som en tom pöse, påse.



Var har min intelligens tagit vägen? Jag känner mig som en tom pöse och på senaste tiden har jag fått allvarliga koncentrationssvårigheter jag kan inte focusera mig, jag dagdrömmer, jag är borta i min egna lilla värld. Tänker på saker som rör livet, jag är förvirrad..



PS Mamma och pappa ni behöver inte fråga om hur jag mår, jag mår fint jag har bara det lite svårt att koncentrera mig på det viktiga i livet som tex skolan. DS.





































Bild tagen från  http://www.them-thangs.com

lyckat!


Vi ligger som döda fiskar i sängen och det är så det ska vara. Ett bra tecken på en sjukt bra kväll. Balen var grym!




bal


Tänk om man hade haft detta håret. Tror ni att det hinner bli så långt innan balen, haha ne det finns inte en chans får köpa fejkhår.
Nu ska jag plugga ihjäl mig, vi hörs ikväll.


lördag




hej från karlberg

Nu är mitt hår och smink klart... tre timmar innan balen börjar. Vad gör vi nu? Hmm. Jag har alla fall världens bästa baldejt, snällare människa är nog svårt att hitta. Jag är sjukt taggad nu!!! Vi har lärt oss dansa sån där dans man gör i gamla filmer som stolthet och fördom. Karlberg är ganska sjukt, fest hela tiden. Det räcker en helg för mig. Men det är häftigt och spännande det här. Både Sanna och jag tycker att allt påminner mycket om ondskan här. Traditioner, frisyrer och språk. Skitkul!

no cars go


Sitter i mitt icke ännu städade rum och knarkar halstabletter. Min syster har varnat mig för dessa, dom har laxerande effekt. Men dom är ju så rackarns goda. Och jag har ont i halsen. Känns som någon retar och kittlar med en fjäder i halsen. Om detta är början till en förkylning då.. då.. DÅ blir jag arg. Jag vill verkligen inte vara sjuk när jag har världens roligaste vecka framför mig.
Nej, dags att trycka ner fler laxerande halstabletter i munnen. Imorgon är det skola och jag är inte så glad för det. Fast sen ska jag och Fanny till Göteborg. Det får mig att smygle lite grann iallafall.
Nu ska jag sova. Sköt om er.

Kunde vart snor men det är kebabsallad.

Snedsträck Jenni


är torsdag den nya söndagen?


Torsdags kväll, det känns faktiskt som en söndag. Imorgon Börjar jag skolan klockan 8, fett jobbigt att behöva gå upp vid sju. Efter skolan åker jag och Jenni till Göteborg, vi tänkte kolla lite på stan och sen ska vi ut på kvällen.. kommer nog bli as kul!


Kärlek vid första ögonkastet.



haha i dont love you


fy tusan vad ni kommenterar dåligt, kommer snart att kasta kaksmet på er.


Catscats


Hej på er, jag kom och tänka på en sak nu. Ni kanske tycker jag är konstig men såhär är det, jag kom och tänka på alla katter som brukar snurra omkring fulla på gatorna i mitt kvarter, dom är borta dom har kanske däckat i en snödriva och dött. Om dom har det så gör det inget för katter är snuskiga och opålitliga, onda fast det har inte alla människor kommit på än. Jag gillar bara en katt, han är rädd för diadem och brukar ligga på min mage och spinna, kurra eller vad man nu säger.

Ne nu ska jag baka kladdkaka muffins!

Hur söt är inte jag och katten på denna bilden? best friends love you kittu!



butt


Jag är lite halvt butter. Eller det blir fel uttryck. Jag är stressad över skolan och allt som behöver göras och därför känner jag mig butter. Så det var inte helt fel ordval ändå.
Men. Jag har i skrivande stund bestämt mig för att sätta igång på allvar nu. Eftersom jag åker till London nästa vecka och helgen är i stort sett fullbokad så får jag lägga all krut denna snöiga torsdag. Kommer jag hinna? Nej. Men jag kommer åtminstone hinna börja och det är bra. För jag har fanimej inte börjat på nånting!
Yeeeeeeeeeeeeeeah. *Djävulstecken*


Butter Jenni. I själva verket en full Jenni.

Buttert väder. I själva verket ganska bra väder eftersom vi slipper skolan.


