffan med mamma och pappa, bror, vitlöksbröd och brie. Vi såg mammut, jättefin film. En sån där film som jag blev hemskt sentimental utav vilket senare resulterade i att jag grät i kudden innan jag somnade. Nu blir det söndagsgos tills vidare. Steken kallar!




Söndagarna



FANNY

hej


En helt underbar och fantastisk människa kom och hälsade på mig idag. Bakislördagar blir inte mycket bättre än såhär. Jag är glad att jag har vissa människor som får en att känna sig betydelsefull och som får en på bättre tankar såhär års.



Bilder från i fredags kommer upp imorgon. Just nu är jag inte på humör alls att lägga upp några överhuvudtaget. Vet inte om det har med den mörka årstiden att göra eller brist på självdisciplin men jag känner mig så himla värdelös. Deppig. Vill åka någonstans, slippa alla bekymmer och bara kunna göra saker som jag själv vill. Nu står jag istället här, fast med tusen saker att göra och tusen tankar som bara förvirrar en och som får en att göra saker man egentligen inte vill. 
Åh. Hej höstdepression. Stön.

Nu ska jag krypa ner under täcket, lyssna på Anna Ternheim och typ, sura.


Jag visste att jag skulle få blåmärke

Men jag visste inte att det skulle hamna på hakan.
Nu ligger jag och Klara i sängen, helt döda helt utmattade men livet rullar. Igår var efter lite dramatik en bra kväll. Vi tjänade drinkpengar. Nu måste jag sova godnatt människor!!!!


Fanny

we are the people

kvällen är ung och ikväll är Klara kungen här i djungeln, jag har förhoppningar och jag hoppas att klaras kväll blir lika lyckad som hon hoppats på. Dock vet jag att förhoppningar om en kväll inte leder till något, damn girl. Ikväll ska vi dansa och ha det så himla kul, men ingen vet vad som kan hända på stadt faktiskt. Nu ska jag och alla andra fortsätta dansa. Hoppas att alla som läser en jävla fucking kommentar, sjukt irrenterande så fukk u bitches!

vi kommer tjata om kommentarer med vi tycker när det är många som läser borde de kommentera och peppa oss och såhär på fyllan vågar jag faktiskt erkänna och säga att jag tycker att ni kommenterar dåligt..'

hejdå

otur

Fredagen den 13:onde har drabbat oss alla. Speciellt mig. Gud bevare mig väl, amen. Jag är inte särskilt skrockfull av mig men när ena incidenten efter den andra kommer flygande rakt på en kan man inte annat än undra om det faktiskt är en otursdag idag.
Bah, jag öppnar vinboxen och hoppas all min otur har fått över. Jag spiller säkert på mig snart..
Jenni
Stress är inte bra för hjärtat jag kommer få en hjärtinfarkt/fanny

Lyckokaka

Ska bli gött att min rika man kommer belöna mig, måste hitta han först bara.


Im in love

Idag har jag varit i Göteborg, denna vackra tröja fick följa med mig hem till Lidköping.



Fanny

just a boy

Herre Jesus, vad trött jag är. Satt uppe till halv tre och glodde igenom enligt mig den roligaste sidan på internet. Mullbergaskolan.se. Vad jag stendiggar Rektor Leif och hans underbara personal. Skulle inte haft nåt emot att tillbringa min låg- och mellanstadie år där. Hö hö. Lenge leve Mullberga! “Fotvårtor smittar, det gör inte svett“.

Nu sitter jag hemma och ska ta mig en liten tupplur för ikväll måste jag va på topp när Klara firas. Så. Godnatt då.





(Tryck på knappen så får ni lyssna på en fin låt. Den är seg i början)

Jenni

Nuså nuså


Idag har jag varit nära att gråta ett antal gånger. hihi. Nu senast var när Jenni gav mig världens gulligaste present, kort där efter springer rebecka körkort carlsson på oss och skriker/gråter av lycka efter att ha klarat uppkörningen. Hennes lyckorus smittade av sig på mig och jag var riktigt nära på att grina. Där mitt på gatan. Nu hänger vi inte läpp mer tycker jag, det här ska bli en jättebra fortsatt dag och kväll!




GLADKLARA

Jag tröstäter chips


DET ÄR FREDAG DEN TRETTONDE OCH INGET GÅR SOM DET SKA. SKA DET HÄR BLI DEN VÄRSTA FREDAGEN NÅGONSIN KANSKE? VA VA VA?



