lost

Efter min datakrasch trodde jag att alla mina bilder var förlorade för alltid. Det är dom flesta. Men jag hittade alla smögenbilder på skolans kamera igen. Jippi. Kan inte sluta skratta åt dom. Det är rått och brutalt. Men för att vi inte ska skrämma iväg er läsare så bjussar jag på några av dom finaste istället.



Vad är klockan? Fasen i gasen, måste skynda mig. Duschen next!


min morgon 08.00


Jag var hurtig med min mamsa i morse!
Nu åker vi till skövde och firar den där pumpehögtiden med släkten!

under the pavement - the beach - deportees.





dröm

Inatt drömde jag en dröm och jag trodde att jag skulle få fnatt när jag vakna, Drömen var så värklig att jag faktiskt trodde på den när jag vakna. Men ni vet ju hur drömmar är, de är suddiga och man minns bara vissa delar och har ni tänkt på att när man drömmer är det svårt att se personers ansikten.
Men eftersom drömmen är suddig ska jag försöka att förklara den på ett bra sätt därför berättar jag om när jag vaknar, min Alarm klocka ringer och jag undrar, varför ringer klockan jag ska ju inte till skolan (jag är helt säker på att jag inte ska någonstans). Alltså jag ska ju på railjam i Göteborg idag men i drömmen skulle jag inte dit, och hjärnan var också helt säker på att jag inte skulle iväg. Så jag var faktiskt lite ledsen när jag vakna, jag hängde helt enkelt läpp. Men nu är jag tillbaka i verkligheten. Frågan är hur pojkarna jag ska till Göteborg med mår, undra hur pigga dom är idag.
Jag drömde om Klara och Jenni också. Men tyvärr kan jag inte sammanfatta dem.

Drömmen är såhär suddig.


FANNY


en nykter fredagskväll

På vägen från Fannys hus till resecentrum mötte jag följande typer.
- Ett gäng fulla moppekillar som skrek fram en visa om motorer och att sätta på brudar. Vilka stämmor. Inte.
- En kräkandes kille med fez.
- Två kacklandes fjortisar vinglandes hand i hand i för höga klackar.
- En alkoholist med en rottweiler.

Det var den sistnämnde som skrämde upp mig ordentligt. En ordentligt berusad alkis som dessutom har en hund som käkar bebishuvuden. Typ. Hur ska detta gå. Dom ska med samma buss som jag. Rottweilern, alkoholisten och lilla jag!
Som tur var raggade alkisen upp någon tjej utanför bussen och hela familjen Alkis satte sig längst bak i bussen och började slafsa. Puh, tänkte jag och satte mig längst fram.

Slutet gott, allting gott. Nu fryser jag och ska krypa ner under täcket. Natti.




frusna fötter

Våra fötter är kalla, våra händer dom är balla.
Men vad gör det, när heta killar gillar att pilla
på skidan.






nu beger vi oss ut på nattäventyr




Paranoid

Idag har jag på mig Fannys mösse och Jennis tröja. Det känns himla bra! Nu ska jag äta mat med la familia och sen bege mig till mina bloggkompanjoner. Känns också himla bra! Att det är fredag känns ännu mer himla bra!





Outfitdance






Fannys

Köttbullar

Klockan rinner ifrån mig och den är ett på dagen, jag käka frukost nyss köttbullar med makaroner! mums



Fanny

Morgontrötten

Efter en godnatts sömn känner jag mig riktigt utvilad och taggad. Men imorses var inte mitt ansikte med mig, tänkte ta några balla bilder. Men riktigt så blev det inte, det var här morgonen började gå mot en dålig morgon.

Resultatet på morgon bilderna




fanny

läggdags

Nu ska jag faktiskt lägga mig. Efter en film om brinnande munkar och bibeln är jag helt utmattad. Imorgon tänker jag bannemej knyta på mig joggingskorna och springa på morgonen. Inget snack om saken.

Tills vidare. Ta hand om er, och varanda.
/ Jerry Springer


skeleton boy

Det här är Rune. Han är lite av en benig figur. När jag först såg honom var han bara ben och kotor och låg i en läskig pappkartong. Jag försökte febrilt sätta ihop honom till hans rätta jag men lyckades inte helt. Hans ben sitter åt fel håll och hans huvud trillar av titt som tätt. Men tycker ändå jag lyckades ganska bra för att inte ha någon särskild talang i skelettpussel.
Här är han iallafall. Den plastiga, beniga, livlösa och skrämmande Rune.




På tal om skrämmande ting. Det är Halloween i helgen och jag vill klä ut mig till något läskigt/coolt/oigenkännbart/megawowfanvadballt men fantasin har flytt iväg just nu. Eller, har nog aldrig haft någon fantasi.
Så jag ber er snällt att hjälpa mig att komma på något jag kan va. Alla förslag är bra förslag.


Dothatdancemoveonthefloor

Snart är det helg, det är både roligt och tråkigt, blandade känslor helt enkelt. I veckan har vi haft höstlov, och nu när helgen närmar sig innebär det att höstlovet snart är slut och pluggångesten sakta börjar smyga sig på mig bakifrån. Men som jag har längtat efter denna helg, det händer så mycket så att jag inte kommer hinna med allt.

  

På både fredag och lördag kommer det vara railjam, på fredag håller det till i Lidköpings på torget och jag lovar det lär bli fett, dagen efter alltså på lördag kommer det vara i Göteborg vilket HELG!