/ Jenni


sötipöti


en asbra cover på jason mraz - im yours.


Sushi Ushi


Idag testade jag, mamma och pappa på sushi jag menar man måste ju följa mat trenden. Men att det var det snuskigaste jag ätit var det ingen tvekan om, fy för sushi. Lik och rått.




en måste göra massa saker torsdag


Tedricker med bror. Sen ska jag hinna städa, packa och blir brun. Hur sjutton ska jag hinna bli brun innan balen? Jag solade en gång i morse. Jag har glömt bort att sola!!! Jag kommer tyna bort i min balklänning, jag kommer ha samma färg på kroppen som på klänningen. ahhhh.

Men det är skönt att vårat tåg går som vanligt imorgon..

Jag gillar att åka tåg!


Torsdag

Godmorgon, jag vaknade för en stund sen och insåg att jag hade försovit mig. Men vad gör det, jag ska istället börja plugga biologi b nu låter väl spännande?
Igår påminde mamma mig om att jag faktiskt åker till Österrike igen om bara två veckor, jag hoppas på en strålande sol hela veckan. Min bror kommer och hälsar på oss också, det ska bli riktigt kul! Längtar efter honom så himla mycket, vi ska åka skidor och dricka oss fulla tillsammans, stackars mamma och pappa dom kommer vara så oroliga haha nej då jag tar hand om Felix jag lovar!



godnatt från skövde

Godkväll! Klockan är läggdags och jag och sannis ska sova. Lipsillen, jag har haft en asbra dag! Imorgon åker jag hem tidigt och packar min väska, sen åker vi till stockholm och går på bal! Hoppas det blir trevligt. natti
/klaris

Dagens gick inte som planerat.


bla.bla.bla.

Jag vet inte vad det är med mig, men det är så mycket som snurrar runt inuti min hjärna just nu. Jag skrev ju om skolångesten jag fick men kan berätta en sak, den är borta nu. Istället för att tänka på den så tänker jag på en annan sak, nämligen studenten. Tänk er om 100 dagar så tar jag studenten, då är jag fri från allt som har med skola att göra i alla fall ett tag. Jag kommer sväva på moln i två veckor, jag kommer vara så lycklig.

Men tillbaka till allvaret. Fick en macka av mamma nyss, det var förlite smör på den inget illa menat. Men jag fixa till det, smör är as gott.


shit, oh my garden.

Shit vilken pluggångest jag fick nyss, har inte insett att det är vecka 8 nu och det innebär att det är veckan innan vecka 9 som för mig en vecka med hur mycket plugg som helst. Det är så mycket plugg att jag inte ens vet hur mycket plugg det är och då är det inte lätt, men vem har sagt att livet ska vara lätt?!


Lipig som klara

Blev så himla ledsen nu när skolan ringde och sa till mig att jag ska vara på museet imorgon 12.10. Men jag tror inte att jag kommer att vara det, för när man är där somnar man bara + plus att dom sa att jag kommer ha massa lektioner på fredag, så kan dom inte göra jag hade ju planerat andra saker som att åka till Göteborg redan imorgon tex. Jag skulle ju köpa den där tröjan och klänningen för tusan kan inte lärare ha förståelse, blir så himla frustrerad.

Men nu ska jag sluta gnälla på dem, men de är inga fina människor i mina ögon just nu.
Fick hem ett par googles idag para för att jag är så himla populär dom kostade ingenting och är vita plus att man kan se sig själv i glaset ganska smuud tycker jag.




FANNY

Två plagg



Fanny

SUMM-ER


Som vanligt går tankarna tillbaka till sommaren, jag kikar igenom mitt usa album och hittar massa bilder på min fina vän som är en hund. Jag saknar honom och önskar att han kunde bo i Sverige istället, haha fan vad löjlig jag är det är en hund.

Magnus är fin och har ett fint namn, Magnus.



Onsdag.

Jag måste ha solpuder och en bättre sminkdag, ni vet ibland kan man ha dagar då sminket lägger sig jättebra och allt är frid och fröjd. Men det var det inte för mig idag, utan tvärtom mitt solpuder är slut och jag måste köpa nytt får väl acceptera att jag ser ut som ett lik idag.


