bIKINI RÖSTA!

vill nI SE EN SNYGG? min vän ludde vill gärna slå kissie så varför inte bara gå in och rösta på denna fina och söta prickiga bikini!! rösta!!:d:d.d

Strand





















inget soffhäng här inte.


Hej på er allesammans. Nu sitter jag här hemma hos hedda och har de gott med min temugg och galanta damer. Idag har jag inte legat i sängen hela dagen utan jag, Hedda och Klara åkte och hade picknick! Det var super mysigt.




Fanny

Blondinfanny

Just nu sitter jag och bleker håret, blond here i come!
Jepp i kanske 6 månader höll jag ut som brunett, men jag kände mig så himla konstig och ful i brunt hår så nu ska jag tillbaka till blond igen, Kisse akta dig nu för jag börjar komma ikapp dig...
Här ser ni mig i en slingmössa, tror inte det finns någon som ser lika snygg ut i slingmössa som mig.

Ikväll ska jag till göteborg också med hedda och klara, Hedda har en blogg där kan ni läsa om olika saker.


Fanny_sockerpinglan

bajsfanny

här är jag söt

arvika

Goddag på er, dåligt bloggande jag vet. Jag och klara sitter i min soffa och gosar, vi kollar på skins och äter chokladbollar. Idag ska vi boka festival biljetter till arvika! Någon som läser vår blogg som ska dit? vi är supertaggade.




Sleepover party

Åh vilken bra Fredag det har varit idag!
Jag vaknade upp klockan nio, matade mina fiskar på iphonen och rengjorde skärmen från alger. Låg och drog mig i sängen till klockan 11, sen gick jag upp och gjorde några rostade mackor till frukost. Vid tolv ringde skara sommarland och sa att jag hade fått jobb hos dom i sommar, så nu har jag sommarjobb! Mitt första riktiga sommarjobb.
Ikväll kommer några tjejer över till mig, vi ska ha sleepover det ska bli mysigt, imorgon bitti ska jag och mamma ta bilen till Göteborg och köpa kläder och sen på kvällen ska jag ut och bli full Underbart!!


jason

Han slår det mesta, påriktigt.

sitti'n in school, just chilli'n


eyes on fire


Nu får det vara nog. Nu sover vi tycker jag. Jag har druckit min femte kopp vaniljte för kvällen och känner att John blund sakta kryper sig intill. Jag skiter i resten nu, vi sover på saken. Natti

(imorgon är min kusin Måns med Timo i så ska det låta förresten. Kolla. Eller kolla inte. Jag ska kolla.)

/Klara


borde egentligen plugga


Jag har, pinsamt nog, laddat ner ett gammalt dataspel jag jämt satt och nörda när jag var yngre. Rosa Pantern Resa på egen risk. Jag kom att tänka på det häromdan när jag satt och sjöng alla låtar i spelet hemma och kände ett sådan sug att spela det igen. Självklart har jag inte en blekaste aning vart skivan ligger så jag bugar och bockar för internet.

Här nedan listar jag min favoritlåtar ur spelet. Återkommer senare i ett seriösare skick.

Best of Rosa Pantern Top 5

På 5:e plats med motivering.
Med ett bra budskap och svängig text leverar Kina en otrolig klämkäck låt som är svår att sitta still till. Ett plus för de McDonald's relaterade färgerna i videon som får mig att sukta efter en Big Mac.



På 4:e plats hittar vi den här gamla godingen. Den toppade Englandslistorna för några år sedan och idag har den lyckats kamma hem en fjärde placering. Ja, vad ska man säga. Den svänger.




På 3:e plats hittar vi Egyptien som denna vecka har klättrat två placeringar. Den goa fezkillen går tydligen hem hos unga flickor och hos mig med. Han har även lånat in E-types bakgrundsdansare i refrängen. Grym låt.



På 2:a plats hittar vi inget mindre än en barnkör. Fantastisk samarbete mellan alla de drabbade länderna i spelet och dom levererar både kärlek, sång och glädje i denna fantastiskt gripande låt.



Och på 1:a plats hittar vi för sjätte veckan i rad spelets mest överlägsna låt, I Bhutan. Den bjuder på både skön refräng, gitarrsolo och trallvänlig melodi. Detta är Bhutans motsvarighet till The Smiths.



