portugaltjejer.


Jag klarade dagen! Jag har tillochmed haft kuligt.
Hanna och Sofia har åkt till Portugal för att jobba. Dom ser bara ut att ha det nedrans gott, jag är djupt avundsjuk. Hade jag haft mer dagar lediga i sommar hade jag åkt dit direkt.






jag ska äta välling


Jag har drömt mardrömmar. Blivit förkyld och knappt sovit alls. Jag vet inte hur jag ska orka jobba till halvfyra.

 

alligator.


Jag vill inte lägga mig på kudden, ställa klockan på sex och veta att jag har en hel arbetsdag framför mig på ett varmt ålderdomshem. Som tur är jobbar jag tillsammans med Jennifer och som tur är jag medbjuden på båttur efter jobbet.

Men jag vill fortfarande inte sova. Verkligen inte. 



ingen bor i skogen.


Har det gött.



svettikkkk


Fin är den här videon. Jag är svettig och inte okej alls idag. Nu ska jag laga brakmiddag till mig och lillen. puss!


midsummah


Lite midsommarhelg.


























nubbaredan

Nubbaredan är här och jag är uppe med tuppen, nu är jag taggad men jag har med mig påtok för mycket kläder men för mycket kläder har väl aldrig skadat. Idag ska jag äta god mat och göra en midsommar krans en riktigt fin midsommar krans ska jag ha. Ne men gotta GO för nu kör vi så det ryyyykkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!

Ha en underbar midsommar!!

detta klippet har inget med midsommar att göra men han är underbar!

Otursfågel



Jag kan inte sluta skratta åt all otur som händer mig just nu, nu var ju självklart min cykel snodd när jag skulle hämta den på resecentrum. När ska det vända och gå mot tur igen? Nu ska jag packa kläder osv, sol oljan ska med såklart! ahaha  kan inte sluta dö och skratta.


torsdag, jag trodde det var fredag.



Fan idag har jag köpt en massa nya kläder, eller varför säger jag fan? det är ju gött med nya kläder!! Ikväll ska jag troligtvis spela minigolf på campingen, det blir mysigt, imorgon lämnar jag Lidköping tidigt för att ligga och sola på kusten, om nu vädret tillåter!
Jag är så taggad, kusten kommer bli awesome, vad ska ni göra?

Ne nu ska jag fortsätta plocka upp kläder från golvet och häga upp dem på galgar så redig är jag.




håll huvudet högt.




Hej hej hej! Nu är det sommar, svettigt och härligt. Jag har seglat några dagar nu. Det gillade jag!
Imorgon är det midsommar och det ska jag fira i grebbestad med ett göttegäng. Sen är det slut på mitt sommarlov, på måndag börjar allvaret. Jag håller huvudet högt, då tänker man glada tankar!
Jag är glad!

Stan.


Nu ska jag kila till stan med Anna kolla lite rea och ha det gött!

En riktigt trött bild på mig från helgen, klockan var kanske sex på morgonen här.


midsummerparty

Jallå alla glada! Just nu håller jag på att städa vår lilla båt enbart för att mamma och pappa skall kunna använda den imorgon, gud vilket snällt barn jag är! Båten hade möglat så nu känner jag att jag snart kommer att börja mögla..gött.
Imorgon är det midsommar och det tänker jag fira haha råkade skriva fisa först det hade ju blivit roligt, jag tänker fira den på kusten tillsammans med massa goa människor! Vad ska man ha på sig, ska nog ha mjukiskläder!

Ne fy nu måste jag gå och slänga min möglande te kopp, den stinker... sen måste jag damsuga båten, det är så himla tråkigt!

Puss på er


godnatt-.


soltjej

Just nu känns mitt liv som en enda stor röra, jag gillar det inte. Men idag så skrev en kille till mig att han ville ta med mig på en båttur i Göteborg, han sa också att han ville se mig en solig dag eftersom han tyckte att jag var en soltjej. Jag hoppas att denna dag kommer att ske, för det låter helt perfekt med en båttur eftersom jag älskar att vara på havet.


godmorgon folks

Klockan är snart sju, det är för tidigt. Inatt har jag sovit riktigt dåligt och jag vakna upp med halsont, får man jobba om man har ont i halsen?
Idag ska jag jobba, det ser jag inte fram emot och jag hoppas att jag kan få jobba med någon idag eftersom jag blir socialt rubbad när jag jobbar själv. Ikväll ska jag gå ut och njuta, kanske dricka några öl i sommarsolen tillsammans med någon vän för jag jobbar inget mer denna veckan, fett gött!
snart är det midsommar, jag orkar inte.