Fanny

lipsill


Man kan välja att vara glad och man kan välja att vara ledsen. Det är bara det att det är svårare att välja att vara glad när man är ledsen och vise versa. För en halvtimma sedan lipade jag. Jag blev ledsen för något jag inte borde lipa över. Jag förvånade mig själv och tyckte det var jättefjantigt av mig, men man lär sig av att lipa. Jag lär mig vad jag ska göra och inte för att undvika att gråta. Då är det ganska bra att veta att man kan bestämma sig för att vara glad, skita i sånt som trycker ner och rubbar en. Idag ska jag ha kul. Bara!






hejhejhej


Pannkakor nästa! Sen blire ut i pulkabacken! wiho /klara


Ingen skola.

Idag kommer jag lämna Göteborg och åka hem till Lidköping igen, det ska bli skönt och träffa mina föräldrar. Äta lite mat och slappa. Imorgon är vi lediga igen och det är så himla gött! men ska göra massa saker sa min mamma, städa mitt rum, plugga, söka jobb, laga mat låter kul eller hur.. vet inte om jag vill hem egentligen.

Just nu sitter jag och Joel och lanar, vi sjunger och kollar facebook.



Fanny

Feb. 23, 2010


Godmorgon! Idag blev juicen jag gjorde vinröd, asgod. Godare än igår, definitivt. Jag är uppe med tuppen. Det bara blev så. Jag öppnade ögonen. Jag såg. Jag blev skitarg!

Jag lånade ut min skidhjälm till min lillebror under förra veckan. Jag hade några regler han var tvungen att följa om han skulle åka i min hjälm, den ena var att inte klistra några klistermärken på den.

Han har klistrat klistermärken på den. Balleklistermärken dessutom. Nu vilar hjälmen lugnt och fint här på köksbordet. Någon ska få spö och tandställningen utdragen vid hemkomst efter skolan. Sånt här gör mig så arg att jag kokar. Det är inte första gången han klistrar ner mina grejer med klistermärken heller. Snorunge!!!





videoblogg


Göteborg fina du


Hejsan, nu är jag och Hedda hemma efter en dag på stan. Vi gick mest runt och kikade, vi hälsade på Joel på Hollywood också. Testade lite kläder som jag funderar på att köpa, byxorna var på rea så varför inte slå till, nej jag skojja det var storlek 40 lite för stort på mig.


Jag och Joel snutte

Såhär ser jag ut idag, svart som vanligt.

put your shades on





Vad tycker ni om min nya stil?




Köpte ett par bikini trosor på rea, 20 kr på hm glad.


risk för snöras


Jag ska åka pulka idag banne mig. Vi är lediga från skolan även imorgon på grund av risk för snöras.
Jag dricker asgod hemmagjord juice som jag precis gjorde. Den blev rosa också. åhåhååhh.



dekadansen





Idag är vi insnöade. Så himla gött. Då passar en på.


sunday night, late night

Hej på er! Jag sitter just nu hemma hos Hedda i Göteborg, klockan är snart halv fyra och ska väl krypa till kojs snart antar jag. Det var skönt att träffa henne, vi har spenderat lite tid med aset och Joel också. Joel är en fin prick, det var därför jag målade en svart prick i hans ansikte och med den pricken åkte han hem trots kylan ute.

Nej nu ska jag försöka sova, ska försöka hitta vart man släcker bara och sedan lyssna på lite hiphop. Imorgon ska jag till stan och köpa solpuder. sov gott era sötnosar, haha naeii.

En bild på min när jag var blond, ganska coolt att sitta i skogen och spela gitarr va.

FANNY

kvällshäng


kanske blir det en förändring på den här bloggen inom kort? Kanske lugnar vi ner oss med webcambilder och ger er något nytt? Det skulle ju vara asgött. Kanske.

Idag har jag lyssnat på bra musik, varit i skövde med lisa och nu ska jag hänga med min lillebror.





klaris.

Söndag morgon

Godmorgon på er, just nu sitter jag nedgosad i mig säng och ska snart kliva upp. Ute snöar det som vanligt kan man säga, jag har aldrig sett så mycket snö i hela mitt liv. Igår natt åkte jag på Klaras spysjuka så igår låg jag mest i sängen otroligt opeppad på att blogga, men nu är det dags för mig att göra en riktig dunder frukost, scones eller fattigariddare det är frågan!

