Svar på en fråga.

Svar på en liten fråga, klockan kommer från märket Ohsen, brorsan beställde nog den från någon internet butik vet dock inte vilken!



nytt i garderoben

Ett utav mina nya köp jag hade på mig den igår när jag var ute och jag kunde inte dansa med händerna i taket för då visa jag magen.



Hm-199kr

det är fint, eller

Äntligen hemma efter en tuff helg i Göteborg, jag sitter i gårdagens festkläder och stinker öl. Snart ska jag ta en lång dusch för jag är genom frusen och luktar illa. Bilder kommer lite senare, måste pyssla lite med dom först. Puss


igår fick jag vara barn.


Gordmorgon! Idag vaknade jag med en så sjuk pepp på allt. Så himla gött. Jag ska börja dagen med långfrukost med mamma & morgonTV i soffan. Sen ska jag följa med mamma och åka längdskidor. Det är så jobbigt, jag vill inte. Fast jo.

Igår var jag på barnkalas för fyra 18-åringar. Det var riktigt trevligt, mycket gott och kul!
Alla fick varsin roll, jag fick rollen som Nora som gillade rosetter och knästrumpor. Jag fick inte med något utav det bra på bilderna, men ja.





Pardey


Nu taggar vi här i lägenheten!
Jag har köpt lite grejer som jag visar när jag kommer hem, blir bäst så. Pusss<3


jobbig lördag.


Hej! Idag är det lördag och jag är nästan fit for fight. Gårkvällen inledde jag med att laga middag, jag hade tänkt visa mina skills i köket i form av någon exklusiv middag. Men icke. Pommes, bearnaisesås och fläskfilé är det enda rätta ibland. Efter många om och men från emmas sida beslutade vi oss för att hänga med Henrik med flera på café o bar. Det var trevligt. Nu sitter jag här, påväg in i pluggerier. Appropå pluggerier, det ska jag försöka att inte nämna i bloggen något mer eftersom jag fått klagomål av en viss kille att våran blogg för det mesta handlar om plugg och försovningar. Vi verkar inte vara några ess i skolan tyckte han. Mja, kan hända att det stämmer.

En sista gång bara.

Nu ska jag plugga, plugggggggga. P.L.U.G.G.A... PLUGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



tacos+chalmers+afterparty+hangover


Hejdå på er nu sticker jag med Jonas och Emil till Göteborg, Vi ska gå runt på Göteborgs gator och kolla kläder, hittar jag något får ni se det ikväll.
Ikväll ska jag laga tacos vi får väl se hur det går, men det kan ju inte vara så svårt att hacka grönsaker, eller?
Åh denna helg ska bli så himla kul, någon mer som ska till Göteborg över helgen?


so long

fredagsmys.




Jag kan tänkas tro att det är första gången jag gjort ett arbete på en eneglska c lektion någonsin. Hurra! Det är inlämnat och klart, jag är så himla nöjd.... Jobbigt bara att jag har tusen kvar. MEN. Idag är det fredag, Jenni har försovit sig MEN drömt om Joel Kinnaman i natt. Lyckos henne, då kvittar det nog om man försover sig. Fredag ja, idag ska jag bjuda några vänner på mat. Hoppas det blir gott, jag vet inte vad jag ska laga bara. Hm. Tåls att tänka på. Ha en fin fredag allesammans!

Klaris

österrike

Något jag skämms över är att jag inte tog några bilder när jag var i Österrike, jag vet inte varför men kameran var så stor att ha med sig men nu i efterhand ångrar jag det så jag får nog hitta någon billig resa och åka dit på sportlovet igen!
Några saker jag inte kommer att glömma är:
När mamma och pappa blir sura på mig mitt i natten eftersom jag sover med kläderna på när jag är full, det är skönt okej?
När jag sveper en halvliter öl framför ett par danskar, jag var deras idol hela kvällen.
När Nikola trampar på mitt knä så det hoppar urled, tur att jag var full.
Plus alla roliga saker jag, Carro och Ebba sa, saknar er.


en pigg Fanny klockan 5 på morgonen.

en pappa


sällskapsresan


det är skönt att sova med kläder på


ica ica


Jag har, sedan urminnes tider, alltid hatat Gina Tricot reklamen. I cirka tio års tid (eller vad vet jag, sedan reklamen kom) har en norsk såkallad fotomodell dansat, krypit och juckat runt på golvet till en hemsk sexlåt och trott att detta går hem bland det svenska folket. Tydligen har det gjort det eftersom alla numera har en massproducerad Gina Tricot tunika i garderoben. MEN. För det betyder det inte att reklamen är acceptabel. Den är så irriterat jävla skitkass att jag vill riva av mig håret så fort jag ser den där tjejen fjanta runt på TV:n. Man vill nästan skrika till henne att sluta jucka och tro att du är jättehet och skaffa dig en dansutbildning istället jädra tallefjant. Jag dansar bättre än dig. Och jag kan inte ens dansa.

Men. Idag. Precis nu skådar jag detta. Helt underbart. Någon mer än jag har insett hur förbaskat patetisk Gina Tricot reklamerna är och det är ingen mindre än Ica. Ho ho. Tack ica för bra reklam. Och bra lösgodis.




/ Ica-Jenni

xxxx


Jag är förbannad.
På mig själv. Som aldrig pluggar. Jag är kass x 2000. Hahaha x2000, det är ju ett tåg. Men okej. Ehm.
Finns så mycket roligare saker än att skriva arbeten om judendom och isländska sagor. Jag prioriterar glass, maränger, musik och pussar framför huvudvärksframkallande skoluppgifter. Eller, vem gör inte det? Einstein gjorde nog inte det.. Fast å andra sidan, vad blev han egentligen? En ruffsig och trött tomte som onanerade till matteformer. En sådan vill man ju inte bli; då skurar jag hellre tågtoaletter i framtiden.
Men kanske ska jag massera fram mina Einsteinknölar och påbörja lite smått ändå. Det är ju trots allt en sådan skön känsla man får när man skrivit klart ett stort arbete. När man väl gör det.
Japp.
Jag har bestämt mig. Dags att klicka upp ett nytt worddokument.
På återseende, eran favoritgeniknöl Jenni.
XOXO

Jag har ett bubbelgum i munnen.


pride and prejduice.