Aj, detta inlägg sved lite.
/Jenni

ett kok stryk


Ja. Det är tydligen studietid idag också. Imorgon ska jag pusta ut helt och hållet för ett litet tag. Sen, så småningom ska den här bloggen få sig ett kok stryk så den kommer på banan igen. Men nu, läxor, snart påsklov. puss


bones


Igår drack jag och Johan rödvin och när vi vaknade upp imorses hade vi blåa läppar. Ganska läckert. Jag vaknade dessutom upp med världens huvudvärk. Inte lika läckert. När jag blir äldre ska jag samla på vinflaskor tror jag. Torra viner, saftiga viner, träiga viner, fina viner, äckliga viner, alla viner. Ska nog ha en vingård i Frankrike också. Ska bara se till att vinna på triss först så den drömmen kan slå in.
Nu tänker jag plugga tills mina ögon trillar ur. (Nehe? Plugga igen?!) Ska äta Klaras goda kladdkaka och glass med.


Tjenna, sitter här i min nya jeansskjorta


lowlife


Solen skiner och jag bjöd klassen på kladdkaka, sen fick jenni och fanny resterna! Min goda gärning för dagen är gjord!




torsdag

Här ligger jag i sängen å göttar mig en helt vanlig torsdag, så skönt att börja klockan tolv kanske det skönaste i världen. Igår gick jag till onsdagsklubben en sväng och drack lita bira, det var svin kul att se alla fulla folk, några fullare än andra(okej då inte så kul). Efter klubben gick jag hem och la mig, det var skönt med lite sömn.
På lördag ska jag ut med mina fina damer, vi ska till strand här i Lidköping kommer nog att bli kul, så om ni vill träffa mig full och berätta hur mycket ni älskar våran blogg så är det dit ni ska på lördag!
Juste hitta ett par dr martens på tradera jag vill ha dom så mycket, är 850 kr för mycket?
Fanny

hahah fat kid fall.




efter tio koppar kaffe


Har man
  • Frossa
  • En mycket yr hjärna
  • Man skrattar åt saker som inte ens är roliga
  • Man kan inte plugga
  • Man känner sig full
  • Man känner sig ful
  • Efter ett tag kommer man att känna sig trött och då kommer man vilja ha mer kaffe.
Jag mår skit, jag ska aldrig mer i hela mitt liv dricka tio koppar kaffe på raken/raden? Kan knappt skriva ett inlägg här, för sitter och skrattar över hur jag mår hela hjärnan yrar och att jag måste sitta och skriva en uppsats om Helgo Zettervall som var en svensk arkitekt från Lidköping gör allt bra mycket värre.
Men vad gör ni mina vänner och ovänner?
Jag mår skit för jag har precis drukigt tio koppar kaffe.



grizzly bear





Idag studeras det stenhårt, äts choklad stenhårt och pumpas musik stenhårt. hej för idag!

plugghäst


Jag ligger före i min planering! Ni hörde rätt kokosnötter, jag ligger ett steg före vilket betyder att jag nu kan slappna av resten av kvällen och avnjuta med en twister och skön musik. Livet är gött ibland. Livet är gött när man tar tummen ur röven och pluggar när man ska plugga. Belöna mig gärna lite med att kommentera fina "plugg-power" kommentarer.

(Jag räknar inte med att få några så jag sätter ihop några egna för att förstärka min självkänsla.)

Kommentar 1.
"Jenni du är så duktigt! Ibland önskar jag att jag också plugga lika hårt som dig. You go girl!"

Kommentar 2
"Wow, du är verkligen otrolig. Hur orkar du med en hel kväll med att bara plugga? Du förtjänar en Greklandsresa egentligen"

Kommentar 3
"Du kommer bli president en dag"


Åh, tack för era fina kommentarer. Jag blir rörd.


/Jenni

scrooop


Jag följer i Klaras fotspår ikväll. Tänker ladda ipoden med nya låtar och ge mig ut på en svinlång promenad. Kommer kännas skönt att se mina benmuskler få arbeta och slita. Detta ska bli min nya rutin. Jag får inte sätta mig vid datorn om jag inte promenerat minst 30 minuter varje dag. Ah, låter som en bra deal för mig själv. Jag satsar alla mina strumpor på att jag kommer klara det.
Resten av denna vecka tänker jag plugga. Två planerade pluggdagar med fina människor har jag skrivit in i min kalender (+5 vuxenpoäng) och nu tänker jag beta av allt jag har kvar att göra. Plus att jag ska bli fitness på köpet. Vi hörs.

/Jenni

jag tycker


Idag är jag så besviken på vädret. Jag är glad på musiken. Jag är irriterad på skoluppgifter. Jag tycker det är kul att hedda hänger i lidköping imorgon. Jag ser fram emot fredag och lördag. Mycket är jag, mycket vill jag. Mycket vet jag inte, något saknas.

Ikväll ska jag trotsa allt och gå min andra aslånga promenad för dagen. Fast inte ensam denna gången. 