LEDSENKLARA

18

Min artonårsdag var fin! Jag hoppas att idag blir lika bra om inte bättre, bara allt går som det ska. Även om stadt suger och allt folk säger hit och dit så tycker jag att alla kan bortse från det idag och bara maka sig dit. Det kan väl bli bra. Då ses vi ikväll vänner.

Igår fick jag två skittråkiga bilder från min födelsedag. TVÅ.


sick

Riktig dålig uppdatering på oss idag, men jag skyller på skola och presentfixande. Nu är det kväll och imorgon ska jag till Göteborg över dagen, men jag känner hur kroppen börjar bli sjuk och jag hoppas inte det bli värre..
Ska ta en dusch nu, knarka lite piller och dricka mängder med vatten. Jag vill inte bli sjuk Godnatt.

Fanny


roomraiders fanny deluxe

Nu sitter Fanny och jag och grejar med lite hemlighetsstämplade saker. Det är saker till en person vi tycker mycket om och som blivit diskoteksmyndig idag. Vad som sker just nu i Fannys rum får ni se imorgon. Nu, back to work.



Jenni

Happy birthday

Ja, må hon leva!
ja, må hon leva!
ja, må hon leva uti hundrade år!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva uti hundrade år!
och när hon har levat!
och när hon har levat!
och när hon har levat uti hundrade år!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva uti hundrade år!

Ett fyrfaldigt leve för Gudrun!KLARA!
hon leve!
Hipp! Hipp! HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!
Grattis kramar till Klara på 18 års dagen, från Fanny och Jenni!



ekorre

Idag blev jag bjuden på fet frukost av min granne som jag helst inte tackar nej till. Ett helt bord fyllt med smarrigheter. Okej.
Sedan dags för äventyr.
Med en mage fylld med ostmacka och müsli begav oss "Mariestadsbrudarna" (hahaha, klyftigt namn jenni) till, kan ni gissa? Mariestad. Vi filmade kanske en kvarts material och sen åkte vi hem igen. Värt. Men vi gillar ju att åka tåg.
Efter det förgyllde den smarta, snygga, sexiga Vanessa som är singel min kväll. Jag skrattade så jag kissade på mig. Bara bokstavligt talat. För jag är arton år och pinkar inte i brallorna. Och nu så ligger jag här. Om knappt en halvtimma fyller min bästis Klara myndig. Det ska vi bannemig fira på fredag.
Tills vidare mina ankor. Simma lugnt.




jag hoppas imorgon blir en bra dag.








blablaonsdag.

Onsdags kväll jag sitter ensam i köket och har precis kollat på bonde söker fru. Mamma har alltid sagt att man ska gifta sig med en bonde men gubben med den oranga mustagen har skrämt livet ur mig och jag ska aldrig gifta mig med en bonde.
Nu efter att ha ätit upp alla chokladbollar, sitter jag och tänker på ifall man ska ta och skaffa sig ett gymkort. Men jag känner ju mig själv och jag vet att det inte kommer att användas, så kanske ska man börja tänka på vad man stoppar i sig istället. Det kanske inte var så jättesmart att äta upp alla dom där chokladbollarna.. imorgon efter skolan och efter att vi har bakat tårta till Klara ska jag tvinga jenni att gå ut och gå med mig.

Det är inte min framtida man, men tror att Jenni kommer falla för något liknande i framtiden!


FANNY

shiver.

Här sitter jag och häckar. Äter choklad, crisp'lit efter en närmre koll. Helt okej choklad. Lyssnar på coldplay gör jag också, dom träffar aldrig fel. I somras såg jag dem live på stadion i stockholm, det var sjukt mäktigt och jag skulle lätt vilja göra om det.

Nu ska jag städa mitt rum som jag skjutit upp i ca två veckor nu, eller var det två år? Minns inte, vidrigt är det i allafall.

To not forget, imorgon fyller jag år om ni missat det.





Chokladbollar

Nu har jag bakat chokladbollar, dom blev inte lika goda som melas men dom gick ner iallafall!



FANNY

cute face!




Nu är jag hemma igen, har vart i skolan en snabbis eller det blev allt några timmar eftersom jag, jenni och klara har suttit i biblan, Jenni läste kp Klara läste plaza och jag foto tidnigar. Vi prata också om att vi vill iväg över nyår, så om någon snällhjärtad person som har något förslag och vill dela med det till oss kan ju nämna här!
Men nog om det, såhär ser jag ut idag inget att visa upp egentligen. Hitta ett par skor i källaren ett par fina blåa lacoste, använda typ 3 gånger.

nu ska jag steka halloumi ost, kanske kommer upp en bild på det senare har nämligen hört att Patrik Dahl älskar matbilder på bloggar allt för dig mannen!