Det skulle underlätta att plugga om jag slapp grina mig igenom uppgiften.. jag är en liten tönt lalala.



soon very soon



Jag pluggar det är tråkigt, finns inte så mycket mer att berätta. Maja kom på besök också, vi kollade på datorn skratta och sedan åt vi mat, mums. Nu ska jag plugga igen får inte så mycket gjort men det är alltid något eller hur?
Jag längtar tills imorgon jag har saknat Göteborg.


now it's time


HEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 



Nu är tiden inne, facebook tar över mitt liv. Nu ska jag plugga! Jag skulle bara säga hej till bloggen först. puss

people are stupid


godmorning sunshine


cambilder är tråkiga, jag vet förlåt ska bättra på mig imorgon.

Godmorgon på er!
Det är redan torsdag, kan ni fatta en dag kvar och sen är det helg. Imorses vaknade jag upp på den bra sidan, jag kände mig peppad och jag sa till mig själv att jag ska lägga allt det tråkiga tänkandet bakom mig(försöka iallafall), istället ska jag tänka på fina pojkar och mina vänner eller nått.
Idag ska jag sola solarium, känner mig sådär sjuk och blek ni vet?

Imorgon åker jag till Göteborg för att hänga med Heddis, ska försöka fynda något på staden också för just nu är jag ganska trött på min garderob. Sen ska jag tjata på Jonas och Emil att de ska komma över på tacokväll hemma hos Hedda imorgonkväll om de inte ska ut är klart, hade varit mysigt. Kommer vara borta hela helgen men ska försöka låna Heddas dator och hålla er uppdaterade för detta kommer bli en super helg!
Ne men nu ska jag msn chatta och sen vid tolv kila bort till skolan!


att ha någon är fint

Jag vill också ut och resa med någon, den där Jenni hon är banne mig en lyckans ost. Frågan är vart jag skulle vilja åka, Rom, Paris? Nä där äter dem skum mat.. En solsemester skulle vara något för mig tror jag, en solsemester!

Bilden här under tycker jag är väldigt vacker, jag vill vara med om sånna sommarkvällar när man kan sitta i bara shorts och titta på solen som sakta försvinner ner bakom horisonten, påtal om shorts så hitta jag en påse full med gamla levis jeans i källaren så ikväll har jag lite att göra, sommaren är ju trots allt väldigt nära, och om man tänker efter är våren bara ett stenkast iväg.



hunden


Dags att ta på hunden kopplet och gå ut och gå, det är snöstorm ute.. Jag älskar att ha en hund som måste bajsa när det är snöstorm ute, lär dig skita på toaletten för fan.


Kläder=mjukiskläder perfekt på en onsdag!


my project!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men en sak är säker, jag har det tråkigaste projektarbetet i världen.



cold winter

Ute yrar snöflingorna runt runt, det ser så kallt ut. Idag var det min tur att försova sig tack vara min mobiltelefon som under natten avled. Snart ska jag kila bort till Elin vi ska jobba med vårat projektarbete, ni kan få se vad det går ut på lite senare jag börjar skratta såfort jag tänker på det.





london


Hej allesammans. Jag och Torres kan inte sova. Eller ja, Torres kan egentligen men jag är pigg som en mört. Ganska synd om honom. Vi har kattbesök med. Min lilla luring till katt ligger på golvet och stirrar in i min vita vägg. Det är ju också en nattaktivitet.
Det jag ville berätta för er är att vi beställt en resa till, dam dam dam, LONDON. Skitspännande. Jag har saknat den staden och om drygt en månad far vi dit. Vi kommer sova i queen size bäddar, dricka öl, strosa på Oxford street, mysa i Hyde Park och ha det förjävla underbart bara. Åh vad jag längtar!
Nu ska vi göra ytterligare ett försök till att sova. Torres somnade just. Kul. Godnatt på er.



henfa.




fanny slingar mitt hår.


det gör ont. Men snart ska vi äta pizza med tortyrduvorna..



va sa du, du sa nåt, ja hörde, ljug inte, säg nu


Fanny. Jag kommer till dig ikväll så kan du greja med mitt hår. Jag behövert.

nu är jag i skolan. Dricker obóy ur en rosa mugg, ja de har bytt lite färger på muggarna i café klara. Jag försöker plugga. Dagens plugg är Njals saga och frågor på den. Grejen är bara den att njals saga är en gammal isländsk saga, översatt till svenska. Kort sagt oförståelig. Önska mig lycka till.

Jag vill rulla runt i gräset med kåmpisarrrr, inte läsa njals saga. ne.




snart är det skoldags

Fan åh idag är jag så himla pepp för skolan! nat..
haha dock har jag inte en lika dålig hårdag som jag hade i söndags, skönt det!
Jenni och Klara ikväll om ni har tid kom hit i need it!

kvinnliga promoe aka fanny sjöstedt



Fanny

problems

Idag skulle jag pluggat, men än sålänge har jag inte börjat. Vad fan håller jag på med? Jag blir så less på mig själv, jag har aldrig haft någon självdisciplin, aldrig någon studietecknik och mitt självförtroende är kast när det kommer till skoluppgifter.



Fanny

världens bästa storebror

Idag när jag kom hem tog jag in posten i hopp om att mina sommarjobbs pengar från usa hade kommit, men jag blir lika besviken varje gång, kommer jag ens att få pengarna? Borde egentligen få mer efter som jag har väntat ett halvår på dem.. Men istället så låg ett litet fyrkantigt paket där i brevlådan, jag kollade på vem det var till det var till min bror Felix. När jag kom in öppnade jag det och skrev sedan till Felix att det hade kommit en klocka hem och frågade honom ifall jag skulle skicka med den med David, men klockan var inte alls till honom den var till MIG! Nu har jag en ny jättecool klocka att smycka armen med, fint tack brorsan<3


man trycker på en knapp då kommer tiden fram som lysande små lampor!

nu äre nog.


