karneval

tja på er bloggen, hemma från kreta. Nu ska jag börja festa så orkar inte uppdatera!
KARNEVAL!
Förra året var vi tingaling ni vet i melodifestivalen då var jag blond, detta året kör vi på Lady Gaga, ni som bor i närheten borde verkligen komma och kolla klockan sex börjar det !! puss nu ska jag dricka öl och dansa


soldag karnevaldag

Nu har jag gjort det sista i skolan. Förmodligen sista gången jag sitter i vårt fina studielandskap, lyssnar på spotify och skriver skolarbeten. Sorgligt kanske.
Nu ska jag i alla fall hem, sola på altanen och sen vid ett ska jag bege mig på förfesten, sen är det karneval. Vi ska vara korpar, kan bli kuligt.
hejdå
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

Bonnarunda.


Jag är mör. Inatt har vi åkt buss hem till alla i klassen och käkat, druckit och kalasat. Det var riktigt lyckat. Men nu är jag som sagt mör, sönder, paj. Jag har sovit i solstolen hela dagen. Nu ska jag fråga nisse om han vill ha astrid lindgren maraton med mig. Det vill jag ha. Och mammas morsdagstårta. Jordgubbstårta, mumsis.



natti patti


Nu sover jag. Trött och glad. Imorgon börjar min studenttid, den bästa i mitt liv har jag hört.



stockholm igår/idag.

Vi har haft det gott med en del av klassen i stockholm. Bott på båt, vaggats till sömn. Gått på fotoutställningar, det gjorde paradisecimon också, ätit vapianopasta och så har mötte vi upp mina favorittvillingar för häng!





























/klaris

smelly cat


Åh vad jag gillar phoebs! /klaris


around my dream i lund


Riktigt bra helg har jag haft, svettigt och gott!

The Eighty Group – Around My Dream


går och lägger sek


Idag har det vart svettigt. Svettigt och riktigt gott. Jag har hängt med goa bönor, gått modevisning med mina kussisar (tröjan sanna gjort till max är asball) och lekt trädgårdslekar med lilleponken!

Imorgon åker vi till Lund och röjer. Kan bli svettigt och riktigt gott!








fuck school


Jag är så trött, trött på allt plugg trött på stressen. Jag känner mig glad och lycklig samtidigt som jag vill skrika åt allt som har med skolan att göra. Jag hatar att plugga och jag har alltid hatat det, har aldrig kunnat plugga.
Ska bli så skönt att slippa allt som har med skola att göra, för jag hatar det, jag hatar det.


kreta är nära.


Nu är det nära, vid denna tiden imorgon är jag på Kreta!!
Ska bli så jävla otroligt mega skönt ska ni veta, håller mina tummar och hoppas verkligen att vädret är med oss!

Vi hörs om en vecka igen !


you are the generation that bought more shoes and you get what you deserve


Jag har BIG problems. Orkar inte byta sängkläder. Borde göra det, men det där med att pricka in täcket rätt i påslakanet är allt klurigt. Och jobbigt. Sedan har jag ju en arbetsmiljö & säkerhetsbok jag borde läsa igenom också. Och hänga upp alla kläder i garderoben. Är det detta som kallas i-landsproblem? Jag tror det. Ser inget bra i att bo i Sverige längre. Vill hellre bo i en hydda i djungeln och livnära mig på kottar och larver.

Islands - The xx
Wide Eyes - Local Natives
Lost Coastlines - Okkervil River
Young Love - Mystery Jets
Somebody to love - Jefferson Airplane


Ehm. Sen vare inget mer.

/Jenni


Nytt


Och så var det dags för mig att köpa ett par nya skor, och denna gången fick det bli ett par vans.




gütt väder


Precis som Klaras krokiga fötter säger i inlägget nedanför så luktar det sommar idag. Fast mina fötter luktar unket. Det är mina skors fel så dom ska in i frysen inatt och extrempsrutas med parfym imorgonbitti.
Idag har jag tagit vara på värmen och solen och avnjutit (ganska vidrigt ord eller?) en glass och sockerdricka på ett fik. Zuperzött.

När jag kom hem inbillade jag mig att jag fått lite färg i pannan. Det har jag förmodligen inte. Sedan har jag pluggat. Försökt åtminstone. När det är så fint väder vill jag inte sitta inne och läsa om eluttag och ergonomiska datamusar. Nej, jag vill ju vara ute, skratta, känna solen bränna mot huden och få såna där härliga summerfeelings. Jaja. Vad har man för val. NEED. TO. PLUGGA.

/ Jenni


det luktar sommar ute idag.





också skiner solen.

De hjältemodiga.


Vi skulle lärt oss surfa förut men Lindas röda pärla till bil kunde inte bära surfbrädan och vi är inte så bra på att mecka, så det får bli nästa gång. Vi vill ju kunna det här.

Vi tog på oss hela surfingutrustningen för att styla riktigt ordentligt på villabadet, men tyvärr blev det ingen surfing. Bara våtdräktsinvigning och årets första bad! Svalkande, tufft och gött!

Becka, Jag och Linda avslutade kvällen med burgare och Kalle Blomkvist. Kalle Blomkvist är fortfarande lika bra och soundtracket också, "De hjältemodiga", nu ska jag somna till de fina små barnrösterna och drömma fina drömmar om äventyr, hjältedåd och stormumriken!