Här har ni mitt fina blåslagna ben, hur kommer jag kunna gå barbent i sommar?(mina ben ser ut såhär hela tiden)



Fanny

natti


Ikväll var jag på trevlig tjejmiddag! Men efter att jag spytt konstant en hel natt, två dagar innan, så var jag inte helt okej i kroppen än. Så nu sitter jag hemma, de andra roar sig ute. Jag för min del ska framöver viga mina helger åt studier, nyttig mat, mysiga hemmakvällar och långa joggingrundor! WIHO. Det är så mycket jag. Inte. Men det ska bli så mycket jag. natti/Klara


Home sweet home

Nu ska jag och Klara lämna Stockholm, Tack och hej.

stockholm

Nu kommer en liten update från oss i Stockholm, ska försöka sammanfatta de tre dagarna så bra som möjligt.
I tisdags satte vi oss på tåget mot Stockholm efter en natt med för lite sömn, tågresan gick bra och efter några timmars tågresa så var vi framme i huvudstaden. Vi tog bussen till Klaras systers lägenhet för att ta hand om två söta barn som hade feber och efter det så åkte vi till lägenheten. Vi lagade (eller rättare sagt jag) mat och sen kolla vi på film och gjorde inte så mycket mer, somnade vid tio och klockan halv nio var vi pigga och glada för att ta en runda på stan.
Stockholm är fint, men jag saknar Göteborgs spårvagnar, jag köpte smink på make up store för 500 kr det sved lite faktiskt men jag antar att det var en bra investering. På kvällen åkte jag och Klara till några vänner för att dricka lite öl med dem, egentligen skulle jag och Klara vara hemma i lilla Lidköping redan idag, men klara blev sjuk magen spökade så vi struntade i tåget och stannade kvar..







drygt


Igår tog jag och några andra jenter en nostalgitripp i gamla fotoalbum och filmer. Det var himlans trevligt. Speciellt chokladkaffet som det bjöds på också. He he. Två av mina favoriter i ett.
Idag har jag mest sovit, upptäckt ännu två hål i mina tights och micrat mat. Börjar bli riktigt bra på att få mat att smaka gott i micron. Vill ni ha micromatstips och höra några smaskiga microhemligheter? Kontakta mig och ni kommer leva på billy panpizza resten av livet efter mina toppentips. Ehm.
Hann med en liten sväng på stan idag också men hittade inget. Som vanligt. Därför funderar jag på en Göteborgsresa imorgon. Egentligen gillar inte min plånbok såna resor men så får man inte tänka. Pengar är inte allt i livet, det har mamma sagt. Så ja, imorgon reser jag neråt.

Och en till sak om mat. Jag är nyttig nu. På riktigt. Inga fler räffliga, kryddiga och kärlekshandtagsframkallande chips i mitt liv. Hej då halvuppätna chipspåse. Rest in peace.

No more chips.


Mitt nya healthy jag. Sjögrässmoothies, here i come.
(Gillar att blanda engelska och svenska ord i meningar. Låter mer fresh.)


hallå där kött och blåbär


Inatt drömde jag en mardröm. Ryckte till och vaknade helt kallsvettig och med bultande hjärta. Sen vågade jag inte somna om eftersom rädslan att drömma om samma sak var för stor. Jag kände mig som en darrig älg som precis hört startskottet för älgsäsongen. Så vad gör jag? Jo, jag trampar ner till syster min och lägger mig bredvid henne. Håhå. Jag är arton år, drömmer en förjävla obehaglig mardröm och kan inte sova ensam. Bevisar vilken mes jag egentligen är.

Idag har pluggat lite i skolan. Det var jag och café Klaragänget där. Vilken gemenskap vi hann få. Eh, icke.
Nu ska jag nörda mig lite på Tradera innan jag drar iväg på fikakväll. Sen tänkte jag paxa min syster natten lång.
Ciao.



+


Jag är besviken.
Samtidigt som jag är glad.
Men just nu är jag besviken som tusan. Sjukt mycket faktiskt. Kanske beror på de där typiska tjejhormonerna som spökar just ikväll. Eller för att jag inte riktigt förstår hur människor tänker ibland.
Tur att en riktig vän kommer och myser med mig senare ikväll och muntrar upp mig.