Ne. Nu får det vara nog, snön kan dra. Den som bjuder mig på strandsemester får en bulle. Först till kvarn.



hemma bra men denna gången borta bäst

Jag är hemma, eller jag var hemma i lördags om jag ska vara ärlig men då var jag för trött för att ens tänka på att jag hade en blogg. Jag har haft den roligaste veckan med bra skidåkning och bra uteliv, var ute varje dag förutom onsdagen det sliter att ligga på topp och nu i efterhand hade jag behövt en vecka att rehaba mig på, men ikke sa nikke idag var det dags för skola igen..Mitt hat till skolan är så enormt att jag typ skulle kunna gå och bränna ner den. Jag vill ha sommar så att jag kan jobba ihjäl mig och få ihop tillräckligt med pengar för att kunna säsonga.
Men veckorna går snabbt och snart är det helg och inte alls lika långt kvar till sportlov, i helgen ska jag åka till Göteborg och hänga med Hedda, vi ska på chalmers big jump open och kika på min vän Jonas som ska vara med och tävla om han nu kommer vidare men det får vi hålla tummarna för att han gör!
Sen på kvällen är det fest och det ska bli himla kul!

nu ska jag dra

mamma och jag diskuterar P3 guld


Mamma - manda mijao tyckte jag var bra. dom var okej.
Jag - Mando diao?
Mamma - Mandiao...
Jag - MANDO DIAO?
Mamma - mandi.. mando hit och mando dit. dom tyckte jag var bra, annars var det mest konstig musik.

Mando diao uppträdde ju inte men jo mamma dom är bra. Annars tyckte jag bra om väldigt många utav uppträdandena.



Sanna och Klark



Jag skrev ett skitroligt inlägg nyss. Det försvann. Jag orkar inte. Vi har det mys i alla fall. Pratar om konstiga människor och känsliga pojkar.
Min mamma ifrågasatte varför jag skulle till Lisch så sent på en söndagkväll. Hon förstår inte söndagsångest. Jag sa att jag hade tråkigt. Hon sa att ibland har man tråkigt. Jag sa, ibland är du tråkig. Skjutsa mig till bussen. Herrå.
Jag älskar henne. Som jag älskar Klark typ.
Sanna

det här är inte en enmannablogg


Söndagkväll. Jag spenderar den med min kusselusse och en kopp obóy! Igår gjorde jag en spontanvisit till karlstad, det var skoj, det var trevligt, det var kul. Nu ska vi snart sova, men jag tänkte att sanna ska gästblogga.. det blir skitkul!

godnatt från mig.

P.s. hoppas att mina bloggkompisar inte har avlidit eller liknande, känner mig lite ensam här. D.s.






morning happy ones



Godmorgon alla glada! Nu är nog Fanny snart hemma skulle jag tippa på, det blir skoj! Jag vaknade ganska nyss upp i sannas säng, nu ska vi hälsa på tinglöv och co samt pröva en balklänning. Också skoj, sanna och jag ska på bal 27 februari. Japp, på återseende!

puss



öh


Jag är så äckligt trött på vintern nu. Orkar inte ens tänka på hur slaskigt och lortigt det kommer vara efter den här irriterande snön försvunnit. Om den nu försvinner. Lika bra att köpa sig ett par galoscher direkt.
Denna fredag spenderar jag ensam tragiskt nog. Dom där kalla ölen som skriker drick oss får snällt vänta till någon annan gång. Okej, nu lät jag plötsligt alkis. Men jag ska upp tidigt imorgon och orkar inte vara trött och hängig bara för att jag kvällen innan råkat sluka för många bärs. Bärs. Haha, vilket roligt namn egentligen. Sånt där ord som stenhårda norrlänningar använder när dom ska fira till det efter en lång arbetsdag i renhagen. "Öh Pekka-Olof, släng hit en bärs med en gång så jag kan släcka den här förbaskade torra strupen".
Nej. Inte kul.
Jag är uttråkad.
Så rackarns tråkigt att jag photoshopar sönder gamla sommarbilder som faktiskt skulle kunna bli något fint om jag slutade pilla på dom.
Nej, nu får jag sluta. Jag önskar alla en hemsk äcklig fyllefredag eftersom jag inte får ha någon. Hoppas ni däckar innan elva.

/Jenni, en uttråkad nykter jävel

onsdagsklubben.
















LOOKALIKE


Erik Hassle - Karl Bertil Jonsson?

Förövrigt, kul att vara i skolan typ tre timmar för tidigt utan batterier på mobilen..



Åh jag har saknat er

tja jenni här. jag har varit lite frånvarande, jag har haft fullt upp att sova, jag gillar ju det. Sen annat gott också, men nu är jag på spåret, jag dricker lite öl med vänner och känner av att jag lever. shit va gött det är, mmmm.

här är världens bästa tjej i sin båt som hon tycker jättemycket om jag med. och hennes pappa dalle också, han gillar också båten. Andante heter den. Segla lugnt betyder det på latin, ballt.



det är tacksamt att ta kort på sig själv..


faktiskt så är det så ja. Jag har tusen kort på mig själv på datorn, inte för att det är så himla kul att ta kort på mig själv, mer för att det är så tråkigt att ta kort på katten.

såatte, så är det. Nu ska jag råplugga, kommer bara inte ihåg hur man bär sig åt. Sen ikväll ska jag fira att jag pluggat så hårt med öl och vänner. Hejdå sålänge bloggen



I go with the flow


P3 guld igår hos Illi. Det var mysigt, vi drack öl, åt chokladbollar och julgodis. Jag gillade galan, japp.
Idag saknar jag den här dagen i kungshamn.





hihihihi


min lillebror tycker att jag är gammalmodig som fortfarande skrattar åt det här.



jag vill segla med dig andreas grega.


definitivt inte veckans babe, och inte nästa veckas heller för den platsen har joel kinnaman redan tagit. Men dagens babe kan Andreas Grega få vara för mig. Het kille på gröten, jag gillar han. Han är sångaren från kungers och dom gillade jag, han gör bra i från sig nu med. Han är väl fin i första videon, han passar in på västkusten. Jag gillar västkusten, segelbåtar och jag gillar din silvertand grega.

Jag kollade på videon till mammas gata också. Vilken video! Wow! Supremes utstyrsel slår nog allas.




zZzZz


Jag kan inte annat än skratta. Ja, jag gillar att sova. Eller nej, inte bara gillar, jag ÄLSKAR att sova. Därför föredrar jag långa sega snoozningar framför skolan. Kanske inte det bästa eftersom mitt studiebidrag snart ryker. Fast att jag lovar mig själv dagen innan att imorgon ska jag inte försova mig så gör jag det ändå. Förmodligen stänger jag av alarmet i sömnen. Jag vet inte riktigt. Jag sover ju. Men väckarklockan hör jag iallafall icke och vaknar alltid av att mamma kommer in och tjuter om att klockan är mycket.
Har ni tips på hur man ska göra för att lättare komma upp på morgonen? Jag har testat det mesta. Lagt mig tidigt, haft ett glas vatten ståendes bredvid sängen, någon drar av täcket men inget verkar funka. Snälla. Hjälp. Det är akut nu.


