young love


Käkar översockrad müsli med fil i sängen och lyssnar på dundermusik. Toppen. Denna vecka har varit den stressigaste i mitt liv i och med projektarbetet. Jävlar så jag skrev på den där rapporten. Mina ögon hängde ut ner till näsan när jag väl var färdig. Men klar, det blev jag. Och lite stolt var jag också eftersom jag för en gång skull bestämde mig för att få någonting klart i tid.

I helgen är mina valborgsplaner oskrivna. Får se vart jag dyker upp. Kanske i ett annat land?
Nu ska jag fylla på min skål med Start och sedan pluggish som english.
Puss&Kram, min katt är tam.


aldrig mera projektarbete

Nu är det klart påriktigt. Finito. Inlämnat och ihoplappat. Aldrig mera projektarbete. Just nu är jag glad, men snart kommer jag inse hur många fler arbeten som ska göras klart. Jaja. Ikväll kommer min snutte Sanna hit och hänger. Längesen jag såg henne, min fina kussebusse i vått och torrt.
Jag ler halvt idag. Glad är jag just nu. Lite snett och vindt glad.
Klaris

här, varsegod.


♥ Just nu, Johnossi – Sickness
Fanken att det regnar.
News. Nudlar är kass mat.
Mitt projektarbete är klart.
Inte mitt hip hop arbete. Men snart.
Imorgon är det nationellt engelska prov.
Pappa kommer hem från Kiruna idag.
Jag ska laga mat åt familjen tredje dagen i rad.
Jag gör bra mat.
Jag fryser, kliar mig själv på ryggen och snurrar fingret i håret. På samma gång.
Sandra Bullock har blivit mamma.
Idol-erik är singel, inte längre ihop med scentjejen.
Idol-Eddie är gay.
Kronandosan för snus har ny fashion design. För dig som ville veta eller inte hittar dosan längre.




FÖR JAG SKA SNART TA STUDENTEN




student tjej


Det är tydligen nära nu. Det slog mig idag. Jag firar med nudlar och mössan på, 43 dagar kvar!


det var ett himla tjöt på denna.


Jag lägger ner. Nu går jag och lägger mig bredvid mamma, sörjer en skvätt och tar nya tag imorgon.


solsken


Jag är nu på min åttonde sida och unnade mig själv en paus. I pausen blev helg och valborgsplaner för halmstad så gott som spikade, två moppekillar kom förbi och hade vätskepaus och körde några varv i min rondell. Jag var kass, men moppe skulle ändå kunna vara min grej. Vad ska jag ha bilkörkort till när det finns moppar?
Mitt i allt skolarbete är jag genast lite gladare!











pain

jag har skolångest. Jag kämpar på med mitt projektarbete, detta var den värsta skoluppgiften. Just nu sitter jag här ute i solen med en redbull som min mor köpt och för en stund sen var två snälla killar här med mat till mig, men tänk efter denna dagen är projektarbetet ett minne blått och då slipper jag ångesten som jag har just nu.

Hejdå från en tjej med skolångesten jagandes hack i häl

projektarbete snart, check!


Nu skriver jag klart den här skiten på.. 12?! sidor. Jag är pepp efter en sjukt god fisksoppa och vitlöksbröd a lá mig och manda! Och ja, idag unnar jag mig en eller två kanelbullar.

puss


tisdagshumor




Fanny

lots of love


Ett arbete ur vägen. Imorgon tar vi de andra 19 för nu orkar jag inte mer. Jag ska krama min lilla bror, han älskar att kramas, så himla kramgo.




grå trist måndag


Jag har lagat en favoritmat idag till mamma och bror. Tortillas i ugn, fy sjutton vad smaklökarna dansar när det tillagas. Och jag är så himla grym på det och!

Nu ska jag råplugga en timma, sen in till stan och lyssna på Kjell Hedvall och kommunfullmäktige någon timma. Superkul! inte.

Tortillastjejen in action



/klara

25 dagar

Om 25 dagar sitter jag på ett flyg till Kreta med de två goaste tjejerna i min klass, kommer bli så himla kul att få avsluta allt på detta sätt!

Känns bra att Johanna kommer vara redo med moppen!


Fanny

vänner är bäst

Klockan är över halv tio, jag sitter och pluggar på mitt projektarbete. Men har svårt att koncentrera mig för istället tänker jag på mina vänner som är de underbaraste vännerna man kan ha. haha, vilket roligt inlägg det blev, bli inte så rörda så att ni börjar gråta nu tjejer!