+ Jag ska bli en bättre bloggare.

Trisst inlägg. Men jag är trisst.

/Jenni


stockholm.


För shytton. Vi har ju sportlov. Nu gör vi nåt jag och fanny. Vi orkar inte få liggsår av att inte göra något. Vi tar med plugget och åker till stockholm, förmodligen! puss

busklara och busfanny ska på äventyr.




klaris.

hej sängen.

Jag rör mig inte så mycket idag, ligger i sängen lyssnar på fin kärleksmusik...








mörker

Idag åt jag chicken nuggets till frukost, det var gott. Nu är klockan redan två och snart är denna dagen över, sucks. Kan någon komma med tips, saker som jag kan göra under lovet, för just nu har jag bara lust att försvinna under täcket och ligga där veckan ut.


tjoff tjoff


Hallå där, dåligt bloggande från oss alla. Inatt delade jag täcke och säng med emma. Igår blev vi bjudna på middag hos dem, bearnaisesås, pommes och kött. Gött. Jag längtar till sommaren, och igår hatade jag alla hjärtans dag. Fast middagen var skitnajs. Nu ska jag hem och bete mig nyttigt. kramochpuss klara 










im sorry, lovers

Hej på er, det var ett tag sen va?
Jag har inte haft någon lust att blogga eftersom jag inte har haft något att blogga om fast det har jag ju inte nu heller.
Nu har jag sportlov, jag mår dåligt över att jag inte har något att göra. Kan någon snällhjärtad person fråga ut mig på en date eller en tripp upp till sälen eller ah vad som helst!?
Aja ska fortsätta surmula lite nu.

ps. detta är mitt sista sportlov, fan vad bra det känns!




GOS

Vi gosar med briebagels, bon iver och färskpressad juice i den vita lägenheten!

aNYway


TJA! Jag vill bara uttrycka min kollosala glädje för de där mornarna man vaknar upp och helt plötsligt har fått närmare 16 nya vänner i ansiktet. De kallas finnar. Men var i från? Rör jag på mig för mycket? Är jag för stressad? Shit jag måste röra på mig mindre och stressa ner. Chilla klara. Eller så kan det vara tvärtom.
Ha ha.

Det är framtidsvis goda dagar jag har framför mig. Framtidsvis kan förresten vara ett ord jag hittat på..




Svar på fråga.

Svar på den otroligt roliga frågan!:D

fråga: tar ni den i 2an ?
Nej, men troligen gör du det med tanke på att du inte ens vågade skriva ditt namn. Lägg ner.


KRETA

Just det igår bokade vi resa till Kreta, 21 maj bär det av!!! läängtar.



Fanny

funfun

Godmorgon på er, idag hade jag ingen skola vilket var riktigt skönt!
Det är riktigt fint väder ute idag, och jag behöver sitta inne och plugga men jag är faktiskt snart klar med en utav sakerna jag behövde göra! Lika bra att göra dom idag så att jag slipper dom på lovet, för då vill man ju ha det kul.
Det var länge sen jag var hemma på ett sportlov faktiskt, brukar alltid vara iväg och åka skidor/snowboard så jag får väl hoppas att det händer något kul i alla fall..

Sorry för att ni får höra om plugg, jag vet att det är sjukt tråkigt!
Men ni kanske har några frågor till oss? om ni har det är det bara att fråga, det är alltid kul! Så kanske vi kan försöka besvara dom genom att göra en videoblogg? fråga på nu :)



stallet.

Snart kommer Henrik(min lillkusins pappa) och hämtar mig, åh detta ska blir så himla kul! Anledningen till att jag är såhär hyper över att få komma till ett stall och känna hästlukten är för att jag har ridit hela mitt liv(nästan) men slutade för två år sen. Jag saknar det, jag saknar lukten, allt.



















Jag är redo!

Fanny

i see you in the corner, tell me what you waiting on


Jenni och jag taggar snabba cash i skolan. Om ni undrar varför Jenni vart lite frånvarande är det för hon har gått och blivit kär.

Dålig kass remix.. men ah ni fattar


vintern

Jag hatar vintern, jag hatar snön som ligger på marken. Jag vill ha sommar.