FANNY

all i want is cash

ALL i want for christmas is cash och en morgonrock.
Jag ångrade att jag inte köpte fred tröjan i usa, fan fan fan FAN.
godmorgon föresten, jag ligger och latar mig i sängen och det känns som om att denna dagen kommer att försvinna springa ifrån mig helt enkelt.

Sen en annan sak jag tänkte nämna, vart är kommentarerna vavavava?



FANNY

voff

Bravos apelsin/mandarin/äpple-juice är himla bra grejor! Jag skulle kunna sluka ett helt paket så fort jag vaknar på morgonen. Fast den bästa apelsinjuicen är ändå brämhults, i alla lägen. Eller ne, inte i alla lägen, egen färskpressad apelsinjuice är alltid bäst. Jag har en grej för apelsiner, juice, citroner, lime, klementiner och citrus i allmänhet. Det är himla gott. himla-gott.

Idag är det onsdag, dagen innan hmm... någons födelsedag. MIN! MIN! Dagen innan min födelsedag. åhå. Sista dagen som sjutton. 
Igår fick jag mitt första paket, i förskott, av en vän som inte kunde hålla sig. Hihi. Det var en väldigt fin present i varje fall!

Nu ska jag slurpra upp bravopaketet, städa mitt rum och sen bege mig in till stan.

Looking forward friends.



nattipatti


Min dag, kortis sammanfattad. fyra sjukt tråkiga kort. Mmm. Men imorgon tänkte jag ta ett kort i timman, det kanske kan bli skoj. Nu ska jag se klart på christine och sen sova, jag ska sova länge imorgon.






oh oh baby

Jag vill också va superblond, ha en barbietatuering, klä i tajta rosa skinnbrallor, dansa på bord, slicka av grädde om fingrarna, porra mig på dansgolvet och vara skandalen på festen.

Eller inte. Jag är nog hellre amish.

Jenni


hela livet var ett disco

Jag är sämst av oss tre att blogga, jag vet. Får höra det ganska ofta av mina två bloggmates. Men det blir lätt så när man är en prisad soffpotatis och tycker det är ett tungt jobb att sätta i usbkabeln i datorn.
Fast nu ska jag dra mig i nackhåret och ändra mina bloggvanor. En heläkta fitnessbloggbrud ska jag bli och uppdatera minst två gånger om dagen. Eller kanske fler. Blir det inte så ber jag er bloggläsare att stå utanför mitt fönster varje dag klockan fem och kasta ruttna tomater på mitt fönster. Skrik gärna några grova ord också så jag får mig en läxa.
Iallafall.
Här kommer några efterlängtade (eller inte efterlängtade) bilder från i fredags. Hujeda mig.















Jenni


så otroligt gött, YES!


FANNY


Poland

polen är inte lika grått som det ser ut, här är några bilder från vår klassresa. Nu ska jag städa mitt rum, det luktar lite mysko.




FANNY

GODMORGON

Jag är uppe med tuppen. Inte Jenni. Hon vet inte riktigt hur man ställer en klocka den lille tösen. Men men, jag får invänta henne i skolan. Sålänge tänkte jag att Emma får underhålla mig. Jenni, du missar pannkakorna!

Tja,






imofftooschool.

Det finns inget bättre än att ha en godnatts sömn. Nu känner jag mig utvilad, men inte så utvilad att jag tycker att det ska bli kul att gå till skolan, idag går jag från klockan 8 till 4 hej och hå kämpa på Fanny men snart fyller faktiskt Klara år, JIPPIE.
söt jag är idag!



FANNY

sitter gärna i soffan för jag


Sanning och inga lögner. Jag är på ett sätt en väldigt rastlös person som gärna vill att det ska hända saker kring mig hela tiden och jag tycker inte så mycket om att hänga hemma.. samtidigt som jag är världens hemskaste person när det gäller att resa sig från en stol. För exempel. Jag hatar mig sjäv när jag hamnar i såkallad soffkoma. Jag kan sitta i timmar, som jag gjort idag, framför datorn och döda dyrbar tid. Visserligen så har jag idag hunnit med ett spinningpass på friskis men det är nog det enda vettiga jag gjort idag. Jag gjorde i och för sig en mohikanfrilla på oskar vilket kan ses som något utstickande i min i övrigt så ohändelserika dag. Oskar skulle köpa ett nytt tv-spel klockan tolv i natt och sedan spela hela natten, då vill han se lite "tuff" ut. Jag hjälpte han då med den där fåniga frisyren och gav honom en krigsmålning, han blev ledsen när jag sa att resultatet var allt förutom tufft. Han liknade något jag skulle kalla... en trancebög. Fast det kan vara himla tufft också. Jaja. Men vahettere, jag gillar när det händer grejer. Så dra i mig när jag fastnat på stolen. Snälla.