Mina fina kompisar


@ sjöstedts


igår hade vi kul!






















pagen


En sak bara..

Håll i mig hårt nu. Jag vill jättemycket klippa sommarblond page. Inte mindre när jag ser Petras page. Men håll i mig, jag får inte. Inte än. Men jag viillllll. Skit också.



solen och jag


Igår sprang vi ut på lite äventyr trots allt. Jordgubbar och choklad i solen på månesköld satt som en smäck.
Sen såg vi på läskig skräckfilm enligt några. Jag var ganska tuff och tog filmen ganska coolt.

På näst sista bilden kan ni se två skräckfilmsrädda tjejer. På sista bilden kan ni se en iskall tjej som inte är rädd för något.

Nu ska jag springa ut i solen!

(va bra förresten att fanny har gjort tre nästan likadana uppdateringar efter varandra :)







its such a perfect day, im glad i spend it with you!


its such a perfect day, im glad i spend it with you!


its such a perfect day, im glad i spend it with you!


hello you

Hej på er, just nu sitter jag och skriver en rapport om mitt projektarbete som inte ens finns. Eller okej det finns men jag vet inte vad det går ut på, så jag tänkte göra en grej. Jag ska göra klart mitt projektarbete på fyra dagar, Igår skrev jag klart min loggbok, och jag måste erkänna att det mesta är påhitt, men är inte de där jävla krabborna ett påhitt?
Jag ska göra uppdateringar så ofta jag bara kan hur det går för mig.

Så okej detta är jag just nu, förvirrad tjej men ändå glad för att det finns popcorn hemma popcorn från ica.


godmorgon

Uppe med tuppen, ute hör jag talgoxen kvittra det var nog han som väckte mig. Nu ska jag plugga och sen lite senare ikväll ska jag grilla. Mys.

Igår var jag med Klaris en stund!



mellanmålsrock


Jag äter mitt mellanmål nu. Fil, müsli och kanel. Precis som Jenni. Precis som Jenni satt jag också kvar längst på nationella provet idag, eller näst längst. Jag blev klar minuten innan henne.
Nu är det fredag och jag varvar dans med filslevar här i köket. Jag vill äventyra som vanligt. Men vädret tillåter inte, skolarbetet tillåter inte och min kropp tillåter inte. Den här fredagen ska jag försöka sitta hemma, plugga ihärdigt, snegla på fredagstv med pappa, smöra skorpor åt mamma som är sjuk och brotta ner min lillebror. Det kan funka. Hoppas det funkar!

Johnossi till arvika också. Yippi!

min favvisremix

Johnossi – 18 Karat Gold - Redtop's 24 Carat Gold Dub


trubbel


Då var det fredag. Jag är risig. Och jag har fortfarande skrivkramp från nationella provet i svenska i förmiddags. Jag gissade att jag skulle vara den sista kvar i klassrummet och visst var det så. Klockan tjugo över tolv var jag färdig. Hur kan jag vara så seg?! Skyller på pennan. Dåligt vässad.
Ikväll är jag tyvärr tvungen att plugga mer. Försöka iallafall. Det svider lite i mina hjärnceller och handleder att behöva sitta en fredagskväll och studera. Som tur är kommer min lilla räka och hjälper mig skaka fram mina pluggknölar. Och klia min rygg. He he. Sen ska jag belöna mig själv med en megastor Marabou. Jag skiter i om jag ska vara nyttig, jag är kvinna och en kvinnor behöver choklad.
Nej, om jag skulle dricka upp mitt kaffe och hoppa in i duschen. Jag luktar plugghäst.





Roliga bilder............

back in the days


Hello im back from the dead.

Hello, nyfikna på mitt liv? Jag förstår er..
Jag tänkte att jag skulle berätta lite för er vad jag har gjort i veckan eftersom ni bara måste veta.
Måndag- Jag vaknade så tidigt som klockan 7, jag klev upp och tittade ut genom mitt stora rena fönster som varken har gardin eller vad man nu kan ha som skydd, så grannar om ni såg mina tits denna vackra måndag morgon så bjuder jag på det!
Klockan åtta började mina vackra slanka smala ben att ta mig till skolan där jag...hum minns inte vad jag gjorde hehe. Efter en lång och slitig dag gick jag hem och bestämde mig för att åka på bio i grannstaden Skövde. Flickan från ovan fick det bli.
Tisdag- Åh sovmorgon det kan inte bli bättre på en tisdag, fick dock gå upp lite tidigare eftersom tandläkaren skulle kolla på mina tänder. Så i kanske 20 minuter låg jag där och gapade med min stora mun, tur att jag inte är som Lotta för hon var väl en riktig skitunge hos tandläkaren.. kanske borde börja med det eftersom jag inte får överraskningar längre. Efter tandläkaren käka jag godis, drack läsk, rökte, snusa, åt frukt och drack jos.
Onsdag- Då skolka jag precis som alla andra i klassen(typ).
Torsdag- Sista skoldagen, gött tänker jag och trippa glatt iväg till skolan för att ha prov på fågelläten och självklart eftersom jag är jag får jag alla rätt.. inte så ovanligt eftersom jag är så smart.
Fredag- Åh shit nu är det helg woowoowoww tänker vissa ja, jag måste studa hela natten och dagen för att bli klar med mitt projektarbete.