GÖTT


Jag och olle tog oss en tur ut på kållandsö idag, vilket resulterade i att vi fastnade i en snödriva. vilket resulterade i att vi fick plinga på ett random hus och be om hjälp. Tanten som hjälpte oss körde snett och ner i ett dike. Där stod vi. Plingade på nästa hus för att be om dragkrokshjälp eller möjligtvis traktorshjälp. De hade ingen bil hemma så min kära far fick komma och dra upp oss. Vi som bara ville vara nostalgiska och kolla in den gamla hockeyrinken...

Jag tar i med mina muskler och försöker skotta upp oss.. /K


måndag

Måndag och en ny vecka har börjat, nu är jag hemma från skolan och tänkte gå och lägga mig nu en stund eftersom jag sov så sjukt dåligt inatt. Sen vid 4 ska jag iväg med Jenni och sola solarium!
Lite senare idag kommer två klasskompisar hem till mig också, det är så att vi ska boka en solresa till kreta den 21 maj, veckan innan alla studentsaker börjar. Ska bli så himla skönt att komma iväg till värmen och bli brun till balen!!

på torsdag har jag sportlov!!


Fanny säger godnatt


Nu är det dags att krypa ner i sängen, imorgon börjar jag skolan klockan åtta. Hur ska jag komma upp?
Men godnatt.


ganska jättekul



en liten liten hundvalp att pussa på


Åh detta är mina småkusiners hundvalp, söt som socker. Nu väntar jag på att Klara ska komma hit, hon ska sova här inatt så vi ska ligga och prata söta pojkar tills vi somnar.


Fanny

sundays


Jag är sugen på att hänga med denna lilla fislisan Alice någon dag. Men på tisdag ska jag följa med hennes storasyster till ridskolan, det ska bli kul och mysigt att få gosa ner näsan i pälsen på de söta små ponnysarna + att jag ska få träffa deras nya hundvalp!
Nu tänkte jag göra fattiga riddare.



Här är jag och favoritponnyn Priscilla

lalala


När jag känner såhär är det enda rätta min gröna ipod och en långpromenad. /klara



i dont have fredagsmys

Istället för att vara hemma hos Klara ska vi spendera denna lördagkväll i mitt rum det kommer bli bra, funderar på att göra hemma gjord pizza till töserna problemet är att jag hatar pizza. Mitt rum ser förjävligt ut så jag håller på att städa det nu samtidigt som jag lyssnar på Kate bush.

Hoppas ni har en bra lördagkväll, det ska banne mig jag ha !


det här är gött


Det blir inget skövde för vår del idag. Kan ha att göra med att jag vaknade med en målad mustach, målade tårar längs kinderna och två svarta prickar på ögonen. Två små nissar hade kul med en penna när jag somnat. Så, vi alla är lite trötta idag. Det tär ju på krafterna att springa runt och måla/busa med folk hela natten. Sannis kommer hit och hänger med mig och Fanny istället. Vi ska käka massa mat och dissa melodifestivalen.

såhär coola och snygga är mitt kvällsumgänge..



middag


Igår var vi och åt god mat tillsammans med några killar, det var mycket trevligt vi drack rödvin dansa och körde helahavetstormar!
Nu har Klara åkt hem vi har legat i min säng, skrikit penis och niggerballs samt lyssnat på mina komma på studen låtar.

Bra kompisar gör lapdance på varandra














friday and no party

Godhej på er!
Jag är sjuk, eller inte sjuk med feber och sånt utan förkyld. Jag hatar att vara förkyld eftersom man behöver andas med öppen mun när man sover.. Hatar att sova med öppen mun, nu är mina läppar torra och äckliga.
Idag ska jag inte göra något speciellt, jag är ju som sagt ledig på fredagar! Jag ska försöka plugga, men det är inte så lätt. Jag längtar tills imorgon och jag längtar till torsdag, för då ska vi åka till Borås kanske inte den roligaste staden men det är alltid kul att komma iväg lite, vi ska pröva på utelivet där.

ne men bloggar mer sen efter mig långa dusch jag ska ta nu!


off to school.


Godmorgon bloggen. Ville bara säga hur mycket jag älskar frukost. Färskpressad apelsinjuice framför allt. Och igår införde jag en ny vana, chailatte. Det var sjukt gott, nästan i klass med obóy.