/ Jenni den sömnige

jenni gillar att sova.




Eftersom Fanny är den mest aktiva av oss här i bloggen känns det lite tomt nu när hon är ute och far. Jenni ligger och sover trots att min pappa ringde och väckte henne i morse, han talade om vilken underbar dag det var, men ändå, ändå somnar hon om. Lilla gumman. Är det någon som har ett tips på en supermegaskitbra väckarklocka? Idag är det P3 guld alla fall, det ska jag ägna min kväll åt.

Gött också att jag slutar skolan nu tio i elva, förmodligen missar jag Jenni!




postcards from italy.






Jag går och lägger mig. Jag hoppas den här veckan blir bra, jag hoppas att kristinas gryta som imorgon serveras i skolan ska smaka bra. Vet ni, under den här veckan har jag filosoferat mycket kring vad jag tycker det allra bästa som finns är. Jag kom fram till fem saker. Att bli kliad på ryggen, att segla, att somna in till musik, att gå på bio och att shoppa. De fem sakerna mår jag garanterat alltid bra ut av. Vad är det bästa du vet? Jag förväntar mig inte att ni ska svara, men det skulle vara kul. Nu ska jag somna tillsammans med beirut. Godnatt


bara göra nånting nånting nice.


Här sitter jag. Jag känner mig kass. Barnslig. Jag lyssnar på Mange Schmidt i smyg och inbillar mig att jag läser om medeltiden jättebra, i själva verket har jag inte en aning om vad jag läser. Jenni fick rycka in, kompis som hon är, och hjälper sin tröga kompis att förstå. TACK!

Min helg har förresten varit jätte bra och mysig! Snabba cash, enligt mig helt okej också. Jag finner fortfarande inte ord för Joels perfektion.

puss och kram, syns på stan!





snabba cash helt okej

Sådär nu har jag varit och kollat på snabba cash, en helt okej film men vad är det med svenska filmer och invandrare? Men strunt samma tyckte i alla fall det var läskigt med allt våld.
Ska väl ta och sova snart, jag åker till landvetter klockan halv fem inatt.. så jag sover med kläderna på för jag kommer inte orka att ta på mig dom igen om några timmar!
Jag kommer nog inte blogga så mycket i veckan, känns sådär men ska försöka att låna felix dator någon gång i alla fall.

godnatt på er

besök av småkusiner



Fanny

myspyshelg

 


here's whats up with joel kinnaman!
Han är perfekt Fanny. På alla sätt. Hans näsa är perfekt. Hela han. Fanny, hur kan du inte se? Hur kan det här fenomenet undgå dig. Herregud, jag blir rädd för mig själv.
Dessutom, jag ser han överallt. Jag tänkte tyst för mig själv, "jag ska banne mig skriva ett kort och konsist inlägg om vad som gör Joel till Killen med stort K". Jag vänder mig om och ser att närmsta tidningens första bild är en stor fet assnygg bild på Joel. Ikväll ska vi på snabba cash, som jag har längtat. Som jag ska dreggla, jag ska dreggla på Fanny. Mmmmmmmm Joel slurp.

Nu ska jag ta ett bad, käka massa skitgott och krama mamma, sen åker jag och myser hos min favoritfanny!





den där hunden.

Var ute en sväng med min hund som aldrig vill ut och gå med mig, det märker jag eftersom jag alltid få dra fram honom.

Men kom med nu då jobbiga hund


Sådär fin hund

Tillbaka hemma säger jag till Vasse

Han blir helt tokig



En fin liten berättelse!


2008

Varje gång jag lyssnar på Håkan, Almedal och Krunegård ser jag tillbaka på sommaren 2008, slutet på den sommaren var fin, nattbad och många fina stunder som jag aldrig kommer att glömma.


Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel, lev med det.

Hon dansar mej galen, Sen dansar hon med Rikard, på trottoaren

För att Ingenting är magiskt, Och det är så tragiskt, Så jag springer tillbaks till dig 

Jag vill springa ifatt Känslan av att älska dig




crimewave


Jag sitter i emmas säng, nära på att spy av all fruktsallad och glass jag tryckt i mig. Det är jobbigt att må illa för att ha ätit för mycket, jag åt upp en halv ben & jerrys bunke i ett sluk. Jag mår som jag förtjänar. Emma har munnsår. Stackarn. Det är sådär mysigt nu, sådär att man bara vill slicka på det gula varet som rinner ut ur såret. Mmm.
Fruktsallad och aprikossorbét var det. Vi längtar efter sommar och sol. solbränd hy, öl och pool. Mmm.







klaris

 


baka baka liten kaka

Igår skulle jag vara snäll och baka en kaka åt mamma som vi ska ha och bjuda på när snickare är här nästa vecka och byter våra fönster. Efter 6 samtal till mamma kom äntligen kakan in i ugnen, jag suger verkligen på att baka och läsa recept men i slutändan blev det en riktigt god kaka, kärleksmums.

ps. nu har jag ätit upp två stycken, mår illa ds.


joel kinnaman whats up???

Hej på er! Vet ni vad jag gör? Jag pluggar! Det är faktiskt helt otroligt, fast om jag skall vara ärlig sitter jag och bloggar och kollar på facebook samtidigt. Men jag har lite stuff som jag tänkte göra innan jag åker till Österrike, det är ju jobbigt om jag skulle drabbas av skolångest där nere så det är lika bra att ta tag i skiten nu eller vad tycker ni?
Idag har jag varit i skolan och gått på två lektioner, den första var biologi breddning där lär vi oss allt om fåglar och dess läten, det låter väl intressant? eller inte. På andra lektionen skrev jag om operans tidiga historia och den komiska operans historia, låter lika intressant eller hur? Jag tycker i alla fall att det är ointressant, jag skulle gått bygg för jag gillar att slå spikar i plankor, limma ihop träbitar och såga!

Imorgon ska jag och Klara gå på bio, vi ska se snabba cash och jag vet faktiskt inte om jag kommer att orka med Klara för att jag vet varje gång hon ser joel kinnaman kommer det ploppa ut hjärtan ur hennes ögon och jag vet faktiskt inte om jag orkar det. Men whats up med all hysteri om joel kinnaman enligt mig är han as ful, det är bara för att han är känd som alla tjejer drömmer om han, sluta tönta er nu tjejer han är AS ful.   