Ne nu måste jag kila till bussen. kämpa på nu Fanny du klarar det här!
aja hejdå

lugg


Idag fick jag för mig att jag skulle klippa lugg så det gjorde jag. Resultatet blev såhär, Lite snett men det är inte så noga. Snart ska jag iväg och spela minigolf på campingen, blir nog kul! imorgon är det jobb som gäller...







the city.



Jag vet inte vart jag ska börja när jag ska berätta om min helg i Stockholm, Men det började med att jag och Anna bokade tågbiljetter till Stockholm på fyllan, så på bakfyllan satte vi oss på tåget påväg till Stockholm. Jag har under denna resan fått se Viktoria och Daniel live, ätit på Taco bar, petat en mimare på rumpan, klappat en kille på hvudet, åkt tunnelbana,pendel och buss, träffat Oskar Linnros, Träffat Amir, dansat, lyssnat på mike snow mm, Stött på Robin, varit på Lidingö, Åkt longboard, sett killar badat nakna, ätit mackor och druckigt bärs på en trottoar klockan 5-6 på morgonen, träffat en kille som ska vara min prins i ett år, och jag har blivit besviken, jag har sett hon.



Stockholm, prinsar
















tockholm

stockholm

imorgon åker jag och Anna till stockholm! hahah spontant gillar jag vi ska gå ut med NICE! hejdå

Roskilde

Roskilde är slutsålt, det rör mig inte i ryggen. Nu är jag hemma från stugan, där har jag solat och ätit krabba tillsammans med min fina mor. Nu luktar mina fingrar krabba, men snart kommer de att lukta tvättmedel för nu ska jag banne mig städa båten för på söndag eller kanske redan imorgon skall den plaska i vattnet Underbart!


soldag


En fin kille lämnade mig precis bland rostemackor och noll planer för kvällen. Sen kom jag på det! Jag ska på fördelsedagsfest för pata redan nu klockan tre. Så jag tar på mig stassen och åker med frippe för grill och gött! På söndag åker jag och firar famroisen och seglar, som jag längtat!




fredagsmorgon

Godmorgon på er, sovit gott? Det har jag, somnade klockan elva igår och vaknade för något timma sen, pigg som en lärka. Nu ligger jag i sängen och saknar en bra och speciell vän som jag troligtvis får se i veckan, Fun! Idag är vädret lite sämre det var väl typiskt.. Får se ifall båten kommer i vattnet, hoppas det för jag älskar att åka båt eller nej inte åka, köra!



mina favvosar är borta.

Jag klarade dagen på jobbet, stannade på donken (mcdonalds) på vägen hem och åt en mcfeast och compani, aldrig ätit en hel meny förut men idag gick det!
Men så kom jag hem och tänkte, nu ska jag ta en lång dusch och krypa ner i mina favvotrosor, MEN så är dom borta, jag kan inte hitta dem någonstans.. Hoppas att de kommer fram för de är de bästa trosorna jag haft, men istället får jag ta mina mimmipigg trosor som kommer på andra plats de har jag haft sen sexan typ och alla tjejer vet ju att de är de trosorna som är bäst. Men nog om mina trosor, fula trosor ska de va, fast mina blå sköna älsklingar som är på rymmen är riktigt söta. Nu ska jag riva runt i mitt hus och leta efter dem. PUSS

Fan va snygg ja e

Sommarjobb.

Godmorgon, ska snart sticka till jobbet ser fram emot det sjukt mycket. Eller så ser det mer ut såhär i mitt huvud just nu ABhjskldfwnkqewnhfkjaerwDNXPSADPSDCOASPOXazASXAKQWJDOPWDCOkjsHSADJqdsloasfjDSoadfjlesdfjseohIEWIJFSEFIOERHFIUESHFEIOW
Så typ. Ne men vi hörs ikväll säkert, imorgon ska jag och min bror städa och sjösätta båten kommer bli as nice, vädret är ju underbart !
Önska mig lycka till idag, ska nämligen jobba i en kiosk ensam(inte så jättesvårt kanske), men hur detta nu ska gå det återstår att se.. Fint hoppas jag!
Hejdå säger tjejen med nervositetklumpen i magen!