Fredagslåt


Island












Bilder

esther


Idag ska jag plugga. Fast först en powerwalk med ny musik i öronen. Göttans.
Alltså. Jag har hinkat så mycket kaffe att jag måste springa på toaletten hela tiden så mer ord än såhär får det inte bli nu.

Kolla bara vad jag äter numera. Fil med äpple och massa kaneeeeeel.

Ser vidrigt ut...

Juste. Lägg märke till hälsotidningen som jag monterat så fint bredvid. Haha. Beach 10, here I come!

nu kom solen också


Min förmiddag innan batteriet dog. Alltid ska det vara något. Nu ska jag studera hip hop!











nu knyter vi oss


Nu är jag trött i ögat, som vanligt vid den här tiden. När ska jag växa upp och orka vara uppe hela nätterna som alla andra tonåringar? Jag gillar att sova för mycket helt enkelt.
I alla fall. Idag skulle jag dokumenterat min dag så fint och gjort en fet bloggupdate men det sprack då jag trodde min kamera blivit snodd. Det visade sig senare vara min lite smått virriga klasskompis Ellen som packat på sig den. Så atte, det får bli dagsdokumentation imorgon, kanske. Den här bloggen suger. What to do partners?

Min trötthet i en webcam.



klaris.

update

Jag har precis haft utvecklingssamtal med min mentor. Jag sa att skolan sög kalkon. Han fnissade och höll med mig lite, att det var jobbigt nu det sista. Men för det gick det inte bra. Eller jo, om jag tar tummen ur och fixar allt det sista så kommer det gå fint för lilla mig.
Så när mamma ringer och frågar "Pluggar du?" "Nej", så gör jag det ;PpPpppPpPPp
Jag sprätter vidare mot oändligheten..

/Jenni

tandläkare re.

Tisdag, idag var jag på besök hos tandläkaren hon skulle kolla mina gaddar såklart och jag kunde nöjt lämna tandläkaren utan hål, men det kunde inte Klara hon behövde komma tillbaka 28 juni för att borra bort ett hål! Lite snuskigt ändå hon borstar nog inte sina tänder så bra, inte lika bra som mig i alla fall.
Nu är jag hemma igen efter en slitig dag(not), idag ska jag nog plugga också men vart ska man börja? miljöhistoria tror jag, hejdå!




Bild ett- innan jag gick till tandläkaren
Bild2- Klara får reda på att hon har ett hål plus massa småhål.
Bild3- Lite redskap Klara ska få använda när hon ska borra tanden!

det här är kul


Ludde kalasade en torsdag. Han var inne på bogrens salonger i högst fem minuter. Han hann med en vimmelbild av misstag. Jag tycker han placerade sig så bra på bilden. Så fint!


daily.


det här vädret är bäst. Mycket tjat om väder, men så kan det vara. Jag tänker nog inte sitta inne med plugg idag heller, vi går på äventyr!

Webcam. Igen. Men min kamera är fel på. Jag citerar vad den säger åt mig när jag startar den - Minneskortet låst. För låset till "skrivläge". Vad har hänt?

Pharrell Featuring Jay-Z – Frontin' - Radio Mix/Club Mix
Albert Hammond Jr. – Hard To Live (In The City)
The Roots – Guns Are Drawn



Saker jag vill just nu

Jag vill ha lördag, Jag vill åka till kreta, Jag vill inte sova ensam, Jag vill ha studenten, Jag vill ha sommar, Jag vill ha bruna ben, Jag vill ha kjolar, Jag vill vinna på lotto, Jag vill ha kläder, Jag vill ha massa pussar, Jag vill vara med dig.


en fin hund jag måla


hes och odräglig

Här sitter en, hes som stryk och funderar över vart vännen på J håller hus. Hon dyker väl upp, det brukar hon göra. Nu ska jag inte skriva mer om hip hop idag, det är skitasvårt. Nu ska jag kurera min hals med te. hejdå

38,4


Jag har fortfarande lite feber i kroppen. Den är snart borta. Just nu är det ganska gött att glida runt och nysa lite då och då, vara lite borta i huvudet och leta kakor i huset. Det passar mig.