Nu ska jag dra mig pusss puss, fanny

skolarbete belönas med glass


Nu ska vi banne mig göra klart engelskahäftet! Jenni och jag. Jag och Jenni. Men vi vill bara spela jeopardy på blip, det är så himla mycket roligare! Men nu banne mig, nu ska vi skriva så pennan glöder och ha technokrig. Jag ska belöna mig själv med en mcdonaldsglass efteråt om emmorna och amanda fortfarande är på. ÅH engelska c!!!!



klaris


skolan suger


Tja everybody. (I min hjärna rimmade det där, men det gjorde det tydligen inte.)
Jag började skolan för två timmar sedan men sitter fortfarande hemma. Bor man här ute på landet som jag gör vill inte bussarna riktigt gå när man vill och då blir det lätt att man struntar i att gå till skolan överhuvudtaget när man försover sig. Fast, jag ska ju dit. Snart. Måste bara vänta in nästa buss som går ute vid vägen.
Under tiden fördriver jag tiden med kaffe, min systers prat om Morden i Midsummer (intressant?!) och hennes webcam. Jag är lättroad och tycker det är jävligt underhållande att posa framför en åtta bittars camkamera. Man blir ju så mycket snyggare i cam. Kolla bara.







Näsborrsvals.
Kanske dags att avsluta här. Satsa lite hårdare på skolan istället.
/Jenni

Godnatt

Nu ska jag krypa i kojs! Imorgon är det torsdag och då går jag från klockan 8 till klockan 4, fy fan vad jag inte vill till skolan imorgon men jag är ju trotts allt ledig på fredag!
Godnatt på er


Födelsedag

Idag hade min lilla kusin Elsa födelsedagskalas, vi åt tacopaj och ben&jerry's glass.





Jag och gulliga Alice, födelsedagsbarnet rörde sig för mycket och fastna inte på bild. Men det var ett fint födelsedagskalas.

två ägg till frukost

Vad jag gillar när man har en lektion till halv tio och sen att man slutar efter det, nu ska jag bara ta det lungt och sen lite senare ikväll så ska jag på kalas till min lilla kusin som fyller år!


knep och knåp

Hade inget att göra så jag prydde ett par jeans shorts med nitar, fint tycker jag.




FANNY

one more chance


Hej cyberrymden. Från och med igår har en ny skoltermin börjat, den sista för våran del faktiskt. Känns skönt men samtidigt ganska skrämmande med tanke på att jag inte har en blekaste aning vad jag vill syssla med efter studenten. Jag vet att jag vill ut och se världen, ha kul och samla på mig underbara minnen. Men sen då? Känns som allvaret sakta kommer krypandes och det börjar växa en liten klump i magen. Jag borde egentligen lära mig mer. Om andra och om mig själv. Och verkligen lära mig sätta på en tvättmaskin. Men än så länge litar jag på att mamma tar hand om mig och mina smutsiga strumpor.

Denna helg åkte jag och Jossan till Göteborg för att på något sätt göra en fin avslutning på lovet. Tyvärr var jag mest grinig för att vi hamnade på fel ställe där översociala schlagernördar, kalvande urringstjejer och ölhävandes engelsmän befann sig. Fast man fick göra det bästa av situationen och det slutade med att jag fick betala 100 kronor extra till taxichaffören. Vilket inte heller var så himla uppskattad från min sida. Men som Josse sa: Han behövde väl säkert dom pengarna mer än jag. (Eller inte efter jag kollat mitt saldo..)



Mmm punchchoklad.

Världens mest (o)charmiga gubbe som ville värma sig mellan oss. Det fick han inte.

Gubbar med öl.

Fin tjej. Full tjej.



Ord behövs inte här.

Dumma Josif.


sweet

Visst finns det saker och ting man under livets gång vill hinna med och göra, jag sitter och tänker på saker som jag vill göra och saker som jag vill bli bättre på. Det kan vara värdelösa saker som att samla sina toffsar på en och samma plats och bli mer spontan i vardagen göra saker för att få ett roligare liv, jag vet att mamma och pappa sitter och biter på naglarna av oro när de läser detta men när jag säger att jag ska bli mer spontan men det är inte så farligt som det låter. Jag vill ha mer mod och göra saker som jag vet kan göra ont, sluta vara en mes helt enkelt!
Ne men jag får inget ut utav en text som denna.

Hur mår ni? inte för att ni kommer svara på det.. Vilka är ni egentligen som läser, är så nyfiken jag har ju ingen aning om det bara är folk från Lidköping som läser eller om det är människor från andra städer, så min fråga till er är vilka är ni?

Godnattsaga

Nu är det snart dags för skolan, egentligen var det meningen att jag skulle till banken med klassen klockan nio och jag ställde verkligen klockan på åtta men det gick inte så bra att komma upp men jag försökte faktiskt! Hoppas nu inte lärarna är för sura på mig men jag somnade aldrig igår, låg och vred mig fram och tillbaka men som tur var fick jag ett godnatt sms som innehöll en liten saga.
Bamse var ute och gick, han blev så himla trött så han gick hem och drack lite dunderhonung så han kunde sova länge länge länge. Godnatt sa bamse. Och sov länge länge länge..
Efter denna lilla saga somnade jag nästan låg bara och vred mig lite till.
Igår blev jag ju somsagt utelåst och hann inte med de sakerna jag borde gjort, jag skulle ha kollat över kläder som skall med till österrike, tvätta och städa mitt rum!
Men de sakerna får jag faktiskt ta tag i idag, för att komma hem till ett städat rum med nya lakarn kan vara bland det bästa som finns!

Ne men nu ska jag käka lite frulle och sen om en timma ska jag till skolan, slutar klockan fyra idag kul.

paradise är mitt vardagsnöje


Paradise hotel. What a way to have fun. Jag älskar att krypa upp i soffan om kvällarna med Emma och se paradise. Min mamma tror att jag ska bli dum i huvudet av programmet, lilla mamma, jag tror inte det är någon risk. Men det är himla kul, jag gillar att fransesca är tillbaka. Mer intriger och mer sjuka grejer. Jag tycker inte om fransesca i sig alls, men det kan bli mer fart. Eller?