 




jag tror jag var trött


... Igår var jag banne mig på hugget. Ett tag. Jag hoppade i min joggingoutfit och var redo att springa. Till min förvåning är min ipod urladdad. Jag lägger den på laddning och upptäcker till ännu mer förvåning att jag är jättetrött. Jag kommer på den geniala idén att sova en timma för att sedan vara helt fit for fight för en runda. Klockan är då någonstans mellan 6 och 7. Jag somnar.. och vaknar halvett! Så gick det med min joggingrunda. För nej, jag var inte pigg på att jogga halvett på kvällen. Jag sov vidare och vaknade för ett tag sen, i joggingkläder. Mysigt. Men det är väl bara att köra dubbelt upp idag? JA! /Klara



attt vara sjuk är ingen hit när man är 18 och fylld av elakheter.

Sjuker, jag är sjuker just nu lider jag av halsont en snorig näsa och en febrig hjärna. Låter gött va!
Men ska snart iväg till en vän och få varma mackor och te det kommer bli sketa gött fast först måste jag ge mig ut i rusket, kanske kan be pappa lite snällt om skjuts eller så går jag och får lite träning för igår tog jag mig en titt på min mage när jag satt ner och där fanns det tre stycker fläskvalkar man kunde spela gurka på, kan ju vara ganska bra att ha dom till sommaren men jag väljer att försöka få bort dom i alla fall! Ftre fettvalkar pryder ingen skönhet.

Men nu ska jag ta på mig kläder, sitter i min gosiga morgonrock och gosar i köket och kom plötsligt på en grej, det regnar ute det snöar inte jag ska ta en promenad och se snön smälta!

Fanny

ronja smuttsig


Snart är det dags för mig att kila tillbaka till skolan efter en go håltimma eller rast. Jag vill inte dit, jag vill ligga i min säng och sova det är mycket skönare men a man gotta do what a man gotta do..
Efter den roliga och läringsrika skoldagen ska jag hem och plugga. Kul. Snart är det påsklov också, det är nice för nice. Kom och tänka på det för några dagar sen, tror inte att jag ätit skolmaten än på hela vårterminen.

Nej hejdå på er, vi kanske hörs ikväll.



Er Fanny

godnatt




jag kan klappa på din rygg ett tag


Det är trist att många av mina vänner just nu, är så kärleksproblemledsna. Jag vet exakt hur de mår för jag har mått likadant, men jag kan inte göra mer än att stå bredvid, klappa på ryggen och säga att tiden läker alla sår. För så är det tror jag, man mår skitkass ett tag och ser ingen väg ut ur eländet. Då är det viktigt att sånna som jag står bredvid, klappar på ryggen och säger asjobbiga saker som "Han är askass. Du är skitbra. Kom så äter vi bullar!". För när man gjort så tillräckligt många gånger så skingras så småningom en väg fram ut ur eländet. Jag vet det! Det är bara jättetråkigt att se dom man tycker om gråta över askassa killar. Jag vet att snart kommer mina små vänner må bra! Snart är det sommar och det löser det mesta, men just nu gör det ont att se dem så grådassiga, rödögda och förtvivlade.

Det är väl nu vi lär oss. Vi kommer ju blir sånna himla supermorsor!

Idag ska jag baka en kaka till mina ledsna vänner och klappa dem på ryggen!


Österrike nr 2

Hej på er, nu är jag hemma i sverige igen efter en helt perfekt vecka i Österrike.Veckan har bestått av snö och nu sen i onsdags har det varit strålande sol, en bra blandning. Jag har inte så mycket mer att säga, det är skönt att vara hemma igen. Ikväll ska jag ta det lugnt med en vän, nu är det dags att kliva in i duschen är inte så go nu.















så kan det va


Såhär mysigt hade vi det i Majas sommarstugakök igår. Vi drack obóy, dippade chips och bara njöt. Vi var alla överens om att vi vid femtio plus garanterat bor i en stuga på landet, njuter av våra kärleksfulla makar med ett glas vin på verandan medan våra små barnbarn skuttar omkring på den vildvuxna ängen till trädgård. På trädgården ska även getter beta.

Om någon timma anländer storbloggaren fanny hem, det blir grejor det


nu är det vår. nästan


För två år sen ungefär satt jag och drack obóy i stockholm och andades vår. Idag är det nästan vår, familjen och jag firar det med våfflor.



tja


Här sitter jag, nyduschad och asfräsch. Räcker ut tungan åt er gör jag. förlåt. Jag tänker sketamycket på vilken utspringsklänning jag vill ha, på hur mycket jag vill boka arvika nu, på hur mycket jag vill vara kär, på att jag ska hänga med min fina familj i helgen och på att pappa gör jättegoda pannkakor till mig nu. Sen tänker jag lite på att jag inte har tränat idag, bara ätit choklad. Men. Jättesköna tankar. Nej, nu ska jag ska dricka mjölk.