Fanny har gett er sin lista. Jag tycker det är lite jobbigt att ge bort min nästan. Musik säger ganska mycket om en person. Men va sjutton, här har ni den - jag tycker om dig.

Nu vet ni allt.


SPOTIFY

Fick ett önskemål att langa våra spotifylistor!

över min döda kropp. heter min lista som så checkt visade sig här, JAG kom precis in efter en promenad tillsammans med hunden vasse och Hedda. Vi pratade lite om lördagen för då ska vi till ulricehamn på groggveranderifest!
Hoppas vädret inte blir lika dåligt som det står att det ska bli...

Men en sommarfin kille får pryda detta inlägg. I sommar ska jag och per gå runt lulliga på arvikafestivalen det ser jag fram emot


har feber, det suger


Hejsan allihopa! Nu är det såhär att jag har fått feber. Det suger. Mamma säger att det var för att jag låg för tunnt klädd på verandan igår och solade. Det är nog gött för henne att skylla på det. Jag tror att det är för att jag inte har varit sjuk på ett tag och nu var det dags.
Så nu har jag sovit i asmånga timmar och är fortfarande trött. Jag vill inte vara sjuk. Jag ska ta två till alvedon och sova bort den här sjukan.
Igår kom en saknad vän hem efter två år i Australien. Det firade vi med att överraska henne i hennes vardagsrum. Vi käkade glass och myste, sen somnade jag halvt, förmodligen på grund av sjukan.

Nu bäddar jag ner mig igen, lyssnar på gött och anstränger mig så jag är frisk imorrn!

Mia – Hombre
Mos Def – Supermagic
Dizzee Rascal & Armand Van Helden – Bonkers - Radio Edit

think cheap







new slang



Skolan är ett tipp topp ställe!


Hej på er kära bloggläsare!
Nu sitter jag i skolan och kollar på mina underbara krabbor som jag älskar så mycket, de är nästan som mina egna husdjur. Några sitter och skriver om afrika, andra lär sig olika fågelarter, Malin sitter och ser nervös ut eftersom hon alldeles strax ska ha matte C prov och snart ska jag ge henne en redig lyckospark i baken. Nu har ni fått en inblick hur det är att gå på vänerprogrammet.. Igår räknade jag ut en sak, en mycket speciell sak jag har bara 15 dagar kvar i skolan! 15 DAGAR!! Hur ska jag hinna med allt är då frågan, men eftersom jag är Fanny så vet jag att jag kommer fixa allt.

Idag är det sol ute igen vilket gör mig på jättebra humör!


för gött


De senaste dagarna har jag haft det gött. För gött. Jag har glassat, parkat, mysat och tatuerat mig. Vet dock inte om handen var det bästa alternativet men eftersom det är ett sådan barnvänligt mönster tror jag inte det blir några problem med framtida jobbsökningar. Eller? Nöjd är jag iallafall.
Nu ska jag och min kärring kolla på skräckfilm. Tur att jag har ett sådant muskelberg i sängen som kan krama om mig när det blir spökligt läskigt. He he. Äh. Jag har nerver av stål.

Vi har käkat för god mat också. Så god att den förevigades på kort.


En kille med pollenallergi.

Min nya tatoo(Tattoo? Tato? Tacos?). Var först inne på en tribal men det fick bli en mer old-school kanin med baseball istället. Hel nöjd.

Trevlig kväll smurfar.
/Jenni


en dagens!





solsolsolsolstol


Det är sol, glass och altanen! Sen ska vi åka rollerblades, japp rollerblades!

Förresten. Påriktigt. Ni två andra som har den här bloggen, uppdatera nu annars få ni stryk!


rude boy yeah ah mmm


Tydligen så är det jag som inte har några intressen som uppdaterar bloggen mest enligt mina kompanjoner. Det stämmer inte!!! Jag har bara lite mer fritid just nu, va sjutton. Bjuder på lite näsa nu i pluggpausen alla fall. Jag ska ta en till kopp te och lyssna ytterligare lite till på bitchig hip hop.