Nu ska jag krypa till kojs och gå till skolan imorgon igen. Jag vill inte.

Till ert nöje kanske, jag tycker det är jättekul att hitta vimmelbilder dagen efter man vart ute. Men jag vet inte, ska jag skratta eller ... blunda när jag hittar en sån här bild? Uhm. Jag skrattar. Den är hemsk. Fem vidriga shots för mycket.


doggyy

Jag och min hund vi är ett riktigt radar par, vi kommer så bra överens och är så himla fina, lasse han blir alltid så himla glad när han ser mig åh kärlek.


Utelåst

Jag är utelåst och det är lika kul varje gång! Som tur var hann jag ringa mamma för att se om hon var hemma innan jag lämnade skolan och innan min mobil dog. Nu sitter jag i skolan och väntar på att Klaras och Jennis historia lektion är slut.
Ikväll ska jag till min farmor på kalas, mamma sa att vi skulle äta smörgåstårta och jag är faktiskt riktigt sugen på det nu, ska passa på att ta med mig min balklänning och visa henne eftersom hon skall göra om den.

Vi hörs senare mina vänner hejdå med vänliga hälsningar Fanny döfräck

school sucks when you party naked

Då var jullovet över och snart ska jag sticka iväg till skolan för att ha en lektion, ack vad jobbigt. Men nu är jag inne på min sista termin, det ska bli så kul och jag ser fram emot det som attans!
I veckan ska jag packa och städa mitt rum eftersom jag drar på lördag, kommer nog inte blogga så mycket i nästa vecka men lite det beror på ifall jag får låna min brors dator!

Men nu ska jag ta på mig, äta frukost och sedan gå till skolan!

Dancedancedance

Igår kväll var jag, Sanna, Klara, Hedda och Olga ute och dansade!

Sötaste dubbelhakan<3

Jag har stora ögon och ser ut som ett fetto


jimmy aaja


Det senaste har jag hängt med världens sötaste tjej och köpt på mig ett par till klackisar. Ett par till som kommer få stå och damma för jag kommer aldrig använda dom. Jag hade dom på mig 500 meter igår innan jag insåg att antingen går mina ben av eller så råkar jag skada någon med min klack innan kvällen är slut. Men dom är fina att titta på. Nu ska jag dricka tranbärsjuice och ta igen lite sömn innan jag beger mig till skövde!



Göteborg

Imorgon eller idag rättare sagt sticker jag iväg till Göteborg över dagen, ska köpa kläder till min bror som är i Österrike det ska bli jättekul! Jag gillar att köpa kläder till min bror, det är faktiskt roligare att köpa kläder till honom än till mig själv och det bästa med allt är att jag får bestämma vad han ska ha på sig. Sen på kvällen ska jag festa som vanligt nästan, men ha det gött så hörs vi när jag mellanlandar en snabbis hemma.

men nu måste jag gå och lägga mig, ska åka tidigt imorgon suck.

I Feel Good



 


En flanellskjorta till Felix


Felix jag hitta en ny skjorta till dig idag, gillar du den? Jag tycker den är fin.




sexy bitch









the city

Dagen började med att mamma satte på en låt som lät som kinesisk pop, jag som drömde så fint. Efter någon timma åkte vi runt i stan och gjorde massa ärenden, jag fick en bra rakhyvel dvs inte en som man använder en gång så nu kommer jag nog inte att skära mig längre!
Jag var också inne på banken för att se ifall jag kunde få tillbaka pengarna som jag förlorade i Tisdags och det gick troligtvis. Så jag fick fylla i lite papper och nu är det bara att hålla tummarna på att jag får tillbaka pengarna som personen köpt upp, hoppas att han hade det kul och somna i en snödriva, fuck you bitch.
På lördag ska jag ju till Vatra igen men eftersom banken spärrade mitt kort så har jag inga pengar haha men det löser sig.
Imorgon funderar jag faktiskt på att åka till Göteborg en snabbis under dagen, jag måste nämligen köpa lite kläder till min bror och en mössa till mig själv som jag kan ha i Österrike, men åter igen kom jag på att jag inte kommer åt mina pengar..
Nu ska jag städa mitt rum och göra iordning mig!

Öh asså vad vill du.



uppe med tuppen


Ja det är jag. Jenni också hoppas jag (!!) vi ska på äventyr till trollhättan över dagen, leva lite galet. Varför trollhättan tänker ni, vad gör man där? Jag tänker ungefär samma. Men man måste ju variera sig från storstäder som skövde och göteborg ibland också. hm. Jag tror det här blir en bättre dag än igår, ikväll blire reunion för fjällengänget och imorgon ska jag ut i skövde med fankypanky och min finaste kusin med flera. Helgen börjar nu vänner, tja!

Uppdatering av Jenni:
Klara din skitkorv. Jag raderar denna bild för gott. Jag hatar den, det vet du. Hämnden är ljuv. Eller så är jag snäll och låter bli.


Alla gator hånar mig

Nej jag skojade mest till det med min rubrik, det är svårt det där med rubriker man måste ju liksom ha en.
Idag gick jag upp klockan tio och somnade runt sju och sov till klockan nio och nu sitter jag här, har missade samtal på telefonen men vill inte ringa upp för jag känner att det är en aningen sent. Vill att Emil ska komma hem, skitskitskit.



en helt vanlig torsdag.

I natt drömde jag en dröm och för mig var den konstig och jag blir ledsen när jag börjar tänka på den, som ni kanske har förstått så längtar jag väldigt mycket efter studenten men efter denna dröm så vet jag inte, det var nämligen så att jag fick hem min studentmössa i drömmen, den var turkos och rosa inte alls som jag hade tänkt mig, hoppas inte det händer på riktigt. Nu ska jag duscha och sen ska jag väl inte göra speciellt mycket.


updt.