 

.

tönt


Jag hinkar kaffe som vanligt och i min ensamhet sitter jag och tar egobilder på mig själv i pappas webcam. Borde jag inte göra. Jag borde bege mig tillbaka till skolan och ha min sista lektion för dagen.
Det slog mig precis att jag ska på Kent ikväll. Hallelujah. Jag känner mig andlig. Nu går jag till skolan. Hej då.


Gud vilken puma. Tricket är för mycket posande och en 90tals kaffekopp.
/Jenni

we can sleep

Vi har hoppat trampolin, skitkul. Kinder och grejor dras ut väldigt kul, speciellt på jenni på bild 5. Nu sover vi gott.









onsdaggmask


Är det tisdag idag? Jag kollar datumet och det visar sig vara onsdag. Har ingen koll på dagar och sånt längre. Inte tid heller. Och skolan tappade jag kontrollen på redan i höstas. Men men, jag misströstar ej, jag är en glad tjej. (He he det rimmar..)
Johan har bott hos mig några dagar och det känns ganska tomt nu när han åkt och man inte har någon som nosar en i håret eller kramar om en längre. Får nog ringa tillbaka honom.

Senare ikväll ska Klarut, Oskan och jag hoppa studsmatta. Eller trampolin heter det i branschen. Det ska bli riktigt roligt eftersom jag gillar att sikta högt.
HAHAHAHAHAHA.
Japp. Dags att ta mig en kopp svart vatten.


Onsdag 09.22


Jag är glad att jag inte valde matte c, lisas mattetal för stunden lyder såhär "pia köpte en moped, räkna ut hur kul hon fått om hon köpt en häst istället". Ja, det är väl bara att börja räkna lisa...

Förresten, jag lyssnar på GES hela dagen varje dag just nu. Mina flickfavoriter fick en nytändning efter att vi vart i borås. När jag var i tioårsåldern hade jag danser till alla Orups låtar och var dessutom lite kär i honom. Anders Glenmark tyckte jag var dösnygg också. Niklas Strömstedt tilltalade aldrig mitt tioåriga jag.

Dom är ju gamla gubbar. Men det är inte jättekonsigt att jag var hemligt kär i dom hit och dit om man tänker efter. Nutidens GES är tydligen EMD och det stämmer ju verkligen. EMD är härmapor. Alla småtjejer är hemligt kär i någon av EMD killarna tror jag. Sen kan man ju vara äldre och förälskad i dom ändå, typ 20 år och heta Emma. En som heter Emma har lovat mig en gratis EMDbiljett om jag följer med henne på deras konsert. Hon är ute och letar efter biljetter varje dag, hon vill stå längst fram. Någon som vet vart man kan köpa biljetterna? Dom ska tydligen spela här i eventhallen.

Nu ska jag lyssna vidare på mina favoriter GES och må gött!




i'm a survivor, i'm gonna make it


Det går så himla bra att springa när man lyssnar på destiny's child och tänker på smala kroppar. Och klär sig i svart luva. Now it's on!


hospital beds.


Det är otroligt vad det här vädret gör gott. Jag har spring i benen och pirr i magen. Jag ska utnyttja det och jogga i solen sen. Jag ska bli hurtbulle nu. WAHHHAHHIUSAHDKJSAHDKSLFKJSLKFHSDKLFHSLKD JAG ÄR CRAZZZZY IDAG. SÅ HIMLA GALEN! jag kan inte kontrollera mig själv, min kropp lever utan mitt medvetande idag.



så himla crazy.


jag ska le när jag somnar


Hemma från borås. Nu ska jag dricka upp mitt glas juice och sova gott. Jag är så himla glad just nu, det är våren och kommande dagar.













balkonghäng

Vi är lyckliga i solen. Vi tar med colan ut på balkongen och hänger där de sista timmarna innan vi åker hem till lidköping igen.

jag går och lägger mig med.. ylva-marie

Godmorgon, jag är som vanligt nu för tiden uppe med tuppen. Idag i borås. Jag lyssnar på GES, just nu - stanna världen en stund. Fin bra låt. Igår hade vi mexicana kväll här i lägenheten. Vi lagade tacos, god guacamole, ölade, satt på golvet och spelade tecknet. Som toppen över det hela lyssnade vi på bandidos, mexicansk musik. Jag och Jenni vann tecknet, eller kotten som det hette i mellanstadiet, mot Johan och Jonas. Sen avslutade vi kvällen med lite hassan, sen däckade jag i alla fall. Fortfarande trött från gårdagen. Då var vi här med en drös trevliga människor, vi sov lite trångt och inte så mycket. Därav tröttheten.
Lyckad helg!
Men idag är det måndag och mitt träningskort är i gång igen. Nu är det bara att köra så det ryker. Det ska jag, det ska ryka. Så mycket ska jag träna.

brunsås


Just nu sitter Klara och jag hos min pappa och tagar med diverse bra låtar. Min syster är med på ett hörn också. Snart kommer ett par snälla killar och skjutsar oss till borås där vi kommer spendera resten av dagen och kvällen. Tänker inte slösa bort mer verklighetestid längre så jag avslutar detta inlägg med.. Öh, typ.. Hej då.