dum av dig

hallå, ikväll har jag druckigt öl på pråmen tillsammans med min bror och "våra" kompisar haha. Nu ska jag sova, jobba imorgon och det är första dagen, jag är nervös! imorgon kväll tänker jag nog bleka mitt håår lite till bara för att.. jaja puss godnatt

nothing


Vilket väder, idag har jag legat ute och solat hela dagen. Bränt mig på bröstet har jag lyckats göra också, men det är sommar! Nu ska jag ut och övningsköra med mamma, stanna på birgers och ta en glass ska vi också göra, gillar inte glass göra mycket men isglass är gott pop 74 eller calippo kanske, vi får se!



Svett

okej, jag har aldrig svettats så mycket genom att bara sitta still. Nu är första körlektionen gjord, äntligen kan jag säga att jag är påväg!
Han tyckte jag var duktig den där sten-inge och han sa att jag borde ta dubbla körlektioner och att han skulle ringa mig när han har lust att dejta igen!
Nu ska jag gå ut med vasse och sen sola!

awake my soul.


Jag har tagit studenten och hela den grejen nu. Jag har inte förstått det än riktigt. Jag har en bra känsla i magen alla fall. Idag är det sol över min trädgård så jag bjuder in några vänner till solkalas. Tjejer som äter falukorv och macaroner i bikini, på en filt.

Student, jahapp. Nu är allt klart. Vad gör vi i höst? Fanny lockar med en fin lägenhet i stavanger. Tjänar man på norge?!

Crookers – Hip Hop Changed
Robyn – None Of Dem Featuring Röyksopp
Mumford & Sons – Roll Away Your Stone
Mumford & Sons – Awake My Soul
Mumford & Sons – Sigh No More




showerparty

Nu ska jag ta en lång och skön dusch, bjuder på ett klipp jag gjorde för ett tag sen en annan gång när jag skulle duscha. Imorgon ska jag övningsköra också, börjar bli lite nervös men det går säkert bra!


bla kvalla


Lite nytt i garderoben.



vilken bra dag!


Vilken toppen dag jag har haft idag, skönt med lite manligt sällskap också. Jag mötte upp Joel på stan, han gratta mig till studenten och sa att det här var min dag, wihoo tänkte jag fan vad snällt. Så jag beslutade att vi skulle gå och käka kina mat, eftersom jag älskart men innan vi fick mat i magen gick vi till monki. Efter ett tag där så gick vi och köpte kina mat och satte oss i parken bakom storan och åt, det var gott men det slog inte wokhouse. Får helt enkelt ta det en annan dag med annat manligt sällskap, du vet vem du är.
Nu är jag hemma igen, och ska snart ta kort på plaggen jag köpt idag, en sak är jag riktigt nöjd med jag har letat länge och nu har jag den !

Hur har er dag varit? inte för att jag bryr mig, frågar mest för att vara trevlig :) bye bye bitches!






götlaborg


Godmorgon! Nu sticker jag till Göteborg för att köpa lite kläder och samtidigt som jag gör det passar jag på att hänga med joel, det var ett tag sen. Adios amigos.






Studentbilder














summer


Idag har jag övningskört det var ett tag sen, men det gick riktigt bra så det var gött. Bokade även en körlektion som jag ska ha på onsdag, hoppas det går bra! Idag var jag också på spiken med mamma, det var riktigt mysigt, vi åt rökt lax med potatis sallad sommarkänsla på det. Nu sitter jag här i sängen igen fet som en padda, näe skoja.. nu ska jag göra något, ta vara på de två lediga dagarna jag har innan jag börjar jobba. Torsdag börjar det, grymt!




hairspray



Hemmakväll, jag tittar på hairspray den går på fyran. Imorgon åker jag till Göteborg för att köpa en väska och kanske något annat fint. Vad gör ni ? puss



halli hallå

cambilder är det enda jag bjuder på nu. Ute har det regnat, tur att man har tak över huvudet inte alla som har det.. vädret är pisströkigt, så jag sitter bara inne och dör. Funderar på att klippa lugg men kommer ju ångra mig sen om några veckor när den börjat växa.
Vid denna tiden förra året satt jag och väntade på att få åka till usa, packade väskan för att dra på måndagen, något som jag inte gör i år. Känns vansinnigt konstigt och just nu har jag faktiskt sug att åka tillbaka.


its over and im free, det firas med en tattuering på handleden mamma.