Nä en sån tråkmara är jag inte. Den här torsdagen är så himla bra. jag ska tedricka mig igenom den, rosta massa smörgåsar med marmelad på, jag ska se på sex and the city boxen så länge jag orkar, måla mina naglar, lyssna på aretha franklin och vara jättetjejig! åhhhhh!

puss alla söta små nissar

chana masala


Det är vitt ute. Skit också. Jag sitter fast här med min dator. Kan inget göra. Kan någon med tjocka skor komma hit med pizza? Eller nej förresten. Det var ju mitt nyårslufte att inte äta skit. Justeja. Får se hur länge det håller. Men datorn är ganska okej som vän. Datorn bryr sig inte om i fall man fortfarande har på sig pyjamasen, inte ätiti frukost eller inte borstat tänderna än. Andra kan ha det kul. En vän bor bredvid en pizzeria och en annan vän är mitt uppe i en lång dejt. Kul torsdag på er allihopa! Jag är ganska pepp på helgen jag.





love and love

Nu har jag suttit och tagit igen två stycken avsnitt paradise hotel, undra när jag missa dem i tisdags kanske?
Jag var i alla fall nära att börja gråta när Patrik bröt ihop, svårt beslut men han valde ju rätt Anneli och Kristoffer kan åka hem och tortyrduva, Patrik han hade ju inte haft något att spela vidare på.
Men nu ska jag vänta på att Emil ska logga in på skype så att vi kan prata med varandra, kul!
Hoppas han gillar min överraskning som jag ska skicka till honom när jag åker till Österrike den 16onde!


Men nu ska jag somna på tangenterna och vakna av en vibb, puss på er eller nått en kram i alla fall. FANNY



allt blev en pannkaka men det löste sig

Hej på er alla mina vänner och ovänner, igår blev det inte alls något fannysdiscotek utan jag satte mig på bussen mot Skövde för att dricka öl där. Vi hamnade på en förfest hos Miffis klasskompisar det var kul de dansade och sjöng men jag satt mest och drack mina öl. Sen drog vi vidare till vatra och jag var på top, men sen efter någon timma lyckas jag självklart tappa bort mitt bankkort men vid ett så fick jag tillbaka det, de var tomt.
Nu är jag i alla fall hemma från skövde staden som ingen behövde och ska snart käka mammas pannkakor, MUMS.



asså, vilket jävla party eller inte.

Jahap då blev det en fittig(ursäkta mitt ordval men när jag är irreterad så blir mitt ordförråd mycket litet) hemmakväll i alla fall, kul eller inte. Ne men seriöst, jag ska ha något ikväll som heter Fannysdiscotek det går ut på att jag sitter i mitt rum med lite alkoholiga drycker och dricker upp dem!

Hoppas att alla lika partysugna människor som mig har det kul på krogen och firar att det bara är 150 dagar kvar i skolan, önska att jag också fick komma och fira men vad är ett firande utan att ha någon talle att fira med det är = inget kul firande.

Hejdå från en butter partypingla som snart låser in sig på sitt rum.

Jävligt kul att jag ser ut som en fet flodhäst också.

rejv

hej bloggelibloggissötnos! Här sitter jag. Jag har ont i min hals men det gör inget för jag luktar gott. Jag har fått två parfymer av min syster idag och det tackar jag för. Hon tyckte nog jag luktade riktigt illa. Jag lyssnar på Jenny Wilson, spanar in mina nya fynd jag gjort på stan idag och väntar på kvällen. Här hemma är hela familjen hemma, vilket blir ca 12 personer om man räknar med alla barn och respektive. Jag gillar det nästan hela tiden. Så länge mitt rum får vara mitt är det okej.

Nu ska jag mysa med mina snoriga systerbarn!

Efter att ha röjt i fjällen konstant i en vecka har jag rejvabstinens just nu.


Dumma rakhyvel


Jag är ganska bra på att raka benen.

vet inte vilken dag det är-

Det var längesen jag startade dagen såhär tidigt, fast klockan är 11:13 och det är ganska sent.
Igår var det häng med några killar i mitt rum jag passade på att visa upp min nya tatuering har en på röven också, kan faktiskt tänka mig att visa den eller ne jag är för feg.
Nu tänkte jag resa på mig ur sängen och sminka mig, göra rent öronen och ta på mig kläder. Ska fram på stan med pappa vi ska kolla skidutrustning, den 16 Januari ska jag till Österrike och hälsa på min bror och äta hotelfrukost varje dag, jag ska kanske sno med mig vargtröjan hem igen!
Ikväll ska vi nog ut i Borås eller skövde, vi har inte bestämt oss.




Adios Amigos Fanny!


beep beep


Hahahaha, jag avlider halvt. Hittade precis en vinningabo på lookbook. Hype.
(Okej, förmodligen bara jag som tycker detta är lite.. ja, vad ska man säga? Inte coolt, men skumt.)

Ville bara säga det. Typ.

Oh, sköna Vinningaväg.

Uppdatering: Ho ho ho ho okej. Nu hittade jag en från Järpås med. Nu avlider jag helt.


facebook

Jag har börjat lyssna på hip hop, det är bra skit och eftersom jag är "G" så måste jag ju självklart lyssna på hip hop.
Men vad händer då? Jag sitter i alla fall framför facebook, det blir ju lätt så. Därför behöver ni inte h8ta mig och kalla mig för facebook nörd.
Fick en gruppinbjudan nyss och nyfiket kollade jag var det var, då var det en kille vid namn Niklas som gjort en grupp för skojs skull-Fanklubbar och han vill att jag ska gå med i den, det värsta med gruppen är att den heter Niklas Christensen, vem gör en grupp till sig själv? Nöt.
Självklart ska jag Ignorera den meningslösa gruppen. åh H8TA



En annan lite roligare grej är att man kan i sina personliga meddelanden skicka med bilder!



hej nu är jag hemma vänner


Jag kom hem igår. På min ena brors rum, en kille på femton år, möts jag av en slitzkalender på väggen och på min andra brors rum möts jag av en skittlespåse (!!!) mums. Idre har varit för sjukt bra. Jag vill bara tillbaka. Vi var ett järngäng som inte bangade något. Jag har tusen bilder, här får ni ta del av några.

















-


Allvarligt talat. Klockan är snart fyra. Kan inte sova. Jag ligger i soffan och käkar kinamat. Vad är det för fel på mig?!

/Jenni

jag bara tänkte liksom att


Jag har ångrat mig med det jag kom upp med igår. Alltså min gamla blogg. Ni får googla eller charma mig ordentligt om ni vill läsa mina "jätteroliga" inlägg från förr.
Jag vaknade halv tre idag, inte helt ovanligt faktiskt. Men jag somnade inte förrän halv nio imorses. HALV NIO(!!!!). Det är ganska ovanligt. Kunde verkligen inte somna igår, låg och vred mig, la kudden över huvudet, slängde av täcket, gjorde allt för att kunna somna men icke sa nicke, jag somnade aldrig. Eller jo, halv nio slummrade jag till när hela min familj redan var vaken.
Än så länge har jag bara slappat, ätit pizza och degat men ska snart ändra den vanan. Har bestämt dejt med mina hemmkomna favoritflugor Klara och Emma. Ska bara försöka komma upp ur soffan.