En bild med fart och fläng.

/ Jenni


uppe med tuppen, tyvärr.


Fuck, jag lovade mig själv att sova länge idag. Men hepp. Jag får väl joina lillebror och lillekusin vid frukostbordet då helt enkelt och hoppas att jag håller mig vaken och på topp ikväll ändå. Vi ska till borås och hänga i Johans vita lägenhet och sen vet jag inte mer. Det blir kul tror jag, vi åker till göteborg först. puss och kram.



fanny rumpis

Fanny är min söta fina lilla gosevän. Idag åker hon till österrike, och jag tycker du är så jättefin. Men ibland bara, när du gömmer halva ditt ansikte i halsduken och tittar upp sådär sött som bara du kan. Då påminner du lite granna om en rumpnisse. En söt sån. Du är så himla söt! Hade så gött i österrike. puss

burr


Det är inte lätt när det är svårt. Vem fan myntade det uttrycket? Måste vart en deprimerad idiot iallafall. Fast jag håller med denne person. Sitter fast med svåra skoluppgifter och det är inte lätt. Sitter inbakad i det mesta och det är inte heller lätt.

Över till något annat.
Idag fick vi cheesecake i skolan. Egentligen var den menad till alla utom mig men jag lyckades charma till mig en bit ändå. Så jag skar upp en stor bit kaka till mig själv och slukade den snabbare än någon hann säga.. typ, cheesecake. 
Väl hemma charmade jag även min mamma så jag fick en semla. En såndär semla som hade blött lock eftersom vaniljsockret hade smällt.

Över till något annat.
Eller nej. Har inget mer att säga faktiskt. Sjukt onödigt blogginlägg men man måste ju skriva någonting ibland.


Pass och resa är fint som snus.

Nu ska jag ta mig i kragen och börja packa, jag hatar att packa men det värsta är att packa upp. Hämtade mitt nya pass idag också, kommer inte visa bilden då jag ser helt galen ut. Min snygga handstil kan ni få se!



heartbreak warfare


Godnatt bloggen. Jag har inte ofta något vettigt att dela med mig av i den här bloggen, men så kan det vara. Idag har jag ägnat min dag åt ett historia arbete i sällskap med amanda. Vi klarade det, torkade svetten och gick vidare till nästa arbete i ordningen. Det är endel att stå i just nu. Uschi. Men imorgon tänkte jag lägga undan plugget för ett tag och hänga i skövde med några favvisar! 

Jenni flyr Göran Perssons fula skolfoto.. något sånt sa jag till min lärare idag när jag lämnade in den här bilden. Djupare än så var jag inte, men va sjutton man får tolka som man vill juuuu. 

 


shorts



Idag tog jag och klippte av ett par gamla manchesterbyxor från levis, får se om de kommer till användning.

skolans grupprum rockar


Leffe från trånkan, trångsund förlorade i dag mot Alsing med två ynka poäng. Trist, nu får banne mig någon riktigt allmänbildad filur ringa in och klå honom.

Sitter i alla fall och myser i ett mörkt grupprum i skolan med tommis, lindis och simpis. När skolan är som bäst, det är nu. Vidare människor!

Pussis

Jag vill hänga med min farmor, och min kusselusse!


everyday my birthday


Jag har fått min present, det var en blixt till min kamera. Jag är glaaaad!


on my way home from school



Idag tog jag på mig den somrigaste kjolen jag hade i garderoben.

Sådär då var tisdagen avklarad och snart är det dags för mig att börja tänka på att börja packa, jag åker ju iväg till Österrike på fredag.
Idag hade jag tänkt att plocka iordning på mitt rum, baka en kladdkaka och plugga.
Plus att det är min tur att få paket idag tror jag i alla fall, pappa har fått ett brev från posten att han ska hämta ut något och jag vet att han beställde en sak till mig nyss, vad det är får ni se senare!
Precis som Klara älskar jag paket.

Fanny

konfunderad.




En helt vanlig konfunderad tjej är vad dina ögon kan betrakta på bilden ovan. Just nu vet hon inte ut eller in. Hon mår konstigt i kroppen trots det fina vädret. Att smida sommarplaner hjälper henne att hålla hakan uppe. Hon är absolut inte ledsen, hon är bara konfunderad. Du vet, så där man kan vara ibland?