Dålig uppdatering av bloggen har det varit. I onsdags var vi på onsdagsklubben några stycken, som sagt. Den enda som fastnade på mingelbilderna var johan. Tur var väl det. Idag är det fredag, jenni och jag ska plugga, laga middag och sen härja hos olivia. Det blir en bra start på helgen. Imorgon beger vi oss som sagt till vatra beat.


Vatra/beat Lördag ON!

Sådär nu har jag varit och fixat håret på dem som skall vara med i modevisningen! Anledningen till att jag är hemma igen är bara för att jag ska fylla på mitt bankkort med pengar, det är nämligen så att det blir onsdagsklubben idag!
Men något jag längtar efter är Lördag för då ska jag, Klara och förhoppningsvis Jenni ut i Skövde!

TIME MACHINE | VATRA/BEAT | 6 FEB

Time machine är det som gäller! Jag tycker att alla som bor i närheten utav skövde ska dit kommer att bli fett!







Gå med i deras event på facebook, klicka här!

En ascool bild på oss




Fanny, Klara och Asse just nu

Klara och jag har häng framför datorn, mycket roande måste jag säga. Som tur var hade vi sällskap utav Asse som min hund nu heter(döpt om honom).



Jag är inte så värst bra på att måla men har kladdat lite idag!


paradise hotel över, vad ska jag nu göra.


Snart smäller det. Snart är det paradisefinaldags. Jag hejar på Pontus, det skulle vara riktigt kul om han vinner allt. Men det gör nog förmodligen Jackie. Pontus är klockren! Jag ska traska i snö till E & Ps lägenhet för att se finalen där. Hoppas jag inte dör i någon snödriva på vägen, jag vill ju så gärna så den här finalen.


UPDT: Jag skulle nopra bort lite grova hårstrån på min lillebrors ögonbryn innan det här kortet togs. Han klarade inte pinan så jag kom med den galanta idén att raka bort det värsta. Gullig syster som jag är skapade jag den fina tjejbågen, tog lite extra med andra ord. Han blev liiiiiite suris. Så går det när man försöker se bättre ut än vad man gör, man ska inte exprimentera med saker man inte hanterar. Man ska inte be syster heller. Syskonkärlek när den är som bäst! ♥



fryser

Jag fick ett sms av Klara nyss hon sa åt mig att blogga och då frågar jag mig själv vad ska jag blogga om? för det enda jag gör just nu är att plugga och hur kul är det att skriva om?
Men jag kom på en sak jag kan ta och berätta, imorgon ska några tjejer i min klass ha något som de kallar för bytt blir nytt om jag inte är helt ute och cyklar, men de ska iallafall ha en liten modevisning på kvällen så jag och Klara ska hjälpa till att sminka och fixa håret.. vi får väl se hur det går!

Ne nu tar jag ett break från pluggandet och hoppar in i duschen, puss!
för er som inte sett klippet är det jag som visar hur det går till när jag ska duscha. Intressant va?

---


Godmorgon, godeftermiddag. Vad du vill kalla det. Jag är hemma i köket och fryser lite smått om mina fötter. Lyssnar på Moby gör jag också, dricker lite egenpressad apelsinjuice då och då och skriver en rad eller två på en uppsats. Jag funderar på att hänga med Lisa och Malin, det skulle vara gött, men min uppsats hänger fortfarande över mig. Jag får väl fortsätta helt enkelt. Jag vill ha choklad.

Häromdagen åkte jag längdskidor med min söta mamma. Det var jättejobbigt.





don't look back in anger.





Nu orkar jag inte mera skolarebete, det är verkligen inte min grej. webcambilder och banhart är min grej. Jag ska fortsätta i det mönstret för att sen ha pizzakväll med familjen och sen njuta av de sista paradiseavsnitten.

 

my sisters keeper.


igår såg jag en fin film. Min vän victor var nästan nära gråten, så den var bra.


Öh, måste ha jobb.

Det är inte lätt att skriva CV!
Idag var jag i skolan vi bestämde våra klasströjor..Tror de blir fula men de ska ju bara användas en vecka trots allt så det får väl gå antar jag!

Nu ska jag fokusera på mitt cv igen, vad ska man skriva? skit.

En bild från chalmers, detta är Emil han har krullit hår och är singel

RSS 2.0