Och så har jag lagt in alla bilder från nyår på datorn. Orkar knappt bläddra igenom dom. Mappen innehåller mest foton på fötter, fula danser och... ett manligt könsorgan. Mysigt. Dom kommer väl upp så småningom.
Äh, nu sticker jag.

Hej och hå, rulla på.

/Jenni


problem i vardagen

Sitter i sängen(ovanligt) och tänker på att det snart är student och jag måste erkänna att jag börjar bli lite nervös, allvaret närmar sig sakta men säkert och snart är man ute i vuxenvärlden. Inget mer studiebidrag, fan jag kommer inte överleva. Jag är rädd för att söka jobb, jag har aldrig varit på en arbetsintervju seriöst jag kommer skita på mig dö och skämmas för att jag är 18 år och aldrig har haft ett jobb i hela mitt liv. Jag önskar att sommarloven vadå sommarlov? Jag har inte sommarlov längre nu heter det bara sommar men i alla fall tänk när man var liten och sommarloven kändes som en evighet och allt var en lek. Nu är det ingen lek längre, fan.



eine kleine nachtmusik


Seriöst.
Jag läser igenom min gamla blogg och viker mig av skratt. Jag är så rolig (går ju diskutera om det verkligen är så roligt men). Varför kan jag inte vara lika rolig som förr? Jag får liksom inte ut ett enda vettigt inlägg nu för tiden. Har inget roligt att säga. Jag har blivit en torris. En bitter, ensam kärring ni vet som har kattpensionat, hatar ungar och enbart sitter och beklagar sig på hur mycket hon hatar livet och att allt var så mycket bättre förr. Då fick man ge barnen stryk, he he he (elakt kärringskratt).
Därför ska jag införa kategorin "Vi rotar fram det bästa och sämsta ur Jennis arkiv". Hur låter det va? Huh? Låter bra? Nja. Ska sova på saken. Det kanske inte är så kul imorgon.


Förr gjorde jag mycket snyggare kollage..


film mys

Nu har jag, mamma och pappa haft film mys, vi kikade på Australia som är en fin film. Vill bara åka och hämta lillpojken och ta med mig honom hem!
Imorgon är det söndag och det kommer väl inte hända speciellt mycket, som vanligt. Ska försöka komma ut på en promenix med musik i öronen och bara vara för mig själv, men det kommer väl sluta med att jag halkar omkull och bryter benen eller få ett redigt blåmärke på rumpan i alla fall.

Just nu ligger min hund och snarkar, fasiken vad han är söt.


jennis desperata försök att ragga upp kändisar på facebook


Hej igen. Nu ska jag stalka kändisar som Klara brukar underhålla sig med om dagarna. Ska försöka lägga in en stöt på Pontus i Wallander. Den där mesiga polisen som bara klagar hela tiden. Fast jag tycker han är cool. Han heter Sverrir i verkligheten och jag har pinsamt nog addat honom på facebook. Men vi kan ju låtsas att han addade mig. Nu är frågan vad man ska skriva.

Alternativ 1: Hej Sverrir. Sexigt namn. Är du från Island kanske? Eller var dina föräldrar lite pretto och ville ha ett annorlunda namn på sin lille son. Läget?

Alternativ 2: Yo mannen. Såg precis Wallander och tyckte du gjorde helt rätt i att veva ner rutan och skjuta dom där jävla skurkarna. Annars då? Singel?

Alternativ 3: Snygg visningsbild, ska vi hångla?

Hmm. Får fundera ett tag till innan jag bestämmer mig vilket av de tre alternativen jag ska börja med. Vill ju inte avskräcka honom heller. Det blir nog trean.

To be continued..

sleeeeep

Hej på er godingar!

Jag har inte kommit upp ur sängen än, eller jo jag var uppe och gjorde apelsinjuice och det var underbart gott man riktigt känner hur man dricker nyttiga vitaminer.
Ne nu ska jag hoppa in i duschen och ta tag i mitt hår som för tillfället är ett fluff!
hörs senare mina vänner!




såhär går det till när jag ska duscha!

winter winds


Hej cybervärlden, farmvillebönder och Pakistan. Mitt inlägg försvann sådär härligt igår när jag skrev. Internet dog. Det är något med det nya året tror jag, tekniken hänger inte riktigt med.
Idag är andra januari 2010 vilket betyder att det redan har gått två dagar på det nya årtiondet. Tiden går så fort att snart står jag där i plommonstop, käpp och med mina goda vänner Agda och Sigurd och smäller av raketer för 2065. Vem vet, plötsligt händer det.
Nå. Har inte så mycket att säga om den här dagen eftersom jag bara legat i sängen. Jag tar snart och åker in till stan men först ska jag äta, se på Wallander, duscha och packa. Grejt skate. Kommer komma in runt nio ikväll.

Hej då bloggen, vi hörs. Du ringer inte mig, jag ringer dig.


träna, bli fit och våga visa sig i bikini till sommaren är inte mitt nyårslöfte.

Klockan är halv fyra och jag sitter uppe och skriver med Emil, ögonen börjar bli trötta nu och jag är jättesugen på apelsinjuice alltså nypressad. Ska nog smyga ner och kolla om vi har några apelsiner om vi inte har det blir jag ledsen. Fast tusan, jag är för lat plus att det är så dött i huset.

I onsdags tittade jag på victoria secret, jag ska bli lika smal som dem. Jag ska bara finna lite motivation till att sätta fläsket på motionscykeln i källaren

fläskarmar, fläskmage,fläsklår och lovehandels nu ska ni bort.



Hemma

Jag klarade det, jag överlevde nyår och året 2009 gött.
I år firade jag min nyår tillsammans med Hedda, Maja och Jenni + massa fina pojkar, tack till er om ni nu läser! ahah
Men i alla fall nu är jag hemma tillbaka till soffan, jag hade tänkt att ta en lång dusch och sen lyssna på fin musik, ska sitta och pilla ihop en spellista som man kan lyssna på när man har fjärilar i magen sen somna ensam.

som denhär tex



RSS 2.0