Glad

Jag är så himla glad för tillfället, det var länge sen jag kände lycka i hela kroppen. Kanske är det för att jag funnit en ny vän som jag måste hålla som en hemlighet, kanske är det mina fräknar, kanske är det solen, kanske är det för att jag känner att våren är påväg eller för att jag kan använda min skinnjacka idag. Jag ser tom fram emot att ta en promenad till skolan och vara där.

Idag är jag lycklig.



fett konstiga lår


Hittade denna bilden, vad tänkte fotografen med. kolla låren på tjejen.


Blåtiran!


Jag har samlat på mig ett nytt blåmärke, vad tycks? Jag tycker att det är ett väldigt fint blåmärke!

Mitt ben ser sjukt tjockt ut också, men det är de verkligen inte. wusch.


Fanny

lndn


Hej bloggen och Sverige. Fast att jag kom hem från England på torsdagen så har jag ännu inte tagit tummer ur röva (coolt uttryck tycker jag) och uppdaterat er om min mysiga Londonvisit. Det tänker jag inte göra nu heller faktiskt. Eller litegranna kanske. Jag har ont om tid och det finns för mycket att säga om just denna resan men om jag sammanfattar det kort och gott så var det en förjävla mysig och bäst vecka. Yes. Jag lovar er mer inom kort. Fast, jag brukar ju aldrig hålla vad jag lovar och jag är en rutten bloggare så jag kankse glömmer av det. Påminn mig då!
Snart ska Klara, SportMallan och jag ha pyjamasparty. Barnsligt mysigt. Vi hörs.



S
Och nu cpar blogg.se och mer (eh, roligare) bilder får ni se vid senare tillfälle.
/Jenni


jenniochklara



fina vinterdag









jag är singel


Hejsvej! Idag skiner solen och jag och mina vänner ska ta vara på det!
Jag har hittat den bästa melodifestivalslåten, asbra!



i fredags soffhängde vi lite emellan middagen och stadt..



pussochkram

hejrå


Jag bara lekte med tanken. Tänk om jag skulle kunnat skutta ut i mina feta solbrillor, barbent och ascool. Men nä, det är asmycket snö ute. Det är skitjobbigt. Nu kilar jag i alla fall i väg till vallgatan, påpälsad och utan solbrillor!

Ha en fin lördagkväll vänner! pussis


lördag helg är fest

Det blev inte mycket till utgång för mig igår, jag tog beslutet att stanna hemma. Men det var ett riktigt bra beslut, för idag vaknade jag upp pigg som en lärka. Men bara för att man inte är ute och härjar om nätterna betyder inte det att man inte kan vara uppe sent, nej klockan halv fem gick jag och lade mig efter en mycket kall nattpromenad.

Men helgen fortsätter och idag är det lördag, och eftersom jag inte festade igår måste jag helt enkelt ta igen det idag!

Ps om ni vill se mig full och klantig ska ni åka till skövde och gå på vatra!


teenage crime






Godmorgon. Jag är nyss hemkommen och käkar nudlar samt choklad. Det bästa just nu. I natt ersatte jag Eriks plats bredvid Amanda. Jag har inte sovit så gott på länge. Igår var fantastiskt trevligt, all cred till Amanda L!
Ikväll var tanken partaj i mariestad men middagsplaner har dykt upp och jag gillar ju mat väldigt mycket, så det blir tjejmiddag istället. OCH äntligen ska jag få träffa jenni!!!!

puss och kram en trött klara

Kul fredag va


Nu ska jag äntligen lämna huset, ses imorgon!
Skål på er !!



Fanny

Fredagsfest.

Så whats up?

Hur ser eran kväll ut? Jag vet inte riktigt hur min ser ut, den har ingen vidare framtid precis måste gå ut med hunden..suck! Hatar att gå ut på vintern, synd att hundar inte är som björnar det skulle vara nice om dom gick i ide!

Ska nog ut ikväll ändå.. det är fint de. Jag gillar att gå ut, det kan vara bland det bästa som finns faktiskt!



Fanny

snart, snart...


... ska jag få presenten, nu är det tydligen nära. Jag har fått mail om det, åhåhååå.

Mailet innehöll det här.. wiho!


löjlig

Tar på mig solglasögonen idag, så jävla stek är jag, Mattias jag behöver en cashflow tröja..

Nu är det time för prov, ska sitta och steka med mina solisar på provet vem vet de kanske ger mig stek tur.



kall morgon.


Helå! Fin morgon det är, kall morgon också. På morgnarna brukar jag och min far lyssna på "vinn adams pengar" på mix megapol. Jag kan aldrig en enda fråga, pappa försöker. Men jag undrar hur det gick idag, jag var nämligen i tid till skolan idag vilket betyder att jag aldrig hörde slutet av tävlingen. Jag tyckte han som tävlade var så himla bra. Hoppas han vann!