Jag måste skaffa en hobby också. Typ lära mig dansa balett eller rida. Vi får se.


hejdå godnatt puss


En bra dag! Jag har vart så himla aktiv med kameran och det ska banne mig min lärare få se! Såhär avslutade jag kvällen..







Söndag

Inatt har jag delat säng med två andra men jag sov gott ändå. Idag har jag passat på att klappa lammungar innan de får gå ut i hagen övningskört har jag gjort också, körkort is on.


session hedda


Idag har vi virrat runt i skogen. Lite utav det här och mer ska bli ett bildspel. Skitkul!


iphone








nu är det tid




Up with the .. rooster! Igen. Nu har jag i och för sig gäspat här ett tag, dags att ta tag i dagen. Jag startar den med en långpromenad/joggingrunda. Nu ska fettet briiiiiiiiiiiinna. Sen ska jag på fotosession med Hedda till övärlden. Jag ska fota henne när hon ser hög ut, hon ska inte vara hög. Bara på låtsas hihi. På återseende. pyss


spontant rejv


Igår började vi kvällen med cabbecruise runt torget därefter hamnade vi hade vi på en matta i en lägenhet vars ägare inte var hemma. Det slutade med att vi (utan jackor) plankade in på stadt. Dansade, svettades och röjde totalt. Skitkul!





våren är här och lyser fred på jorden


Åh. Jag säger bara det! (Läs texten innan med en lite klatschig melodi.) Vädret idag är underbart och det har jag tagit vara på. Hunnit med den typiska hänga-lite-på-rådhus-trappan, fikat och ätit glass vid Lidan. Tjena, vad vårig jag är. Helt fantastiskt. Otroligt. Käckt.
Snart ska jag avrunda denna bra dag med pizza och sen mys med mina favvosar i ett gult hus!


Bild till inlägget kommer senare. Hinner inte leta rätt på en vårig bild eftersom pizzan just kom.

going on.


Det här vädret är riktigt gott! Jag är glad och lyssnar på tingsek. Idag traskar jag in mot äventyr i staden, traskar!


/Klaris

negerbollar hehe ne chokladbollar



Idag har jag bakat negerbollar, Jag tyckte att dom smakade smör men mamma tyckte att de smakade gott. Nu ska jag ta mig i kragen och fixa till mig lite, ska nämligen ut idag tillsammans med Jenni och Klara!
Hörs mer imorgon.



Fanny

i wish i had a mangotree

Angus & Julia Stone – Mango Tree
The Tough Alliance – Lucky
Yeah Yeah Yeahs – Skeletons
Passionsfruktschoklad, det nya bruna. Riktigt gott, även om min favorit fortfarande är apelsinkrokant. Ikväll har jag inte gjort mycket vettigt. Men med all rätt tyckte jag, för idag har jag och Lisa jobbat duktigt med projektarbetet. Så choklad och plugg sent in på natten tror jag det får bli strax.
Fanny har tagit bort sin facebook, starkt gjort. Jag hakar inte, tyvärr.
puss/Klara

träning

Hej nu är jag hemma från skolan igen och ska snart sätta mig på vår motionscykel faktiskt, jag har tröttnat på att kolla mig i spegeln och känna mig tjock. Jag vet jag är inte fet men jag vill få fastare kropp, bli uthålligare och få upp min koncentrationsförmåga. Så istället för att lipa om de så ska jag ta tag i det.
Idag tog jag bort min Facebook också ska försöka att hålla mig ifrån den fram till sommaren, facebook tar tid, facebook är dumt, facebook är för folk som inte har något att göra, facebook är för folk som vill spionera på vad andra gör, facebook är till för tjejer och killar som precis blivit singlar och måste se vad sitt ex gör.
Känner att jag behöver lägga tyngd på annat tex skola, familj, vänner, träning osv.


Nu ska jag träna


skolllaaaaaa skolka skooola

Skola igen, tillbaka till stressen och i veckan måste jag plugga men jag kommer ha tid med det nu.
Idag har jag Historia och Svenska två lika tråkiga lektioner, sen blir det hem till plugget igen. Men nog om
skolan nu. Det är redan april, kan ni tänka er det börjar närma sig nu och jag är så spänd, det pirrar i hela
kroppen såfort jag tänker på det! Måste åka upp till farmor och ta en titt på min balklänning. Nu är det bara
44 dagar kvar till kreta också.
I vår ska jag hinna med att åka till Stockholm, göra klart mitt projektarbete(ångest), åka till kreta och ta
studenten! När man är nere och trött ska man tänka på allt kul man ska vara med om, då blir man glad!