varje kväll innan jag somnat i snart en vecka så har jag lyssnat på paris (vänliga eldar) och jag tror jag gör det ikväll med för jag blir så himla inte opepp på den.

Godnatt alla snälla människor,

Klaris

gnight.

Tänkte att jag skulle krypa till kojs nu, har en lång dag framför mig imorgon. PUSS

när jag duschar går det till såhär!

Finns egentligen ingen mening med denna video, men idag har jag duschat och efter duschen var jag rastlös då satte jag ihop en snutt för att visa er hur det går till när jag hoppar in i duschen. Tänkte ha med lite när jag stod och sjung i duschen, men det visade sig att jag inte satt på kameran så tyvärr fick ni inte höra hur vacker min röst låter i duschen.



FANNY


tattoo

Tänk om det skulle vara lättare att ta bort tattueringar, då hade jag inte tvekat.



Fanny


mormors köttbullar












Fanny

ljus i mörker



Nu i dessa kalla höstetider finns det inte mycket att höja humöret med. Sura busschaffisar, långa uppsatser och mörka morgonar. Men det finns en tid, inte så jätte långt bort, som ger ljus i mörkret. Denna tid kallas student 2010. Fanny, Klara och jag tar snart denna efterlängtade graduation och vi ser fram emot detta mer än någonsin. Det vill säga, arbetslöshet, tomma plånböcker och för mycket fritid. Mm, ge mig.
För min och Klaras del är mössan nu beställd. Rappa på Fanny!

Jenni

things i dont remember

Kollade in på adam falks blog, han tar väldigt fina bilder jag blev förvånad när jag såg att jag var med på en utav dom, jag ser ut som en tjock rumpa och min öl består utav skum men vad gör det. Nu ska jag ha en svenska lektion, sen ska jag till mormor och äta mat tillsammans med brorsan, mums.
http://adamfalk.blogspot.com/




FANNY

I play it high


Helt okej morgon.



 

school lol

Nu är det dags för skola igen, ute är allt mörkt och jättekallt. Jag tycker förövrigt att det borde vara olagligt att börja klockan 8 på måndagar men jag får skylla mig själv när jag lägger mig försent. Ställde klockan på sex för att jag skulle hinna duscha, istället har jag legat och snozat mig igenom en hel timma.
Ne men, vad ska jag göra idag då?
INGENTING

Ne men nu måste jag lämna er.
i seeee u later bitchezzzz
Fanny
lidköping by night

hur trött får man bli såhäääääär trött!


Håkan Hellström

att ligga i sängen och lyssna på håkan är nog det bästa man kan göra en söndagskväll.
nu sätter jag rockenrollblåaögon på repeat och drömmer mig bort. Godnatt folks.
fanny



skis are the funniest thing



FANNY

vi är idioter

Hej hopp gummisnopp. Ska snart iväg och tjocka mig med söndagsstek hos farmor och farfar. Fira den där pappadagen. Idag vaknade jag sent och Josse kom förbi med förslag om att gå till Lidköpings enda(?) söndagsöppna café. Vi pratade boys, resor och diverse andra saker som bara förvirrar en just nu. Tror jag svepte fem koppar kaffe.
Bilder från i fredags kan jag snällt lägga ut lite senare när jag kommer hem. Nu är jag hungrig som en antilop och ska sticka över till mina gulliga små gamlingar.






dansa!dansa!dansa!

Vad gör jag. Nu är helgen redan över fort gick det men jag ska väl kanske ta och berätta den för er, jag menar ni måste vara så himla nyfiken på vad jag har gjort, lol.
I fredags hängde jag med Klara, Jenni och Emma vi dansa och spela biljard, himla trevligt på festen där vi var fanns det killar också.
Jag och Klara åt pannkakor till frukost och kolla på ebba och didrik, nostalgi.
Igår gick jag ut och dansade igen och denna gången i skövde, club milk var det. Det var bra tryck men jag har gjort något med min fot, den gör jätteont bara så att ni vet. Ikväll ska jag följa med och fota min bror och hans vänner när dom åker, bräda skidor tuffa grejer helt enkelt. Kan inte missa ensam mamma söker ikväll, så spännande schitty shit!