   

På kvällen (lördag) kommer det ju självklart firas, det är halloween och helg, varje gång jag säger eller skriver halloween tänker jag på när jag var liten. Det var så att jag aldrig kunde lära mig att stava till halloween, men det är ju inte alls svårt.

Jag antar att de flesta som bor i Lidköping stannar här och går på strand, men det gör inte jag. Jag vidgar mina vingar och tar mig till storstaden Göteborg. Där kan jag tipsa om Club Milk(storan) och Secondhands filmpremiär(valand, avenyn) finns säkert massa roliga ställen, men just här kommer jag hålla hus, Jenni är på strand och klara är hihih hon är hemma mm.
Utklädnad= Amy winehouse

Nu ska jag ta mig i kragen, duscha städa klart mitt rum och komma på en presentation om mig.
 
Fanny är ingen bunny


skövde part II

Som skrivet, tre tuffa skinnjackstjejer gjorde Skövdestad osäkert igår. En skön dag som innehöll skratt, gratis glass och kyss av främling. Dagen avslutades på pims med en välbehövd kaffe.





att köra

Jag kom precis hem från en lång promenad i en vacker och stillsam skog, höstens färger är bra fina. Det enda som saknades var en varm stickad tröja och en herre som är i bali, då hade det vart bra. Istället fick jag umgås med mamma men jag klagar absolut inte, hon körde mig till ett ställe där jag aldrig har varit förut. Vi gick och gick, kollade lite på vattnet plaskade lite med skorna. Jag hade såklart med mig kameran, men klantig som jag är glömmer jag minneskortet i datorn hemma. Så tyvär blev det inte några vackra höstbilder..
Påvägen hem körde jag bil och det går bara bättre och bättre för varje gång nu, jag fick inte ens kärringstop! (men handsvett fick jag allt). Nu sitter jag i mitt rum och äter ett äpple, det är väldigt gott. Tänkte städa mitt rum nu, nackdelen med att vara brunhårig är att dom bruna håren syns mer än dom blonda hårstråna, men jag trivs bra som brunett så det är smällar man få ta.



fanny


KONTAKTANNONS



HEJ! Jag är Klara. En av tre. Jag är den största men också minsta tjejen. Störst är jag i mått, minst är jag i ålder. Jag är sjutton år och jag har börjat acceptera det. Fast om ca 2 veckor fyller jag arton. Det blir kul. Jag tycker om att sminka mig men kanske inte så mycket som jag gjort på bilden, det var mest för jag skulle vara lite spexig.. eller sexig. Jag vet inte. Jag är väldigt bra på att göra pannkakor.. från grunden. Inte pulverpannkakor då alltså. Det är skit. Om man vill impa på mig ska man kunna riktigt tunga rapplåtar utantill. Jag håller själv på att lära mig lite cypress hill låtar utantill, ska försöka få Jenni och Fanny med på detta med så kanske vi startar ett coverband till och med. Vi får se lite granna, just nu gör vi mest vad vi känner för. I helgen ska Jenni och Fanny dansa. Inte jag för jag är bara sjutton.

over and out


pannkaksfrukost

Imorses lagade Klara pannkakor till frukost till mig och henne. Vi hittade en Kungsörnen färdigblandad pannkakspåse med pulver i som man bara skulle hälla i vatten i och sen steka och köra. Lätt som en pannkaksplätt helt enkelt.
Jovisst, det var enkelt och gick relativt snabbt, men. Resultatet då? Dom såg ut som mögliga maneter, smakade gummi och kan lika gärna användas som isolering till väggar. Dom var vidriga. Men med två liter sylt på så gick dom ändå ner i våra små magar.
Efter en intressant smakupplevelse till frukost packade vi våra väskor och begav oss åt två olika håll. Klara till sig och jag hem till fina Vinninga. Och här sitter jag nu. Med en bygg t-shirt på mig liggandes i sängen och funderar på om jag ska ut och springa eller inte. Det är ju så kallt! 






morgonfrost

Nu de senaste två morgorna har det varit frost ute på taken och gräsmattorna, löven träden och cykelsadeln,brr. Men jag valde att inte fotografera det denna kalla morgon. Så jag tog kort på mig när jag dricker té istället.
En fråga också, på min dator hamnar inläggen uppe till höger, bredvid headern. Gör det så för er också? Släng in en kommentar om det inte gör det eller om det gör det, det skulle vara snällt.







02.48 onsdag natt torsdag morgon

Nu sitter jag här själv i mitt rum, jag har öppnat mitt fönster så att höstluften kommer in i mitt rum som just nu doftar en blandning mellan tjej, vanilj ljus, julmust, snus och kanske fis och bränd plattång.
Idag har jag Fanny stina maria sjöstedt spenderat hela dagen(nästan iallafall) med mina små gummor Klara och Jenni. Vi var i skövde, jag köpte ingenting, Klara var pank. Men Jenni hon köpte minsann en Leopard BH!! vi gick runt och kolla i alla tråkiga affärer, sen åkte vi hem. Gick hem till mig och började fixa med bloggen, Jag tänkte köra en snabb och framför allt kort presentation om mig.

såhär ser jag ut. Slut.











VI VILL HÄLSA ER VÄLKOMNA, PUSS


RSS 2.0