Idag säger mitt facebookhoroskop såhär "Nu när månen befinner sig i ditt tecken är det din tur att slappna av och rå om dig själv lite. Dagen blir rofylld, och du får tid att bara vara till."

Jag vet inte om dagen blir så rofylld, min vän amanda firar tjugo år med brakmiddag och utgång.. idag har jag inte tid att vara rofylld, en annan dag.

puss och kram klaris.


prov

Sådär nu är jag vaken!
Om två timmar har jag prov i Biologi B kommer att gå åt fanders.. eftersom jag har tankarna på något helt annat just nu, på något jag inte kan berätta.

Ne men nu ska jag nog plugga lite till.. varför alltid sista minuten Fanny, VARFÖR?

godmorning sunshines!

Det är redan torsdag, veckorna går så himla fort när man blir gammal. Tänk när man gick på mellanstadiet då en vecka kändes som en månad, hur kul var det att vara inlåst i ett och samma klassrum hela tiden? Inte så kul.

Jag har allt lite fina minnen från den tiden, som tex när jag drog bort stolen för en kille i matsalen och fick en redig utskällning, när jag kallade en klasskompis för fet flodhäst(hon kalla mig smal som en pinne eller nått liknande så det var payback)
Men ett av det roligaste minnet som jag har var när min kompis pappa hade köpt en pruttmaskin, en som man kunde styra med kontroll. Och eftersom vi var så trötta på mellanstadie livet tyckte vi att det var en utmärkt idé att placera pruttmaskinen vid någons bänk. Så vi placerade pruttmaskinen vid någons bänk och började trycka på kontrollen, vi tyckte det var askul men det tyckte inte läraren surkristin med den stora näsan, nej hon tyckte det var roligare att berätta om sina äckliga råttor hon tidigare i livet hade haft som husdjur. Hur som hellst tillslut kom ju sanningen fram att det var vi som busade och surkristin satte sig ner och skrev var sin lapp som vi skulle lämna till våra föräldrar, detta var ju det hemskaste som kunde hända, så vi bad Johan i klassen att riva sönder lapparna och slänga dom i soptunnan. I fyra veckor gick jag med dåligt samvete och det slutade med att jag berättade allt för mamma och pappa ändå.

Hahah detta är en ganska kul sak också, ni vet E-type han hade ju alltid tjejer med stora bröst i sina musikvideos och en dag var pappa ute och jobbade i trädgården och plötsligt hör han mig skrika PAPPA DET ÄR STORA BRÖST PÅ TEVEN! Jag tror pappa skämdes lite.

En till sak
Jag red ju på ridskolan här i Lidköping när jag var liten och jag minns så väl när jag kallade en tjej för bortskämd snorunge när hon sura på mig eftersom jag fick hennes favorithäst, ganska löjligt att sura över det tyckte jag och sa till henne på skarpen, hon är/var två år äldre än mig så det tyckte jag var ganska kul, haha ni skulle se hennes ansiktsuttryck, Tror tom hon läser vår blogg.

Jag hade kunnat sitta och berätta om massa saker som jag gjorde när jag var liten, en skit var jag. Undra vem jag ärvde det ifrån, mina föräldrar är ganska lugna. Jag har nog fått endel från Felix min bror.






Fanny

we don't sleep when the sun goes down


Inatt fick jag ett telefonsamtal av jenni. Jag var vid halvt medvetande, jag ångrar att jag inte pratade längre med henne. Jag minns att hon sa att hon gick utanför där vi bodde i notting hill.

ÅH! Jag vill också vara i notting hill nu. Men nu är det nära, snart är skolan klar för den här gången och då kan jag göra allt det där jag drömt om så förbaskat länge.




GINGERS DO HAVE SOULS!!


Hahahah detta klippet fick jag länkat på min facebook, Gingers do have souls!
Frågan är, är jag en mobbare eftersom jag sitter och dör av skratt när jag ser det?

Jaja han är rödhårig..(förklarar allt)
Nu ska jag käka nuggets(såklart) sen söva!



FANNY

kolla in!


Han vet vad han snackar om eller ?


sitting here/doing nothing




Ingenting gör jag. Jag är rastlös. Jag är sprallig. Jag tänker tankar som skrämmer mig, som för exempel att klippa page. Även om jag vill det så får jag inte, för mig själv. Jag lovade mig själv sist när jag gjorde det att aldrig göra det igen. Jag är för rastlös för att vänta på att det ska växa ut igen. Jag fick ingen present idag.. men kanske på fredag tydligen. Jag klagar inte, verkligen inte. Det är inte ofta man får presenter.

/Klara

Kärlek


Jag saknar kärlek. Jag saknar pussar. Jag saknar kramar. Jag saknar att vakna upp bredvid någon man tycker om. Jag saknar kärlek.