Fanny

mmmmhm

Igår kunde inte jag sova på jättelänge. Grubblade och grunnade.
Sen tänkte jag på vad bra vissa människor i min närhet är. Så himla bra. Jag tänkte på hur mycket bra energi mina vänner ger mig, och hur endel faktiskt, tyvärr, ger mig dålig energi.
Jag tror den här sommaren blir riktigt bra och även tiden efter sommaren också. Då ska jag göra massa kul saker med mina finaste vänner, som jag längtat!
Jag somnade tillslut igår, till fin musik. Hittade den hos min kusin!
Radical Face – Welcome Home, Son

dog days are over

pyjamas hela dagen är fest. Jag lyssnar på min hela tiden favorit, ovanstående låt och chillar vidare i pyjamasen. Tror det blir skins nu. Ja det blir det!

15 år och super glad.



Fanny

gomörra

Kul att det är grått ute idag. Det pajar det mesta. Så mina planer om en fin utomhusdag får växla till en innedag. Jag ska plocka in alla mina kläder i min nya garderob som äntligen är uppe efter mycket slit. Sen vill jag se sista skinsavsnitten också. Igår såg vi fyra avsnitt på raken, ett avsnitt är 50 minuter. Hedda somnade men Maja och jag höll ihärdigt upp ögonen. Vi hade gjort varma mackor och fruktsallad med smält vit choklad och myste med i min säng. Nu måste jag springa till garderobsfixet!!!!!
puss

uppdatering åhh

Hej våran varma och oaktiva blogg. Vad händer? Det är påsklov och vi alla tre är väldigt bizzi på olika håll. Igår var två tredjedelar på två födelsedagskalas. Först var det söta Sofia som fyllde 22 år och firade det med mexicansk lasange, sjukt god guacamole och bjöd på buckets a lá thailand. Efter tjejig dans till Eddi Meduza åkte vi vidare till Rikard som firade in sina 25 år med en fet tillställning på Galejan. jättetrevligt var det där, jag dansade i strumpor och åkte sen hem och skedade med Amanda och Emma. Amanda har jättefina nattlinnen med motiv som Nalle Puh på som hon gärna lånar ut. Jag funderar på att aldrig lämna tillbaka mitt. Hmn.
Idag är jag segtskönt trasig i kroppen och firar detta med sista avsnitten av skins i Majas stuga. Toast, skins och utdragna skämt ska göra min söndag sketabra! Åh det kittlar i kroppen, så skönt är det med sånna här dagar.
Hej på ett tag oaktiverade bloggen. puss


vår och blond 2009


Hittade bilder från föra våren på mig och min fin fina vän Jens och Simon, good times.





Fanny

it's bigger than hip hop

Nu faller mina ögon snart ihop. Jag är trött och lite smått mör i kroppen. Ett tecken på att jag haft en bra helg. Idag har jag lämnat Göteborg med Hedda. Vi fick sitta på trappen i tåget och på golvet satt en barnfamilj. Svettigt, godiskladdigt och högljutt. Idag tog jag även bort alla mina sms, det var lite vemodigt. Men det är faktiskt som att rensa bort lite granna i sig själv, det kan vara tungt att bära kvar vissa sms medans jag kommer sakna vissa. smsnörd som jag är. Göteborg var skitbra i alla fall. Igårkväll hängde vi lite på bliss, jag tyckte om bliss. Sen var vi även en sväng på nivå, trevligt också. Annars har vi gosat sketamycket och sett på skins sketamycket. Jag älskar skins!!!!
Jennis aprilskämt till mig idag var att hon och Johan sett ett rån. Maskerade män med vapen. Hela borås var i
kaos. Jag gick på det.
Nu ska jag varva ner den här dagen med te, dead prez och sen sova gott.


Andrew VanWyngarden


Påsk tanter


Det var precis två påskgummor på besök här, jag tror det var första gången det kom påskgummor/kärringar hit så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag stog och skratta åt dom när de sjöng en liten truddelutt för mig, men jag fick ett brev i alla fall. Det var ett fint eller fint och fint, ett typisk barnmålat ägg som det stod glad påsk på.

haha den sista bilden har inget med påsken att göra eftersom vi sitter med tomteluvor jag och min bror, eller jag vet inte riktigt vad det är jag har på huvudet. Tror att detta har varit ett julkort, det är väldigt fint att vi sitter och håller i grisar passar väl bra då jag blir kallad för minigrisen av en viss person, jag och grisen är ganska lika ändå.



RSS 2.0