FANNY

paris


Ge mig något nytt. Idag vill jag här i från.




farsgubbelibubben


Idag är det söndag. Igår var det lördag, det var väl en förhållandevis bra kväll. Men nu, såhär dagen efter när man hör hur helt sjukt endel beter sig på fyllan blir jag ledsen. Påriktigt. Det är jättekul med galna människor som skiter i vilket och alla. Till en viss gräns.

Söndag som sagt, fars dag. Min mor och far befinner sig i göteborg men när pappa kommer hem så ska han få en bamsekram! ♥



näsborre


Bra kväll igår resulterar i att jag är i behov av pizza och julmust nu. 
Jag lovade en till musikvideo, men sjukt vad dåliga vi är på att rappa. Vi får träna upp våra skills lite granna, sen kommer den. Bara sådär, som en överraskning, som ett paket. 

Denna ljuva morgon bjuder jag på lite härliga och mysiga webcamnäsborrebilder! näsborre är ett himla kul ord, det skorrar mysigt i munnen.





 

stockholmssången

Jag har varit borta ett tag, det vet jag och jag ber om ursäkt. Fast ja, kan ju skylla på att internet inte funkade hela tiden borta i huvudstaden. Det var i vilket fall som helst trevligt. Hann träffa Malin en liten stund som även hon gör sin praktik i Stockholm.
Några bilder hann jag knappt ta eftersom jag mest var instängd i en lägenhet i Vasastan och sopade upp gips och lösa skruvar. Gud vad Jenni är bra på att sopa, den sopan.
Snart beger jag mig till Klara och Fanny, vi ska dricka glögg och vin och sedan vidare till Daviddoggelito.
Det var allt från mig, hej.

Yeah, jag underhöll mig med spegelkort mellan sopningarna.


snurrar i min skalle



Här är min väldigt hemmagjorda musikvideo jag gjorde i tvåan. Ikväll kommer yttligare en lite mer hemmagjord musikvideo a lá kfj. Det blir tung rap. Precis så vi gillar det. 

 


All of the kids are moving on


jag känner mig disco. skulle vilja ha en repeatknapp i verkligheten och befinna mig i london. nu.





klaris

Fredagfredagfriday

Idag är det sista skoldagen denna veckan och det är verkligen skönt. Jag ska nog överraska en vän också, men nu ska jag ta mig i kragen, ta av min randiga pyjamas som jag aldrig använder förutom inatt men den lärde mig att sova i pyjamas är inte min grej. Men nu ska jag försöka komma iväg till skolan för det gjorde jag inte igår.



Fannydenmorgontrötta

LONDON - NAME THE PET



http://blogg.svt.se/psl/2009/10/06/musik-med-name-the-pet/

Lyssna!

JAG ÄR GLAD, världens bästa jenni är hemma. nu ska jag sova, Klarebare

den där vännen

Vart tog veckan vägen, höstlovet gick inte såhär fort men det var väl tur det. Imorgon är det fredag och på fredagar ska man dansa och dricka öl.

Men just nu vill jag att min vän nisse ska komma hit hade behövt en stor bamsekram.








Fanny

slappin da bass man


glädjeskutt! Mamma slår på stort, glögg och dessutom är det mammas pojkar på tv:n. Jaydreggel får bli imorgon.



K

TAMARAMA


Jag tycker vi är kassa på uppdatering av den här bloggen. Speciellt en av oss, hon börjar på j och slutar på enni. Men hon tar igen det snart, hon kommer nämligen hem om någon ynka timma tror jag, då blir det röj!

Annars då? Jo jag mår svinbra fast jag fryser lite om dagarna. Jag äter vinterchokladen från marabou och lyssnar på deportees. Nu ska jag se the city för fanny sa att Jay var tillbaka. För en stund i alla fall och han sägs även dissa whitney hårt, rätt åt na! Så fortsättningsvis för klara- popcorn, jay och dreggel!



http://www.myspace.com/tamarama


KLARIS

doggy

Jag har sällskap utav en väldigt fin varelse och det är min hund. Han är kvällens kvälls favorit, han bara ligger där suckar ibland och ger mig sällskap denna tråkiga torsdagskväll.



Fanny

tired of school, not my thing






Fanny


sommardoft

Jag saknar den svenska sommaren och eftersom jag har varit i usa under sommaren 08-09 saknar jag den mer än alla andra.

