Haha lol, fan vad jag blev blödig bara sådär





Fanny



Hollywood



Detta är nästan lika konstigt som att det ska stå Dansband på mina student mjukis byxor. Fråga mig varför så kan jag berätta varför det ska stå det.

Men är det inte helt sjukt att det är en tjej som sjunger i denna låten, är hon/han transa ser ni någon utbullnad från underlivet?
Ny Lady gaga snackis?
Nu är jag inne på min tredje kopp kaffe.




Fanny

student tjat får mig på bra humör.

Sitter och tittar på klänningar till själva studentdagen, den dagen då jag lämnar Dela Gardiegymnasiet för gott.
Har en fråga, måste klänningen vara vit?
Jag vill ha en speciell klänning, funderar på en blommig men frågan är om folk skulle kolla konstigt på mig då, inte för att jag bryr mig.

Men vad tycker ni ska man ha en vit klänning?


Nu kommer säkert alla tjejer i hela Lidköping härma mig, suck...

vin chill

Nästa gång jag dricker vin ska jag dricka detta vinet, chill out liksom. Tog mig ett glas nyss, behövde chilla.


onsdagsfluff

Jag lovar, när snön smällt bort så kommer bloggen också komma igång bättre. Problemet med vintern och när man bor i en småstad är att man inte gör speciellt mycket. Man låser in sig i sitt hus och stannar där, men såfort snön har smällt bort lovar jag er förändring!

Idag är det riktigt fint ute, man kanske ska passa på att sitta ute och få fräknar på näsan, kanske är det våren som är påväg. Jag skiter ifall snön är dålig i Österrike bara solen lyser säger jag bara, bara solen lyser.

pst, hemlis


hej, tänkte bara säga en sak.. imorgon ska jag få en present. Jag älskar presenter!!!




En sak till! På facebook, där allt händer, där har jag och mina vänner ett hemligt meddelande där vi skriver massa kul saker. Hemlisar, roligheter, fulheter, vi bifogar hemliga bilder, gör små kollage för att ge varandra goda skratt.. och för tillfället diskuterar vi snyggingar. Just nu listar vi våra fem snyggaste facebook-killar. Det är jättekul! Jag har än så länge listat de två snyggaste, de tre sista letar jag ännu efter.

Bara ett tips på vad man kan hitta på kanske om man har mycket fritid över. Jag har inte mycket fritid över, men jag brukar prioritera att leta efter snygga facebook vänner framför skolarbete.

Allt för denna gången, jag tror nog jag går och knyter mig nu. Det är en dag imorgon också. puss



tomatsoppa, helt okej.


Kära blogg. Idag har varit en bra dag. Jag har myst runt hemma hos Malin större delen av dagen med hennes lilla vovve Dennis. Jag vill också ha en Dennis. Sen har jag myst runt ännu mer på stan med tre favorittjejer. Och nu ska jag mysa ännu mer med en favorittant, vid namn mamma. Vi ska äta tomatsoppa.

MEN! Jag saknar jenni. Hon steker i solen i london, dricker vin i hyde park och pussas med sin käresta sägs det.
Ah men det kan vara helt okej att pölsa runt i snöslask en dag som denna också. Mmm.

När du kommer hem Jenni, då ska jag krama dig hårt och bjuda dig på kakor!



tisdag


Jag orkar inte snön, den drar ner mig till botten. Jag vill ha vår, en picknickfilt i stadsträdgården och bärs, jag vill ha solblekt hår, bruna ben, brunt ansikte och söta små fräknar på näsan. Det vill jag ha, jag hoppas att vädret i Österrike kommer vara SOL hela veckan för då kan man ju i alla fall få de där fräknarna och bruna ansiktet.



vädret idag är inte okej, någonstans.


Måndag igen. Vardag igen. Jag orkar inte, jag som efter att ha varit ledig från skolan i två veckor vänjt av mig vid att gå dit. Jag trivs att göra annat. Jag vill så mycket ta studenten nu så det är sjukligt. Jag kommer gå in i en så djup depression när jag går in genom skolans dörrar idag känner jag. Jag orkar inte. Idag är jag inte ens pepp på studentfesten som hålls på strand, ikväll. Jag vill inte. Jag tror jag ska lägga mig tidigt och drömma skitmycket. Om det går, det skulle vara asgött.

Balen var som sagt jättekul, jag kommer le stort när jag tänker tillbaka på den här helgen!







london next

Då var det dags för mig och min käraste att åka till London. Återkommer på fredag. Så länge tänker jag ha en förjävla good time (börjar smygträna på engelskan). Åh åh åh, vad jag älskar London!
Min klump till katt får pryda detta inlägg.
/Jenni

RSS 2.0