Nu är allt slut och på facebook skriver folk hur ledsna de är för att allt är över, och jag förstår inte varför.. liksom det är ju efter studenten man längtat efter iallafall jag, och jag skrattar fortfarande åt att jag aldrig behöver sätta min fot på De la Gardiegymnasiet igen , TJOHOO!
I fredags var det bal och det var kul, jag kollade på kontot idag och blev förvånad när jag bara hade brännt 400 kr.
Det var något speciellt jag skulle blogga om men jag har kasst minne så jag glömde vad det var, kanske kommer jag på det sen.

Någon jag saknar är min bästa vän Hedda, kommer ha det så tråkigt utan henne nu när alla börjar gå och bli tortyrduvor.. alla utom jag.

Ne nu ska jag fortsätta städa mitt rum som jag så bra lyckats grisa ner.. soooo Fanny style!!




nothingtodo




tandblekning

Det är många tankar som rusar igenom mitt huvud just nu, imorgon är det slut, japp slut. Jag börjar bli nervös och det pirrar lite i magen, vill gå och lägga mig för att få morgondagen så fort som möjligt! JAG TAR STUDENTEN IMORGON.. det är sjukt lilla lilla jag sitter här hemma i min studentmössa och bara väntar.. Nu måste jag hjälpa mamma lite igen!

Bleker tänderna nu också, nice !:)



naked girl in sexy bikini.

Godmorgon på er era sköningar!
Det luktar nybakat bröd i mitt hus och min säng luktar också gott för att jag bytte lakarn igår, nu är det bara en dag kvar, det får mig full i skratt.
Idag kommer jag att vara busy busy, det var jag inte igår kväll. (igårkväll?) ne nu ska jag fixa och dona ska iväg och pynta flak!! Ni får se resultatet sen, kommer bli as snyggt bara för att jag och mina klassisar har gjort de.

Igår beställde jag lite saker från junkyard också, cant wait!!!




wow


Wow, det har hänt så himla mycket sist jag skrev här. Jag har bytt hårfärg (pga en kass frisör som färgade mitt hår GULT), dansat in studenten och börjat jobba. Allt det här känns riktigt bra. Eller inte frisören, hon kan ju hoppa i Lidan snarast.

Snart ska jag iväg till Göteborg för att köpa mig ett par balskor (sista minuten he he he) och möta upp heddis. Som jag tyvärr försov mig ifrån imorses. Jag blir knappast förvånad över mig själv. Kommer säkert sova bort hela studentdagen imorgon med. Hej då.


dan före dan före dan


HEJ!

Idag har min lillebror åkt ambulans på grund av cykelrammel. Tragiskt, lite lite komiskt.

Nu är det kväll. Vi skulle sett satcfilmen ikväll men mina ben orkar inte åka buss till en cool bio. Så istället käkar jag choklad, njuter av dan före dan före dopparedan och tar med mina ben och en vän ut på en promme istället. Vädret är kass, så förmodligen är det kass även på onsdag då vi springer ut men det skiter jag i. Tror jag. Jag är nog glad i alla fall.

Nu ska jag studentpeppa mer, dona och fixa, sen promenera!

Basement Jaxx – Where's Your Head At
Dizzee Rascal & Armand Van Helden – Bonkers - Radio Edit
Björn Skifs – Krama Dej

puss


Förlåt men jag är student

förlåtförlåtförlåt för att vi uppdaterar kasst, men det är bara för att ni inte slänger in några kommentarer. Tänkte bara säga en sak, jag var aldrig i kreta, hahahahahah ni gick på det så jävla lätt! Så kul.

ne fan det är fett tråkigt att blogga, jag ligger i sängen, pajja knät i onsdags så har rehabat mig. nu drar jag herrå

tröstledsen


Gillar att när man har det som bäst ska allt gå åt fan. såklart.



skövde student.


NU är jag sjukt studentpepp! Det ska bli så kuligt!!!!
Strax åker jag till skövde med två vänner och firar maxie och hannis!

Fina bilder på hanna, mig, sanna och maxes. Nu firar vi! hejdå




från och med du.



Joel Kinnaman har tjej. Det är student. Skiotkul. Lite jobbigt. Nu ska vi till Liseberg.


RSS 2.0