Fanny

sjutton


the seed - the roots. Alltid bra.  

torsdag femte november tvåtusennio. Jag sitter här, dricker mitt dagliga glas obóy och är fortfarande bara sjutton år. Nästa torsdag är jag arton. Jag har sett fram emot det ett bra tag nu, jag har så höga förväntningar på den åldern. Av vilka anledningar är lite oklart faktiskt, det är en ålder man ska längta efter att fylla bara. Man får ju gå på... stadt. Förmodligen är det den kvällen då jag faktiskt är arton jag längtar efter, då jag får gå ut med mina vänner för första gången (eftersom jag är sista sjuttonåringen kvar, ungefär). Men sen då. Sen är den kvällen över och det kanske inte var så skitkul ändå. Fast jo, klart det kommer vara. Får se till att dämpa mina höga förväntningar bara för dom vet jag, att dom är inge bra att ha när jag ska till stadt. kanske.

MEN VET NI. Jag tror, eller jag tycker att sjutton är en riktig guldålder ändå. För ett år sen, ungefär då, på min födelsedag hade jag ett sår på läppen, presentsnören i håret och var superglad efter att ha fått fina presenter och en fin tårta. Sjutton är en guldålder, det har vart ett riktigt bra år större del av åldern.
När man är arton är man ett större steg närmare vuxen. Det är ju mysigt att vara sjutton, längta lite granna hela tiden och slippa vara vuxen. Jag är inte vuxen riktigt än, jag har guldåldern kvar.

Men va sjutton, jag hänger verkligen inte läpp här för jag fyller arton strax. Jag har längtat och det är ingen hemlighet. Det ska bli skitskoj!






Klarasjuttonår

ONSDAGKVÄLL








Klaradenrara

du vi allt och alla

Onsdagen börjar lida mot sitt slut och det var en bra onsdag ändå, jag började med att försova mig till skolan så jag kom dit vid tio i nio och var med en halvtimma på lektionen, efter den långa och kämpiga halvtimman fick jag skjuts av Elin hem så man kan säga att det enda jag har gjort idag är att plugga och äta.

Just nu sitter jag och funderar, funderar på framtiden det är ju sådant man får börja tänka på nu när sista året i gymnasiet börjar att närma sig sitt slut. Man ställer sig själv frågan, vad kommer hända efter studenten?
Många kan känna av en viss stress över detta, men långt inom mig själv känner jag att det kommer lösa sig för mig. Jag har planer och jag har mål, mina planer är att åka till grannlandet norge och jag vet att det är väl ganska mångas planer efter studenten och som mål är att komma iväg till österrike för att säsonga. Jag längtar så efter att få komma ut i vuxenlivet och att vara arbetslös är något jag ser fram emot(tänk umgås med mamma hela dagarna, sitta i sitt rum, ta det lungt, äta lite, chilla lite för en tjockis som mig så låter detta helt underbart) 
 
Nu ska jag sova
over and out FANNYBANNYPÄRONPUNG


sovande men ändåså inte

Jag känner hur kylan sprids i min kropp, jag tror att jag börjar bli sjuk huvudet värker och kroppen fryser. Just nu känner jag för att ta en kopp te och krypa ner under täcket och sova någon timme men det går inte för att jag måste plugga inför detta störande psykologiprovet. Och att man har mensverk gör inte saken bättre.

Jag vill passa på att gratta en underbar vän som fyller 18 år idag, Äntligen kan du följa med oss ut!!
Maja Fransson



Fannyfisenontimagenfanny


DAMN!

jag får en himla kick av er


Klaris


Kall frusen och kall

Fel av mig. Det blev ingen fet update igår. Det blev sent kvällshäng med två saknade som numera bor i karlstad + emma, därav blev det inga bilder på fiskpinnar. MEN tänkte jag, det är väl inte försent. Jag ger er uppdateringen nu.
Mariestad igår gick ganska fort, det var mest en tågresa dit och en hem lika fort. Vi filmade några söta flickor som sjöng om fred på jorden i tio minuter, ungefär.
För stunden sitter jag i skolan, själv, sysslolös och frusen. Jag saknar Jenni här, men imorgon har hon lovat att komma hem så jag litar på det. Klockan är bara tidig morgon och jag behöver mer frukost i magen, det är nästan pinsamt att berätta vad jag åt till frukost förut.. men jag berättar alla fall då. Jag åt en smörgås med jordnötssmör och till det ett glas julmust. Hihi mm.

Jag ska fatta mig kortelikortare, här är lite av gårdagen

Klaris


upside down

Min mamma kom in och sa till mig Fanny du har ingen mysfaktor på ditt rum, men jag sitter ju i sängen och ser inte röran på golvet så jag bryr mig inte så mycket faktiskt. Skiter i att städa helt enkelt.
Pappa blev arg på mig för en stund sen eftersom jag inte orka välja salladsinnehåll i min sallad så jag får helt enkelt svälta ikväll, ska bli spännande och se om jag väger ett kilo mindre imorgonbitti eftersom det enda jag ätit idag är en tacos. Anledningen till att det inte bara är att gå ner till köket och hämta mat är bara för att de fortfarande fixar med golvet..
Men eftersom min kväll vände sig upside down på bara några minuter går jag och lägger mig nu, utan mat i magen.

Uppdate: tror mamma läste mig blogg för nu ropa hon att man kunde gå på golvet. Jag älskar min mamma. Föräldrar är viktigt, fast jobbiga när dom blir griniga.


Den griniga och kvällströtta mensfannyn.

Freeride video awards

Jag är nervös, på torsdag får vi se vem som har vunnit freeride video awards 2009! Kan ju berätta lite för er okunniga vad detta är.
Freeride video awards är en av världens främsta amatörskidfilmstävlingar och varför jag tar upp detta och är så spänd över resultatet är bara för att min bror och hans kompisar har kommit till final!
www.caballeros.se
Nu är röstningen över och på torsdag får vi somsagt se resultatet och jag har ingen aning om hur det kommer att gå för dom.
På länken under kan ni se deras edit
http://www.freeride.se/videoawards2009/?video=229



Ne nu måste jag tillbaka till pluggandet, kassa kassa kassa fanny...

psykologi

Nu har jag tagit mig en varm och lång dusch och nu är det dags för plugg. På torsdag har jag psykologiprov och det känns inte så bra, jag är nämligen sämst på att plugga speciellt när man ska läsa massvis med text då jag oftast somnar och vaknar upp några timmar senare och att det är nattsvart ute gör inte saken bättre.

Idag fattade jag hur man fick över bilderna från iphonen till datorn också, jag har ju inte haft den i 6 månader.

önska mig lycka till och har ni några bra tips om hur man skall göra för att inte somna kan ni skriva dem som en kommentar





Fanny

crash you feat. Eye-N-I & timbuktu

Ikväll har ni något gott att se fram emot. Jag ska ge er en fet uppdatering, jag har bland annat tagit kort på fiskpinnar! Nu ska jag bika ner till stan för att sedan ta tåget till kanske sveriges tråkigaste stad, mariestad. Dit åker jag med anna som har feber, stackarn. Men vi måste göra vårat jobb som kameramän!

sålänge kan ni avnjuta några bilder på fannybunny, kinesmat och jag, en dag i göteborg.

så, på återseende vänner









jenni och klara jag har en plan


500 days of summer


söt film som jag vill se på bio!



Klaris

vasastan

Hello. Bloggar från bloggdatorn från Vasastan. Hihi.
Att gå och lägga sig igår var som att få exotisk massage på en solig strand i Thailand med en fruktig drink i ena handen och en kokosnöt i andra. Jämförelse alltså. Fast att jag bara låg på en tunn madrass och med sovsäck var det helt gudomligt. Har aldrig somnat in så skönt.
Än så länge har jag inte upplevt så mycket av Stockholm. Har mest hängt med på ärenden med pappsen och jobbat. Imorgon hoppas jag att det blir en tripp på söder och förhoppningsvis träffa Mallan-sket-i-brallan.

Nu ska jag borra ner mig i isolering tillsammans med min japan. Hörs senare. Tjing.

morgongodis

Morning morning, just nu sitter jag i sängen i min fula morgonrock med mina fula gråa mjukisbyxor. Det är något jag ska önska mig i julklapp en ny fin morgonrock, sitter och nallar lite ur min godispåse också och det finns inget bättre än godis på morgonen. Ne nu måste jag ta på mig kläder, den jobbigaste stunden på dagen.
Jag tycker folk kan kommentera mera.



Fanny

trött

Nu har jag varit uppe 36 timmar. Jag är trött. Och ja, jag är i Stockholm.


slut



julmust är nyttigt för tänderna, denna har jag gottat mig med ikväll.

Fanny

Öronsmyck



Jag vet inte om jag ska tycka de är fula eller fina men de får mig att tänka på snö, 430 kronor brände jag i lördags inte så farligt ändå. Polisen jag fick mvg på mitt svenska prov.
Hemma från skolan nu iallafall, jag är hungrig men kommer inte in i köket eftersom pappa slipar golvet. Vad ska jag göra jag kan inte plugga utan mat.

Fanny

autumn

Sitter i skolan och tänker på helgen som varit. Den helgen jag längtat efter hela hösten är över. Jag vill tacka secondhands gänget för en grym kväll på Valand.
Men hösten jag har framöver mig kan vara den roligaste hösten i mitt liv, ingen höst depp här inte. Nu jag kan inte sitta vid datorn längre, det är några nötter som satte på musik där dom bara skriker.

attkläsigpåsommarenärlättareänhösten

































Fanny


cozytime




Lille tösabeten. Jag vet inte om jag ska tycka synd om henne eftersom jag inte riktigt begriper situationen eller hur hon hamnar i dem. Just nu befinner sig mystiske jenni på vift i en lägenhet någonstans i stockholm med en japan hack i häl. Han stöter på henne. Ni vet det där mysiga flirtandet. Han råkar gå henne lite för närma, fnissar lite granna i hennes öra... och nyper henne i rumpen. Han bjöd precis med henne på frukostdejt. Du börjar funderar på om du blivit tunnhårig eller blek, varför dras den här sortens män till dig? Jag vet inte, jag tycker bara att det hela känns som ödet. Jag håller er uppdaterade angående frukostdejten!


time for school, great



fanny

thisisliving


















korta töser med stora kläder, trodde dom var 15 men dom var på secondhandfesten så jag trodde fel.


Godkväll, nu har Klara skickat sms och sagt till mig att jag måste blogga så får väll langa upp lite pics från helgen eller lördagen. Festbilderna får komma senare hedda måste nämligen skicka dom till mig.
(det har tagit mig tre timmar att få upp detta inlägg) popcorn, cocacola och ensam mamma söker vägde över denna söndagskväll.

TJERNA, du är kung

AIK vann, jag är insatt nu. Tjerna är kung. Japp, det är söndagkväll också. Det är ensam mamma söker. Tvkvällar slår nog det mesta, ändå.
Min gårdagkväll var rätt bra faktiskt, jag överdrev lite granna tidigare kanske. Släkt och alla helgona kan vara riktigt mysigt faktiskt. Jag gillar kyrkogårdsljusen och all god mat vi lagar ihop, släkten och ja!
... En annan skoj sak är att Jenni som var halvvägs till stockholm, rättare sagt örebro, fick vända om på grund av att de glömt lägenhetsnyckeln. Det blir sen ankomst för dig till stockholm inatt jennipennismartisstudsboll.

Första bilden föreställer alla ljusen på minneslunden, andra bilden är en gammal bild på lite släkt och tredje bilden är min kusins fina rum!





stockholm

Ikväll åker jag till stockholm! Allt är packat. Nu ska jag trycka i mig min chokladkaka. Wooho.


maskerad

Japp. Min lördagskväll i bilder. Detta är bara en del av alla bilder jag tog under kvällen. Det var som sagt Maskerad på Strand men jag hann inte klä ut mig till varken taxichaffis eller Lilla My. Så istället fick jag agera pressfotograf. Det funkade ju ganska hyffsat ändå.
Kvällen började hos Erik med två av mina snyggaste vänner. Sedan vidare in i dimman.

















I SEE YOU, YOU SEE ME




Igår köpte jag ett par kängor i skövde, såhär ser dom ut lite fashionstylishyeah

Morsning korsning,
idag vet jag en som inte är uppe med tuppen. Det är ju söndag morgon och jag har fått tillåtelse av mamma att behålla pyjamasen på hela dagen. YES! Jag hade tänkt visa er en film om min lördagkväll men insåg att det bara skulle bli jag.. när jag äter.. ett äpple. Ungefär. Såatte, jag la ner den idén. Jenni hade nog minst sagt en skoj lördagkväll på strand. Fanny hade nog också en riktigt lyckad kväll i göteborg, men vad vet jag? Jag har inte bytt så många ord med de två ännu. Jenni är ju torr i halsen och behöver cola. Bäst att inte lägga sig i än känner jag, jag avvaktar någon timma. Idag har jag no planes faktiskt, jag håller dagen öppen för idéer. Det kanske finns någon som vill komma hit och joina mitt pyjamaspartaj! Juste, jag ska inte missa AIK matchen heller, den är ju viktig. 


 


RSS 2.0