 







hyrskbyrsk




Idag vaknade inte jag. Jag minns att mamma försökte väcka mig men hon gav upp. Det sista jag hörde var något om att jag kunde äta kyckling om jag blev hungrig. Jag har inte varit i närheten av så trött förut, kusligt.
Det är rätt gött väder från och till idag. Min fina vän Linda kommer hit snart. Jag har inte sett den underbara på riktigt länge. Hon har varit i sälen för länge, vi ska ha tjejcatchup och sen ska vi ha photosession med hennes trubadurvän, spännande!

flower power


Woodstock 1969.
Jag och Benny tar det lugnt på marken. Vi gillar läget.
Make love, not war.



Peace, Jenni

Klara hjärta hästar




Det här är struppis. Det är ett halvblod. Struppi och jag ska bli riktigt bra vänner i sommar, vi ska rida i skogen tillsammans.
Jag måste ha en hobby och hästtjejerna säger ju att det är en himla adrenalinkick att rida. Så i sommar ska jag lära mig att rida. Jag tycker det ska bli roligast att ha på mig ridbyxor, ridstövlar och ridtjejskavaj!
Men jag ska bli bra!

Sist jag red ramlade jag under hästen, men sen kramades vi.




IDAG ÄR JAG MJUK


HEJ! Idag har jag lagat god kycklingpasta åt Majis och mamma. Jag är en himla mjukis idag, jag rullar fram och ser på. Jätteskönt!
Nu skriver jag ett arbete om hip hop som jag skrivit på i evigheter, det är ente lätt. Men nu ska jag banne mig slå näven i bordet, skruva upp basen på max och skriva så att tangenterna smälter.. eller nåt.

I helgen är det Lundakarnevalen, det verkar skoj tycker vi så vi slår nog slag i saken och åker! Hedda, du får övertala mig lite granna till bara. Men du är bra på det.

Vi lyssnar på franskt idag.
Despo Rutti – Arrêtez
Saian Supa Crew – Raz De Marée


MOLNDAG.

The cobrasnake. /Klara

förr i tiden.


Idag köpte jag för första gången i mitt liv en grillad korv med bröd, ensam. Det kändes väldigt udda att vandra omkring ensam i en liten men okänd stad och käka korv. Mysigt men udda. Jag har aldrig gjort det förut.

Nu ska jag käka pizza a lá pappa med mappa och se wallander, däcka i soffan, precis som jag brukar på söndagar.

Mamma och Pappa är bäst! Godnatt puss





 

Fannys Videoblogg.


konstiga saker händer på msn



två par nya skor


Istället för att köpa converse så köpte jag två par vans istället. Fina tycker jag.


hellu small friends



Hallu, det var ett tag sen! Har varit på sommarland precis som jenni. Imorgon åker jag till öland för att spana fåglar tillsammans med min klass, ser faktiskt inte fram emot detta och fattar inte riktigt varför jag valde att följa med, men vad ska man göra.. Jag kommer hem på onsdag igen och då är det bara att packa om väskan för att åka iväg till Kreta.

Skaffade en flickr för ett tag sen klicka här så kommer ni till mina bilder, inte så mycket att hänga i granen men.


slå på basen


Igår var första utbildningsdagen på Sommarland. Jag gillar mina arbetskamrater. Resten av kvällen spenderades med den utsökta brownien och vi såg på I love you man, som Klara tjatat om att jag ska se minst en miljon gånger. Så jag löd Lord och vi satte på den. Den var mysig. Ganska rolig. Och amerikansk. Men vad mer kan man begära nu för tiden? Den får klart godkänt iallafall. Ho ho.

Idag sov jag för länge. Vill inte ens skriva när jag gick upp. Pinsamt. För jag vill egentligen framstå som en människa som är kvick och alert på morgonen och som aldrig sover längre än till nio på lediga dagar. Det stämmer inte. Brukar gå upp två..
Men istället för att slösa en massa tid nu så ska jag göra iordning mig och kila iväg till farmor. Vi ska prata om framtiden. Ho ho. Och kanske lite kaffe och fika på det. HO HO HO.

Slå på basen. Slå på basen Klara.

/Jenni


kinnekulleradion


En dag förra veckan var jag på arbetsintervju. Jag fick då jobb som teamledare på Sommarland. Lyckorus. Sedan var det fint väder den dagen också. Ännu mer lyckorus. Så Johan och jag snodde lagligt farmors bil och drog upp till Kinnekulle. Vi köpte gifflar och coca cola på flaska och la oss på en filt mitt ute i skog fylld med vitsippor. Då fick jag som mest lyckorus. Det var en mycket fin dag den dagen. Så fin att jag borde skriva om den i den här bloggen. Så, nu gör jag det. Med lite bilder.


Köra bil ute på slätta.



En halvt slukad giffel.


Koncentrerad kille dricker cola ur glasflaska. Solen skiner.

Blommor i hår. Gay.


En förvånad häst. En dum häst. En läskig häst.


farmordag

Jag gjorde den perfekta pajen!

negerbollens dag


vi äter dom nakna.


HEJ




Hej! 
Snart kommer Lisa hit med bullar ♥
Idag kommer Hedda hit och smider äventyrsplaner för helgen
Idag har min näsvinge gått ner en bete, det ska nog ordna sig
Idag blev jag erbjuden en resa till stockholm, jag tackade nej tydligen
Idag är det 30 dagar kvar tills vi springer ut i det goda
Idag har jag efter igår ett skinsavsnitt kvar. Trist
Idag ska jag sova över hos famor med sannis, precis som för 10 år sedan
Idag är jag gladis

På tosdag och fredag är vi lediga, idag också (!!!)
Igår la Governor Andy till mig på facebook, underligt

Fin tisdag, puss klaris


Skateolympix









ölkorv en eftermiddag


Ockes bileder.

Gorillaz – Spitting Out The Demons








sommardag bitte.

Jag har typ ungefär redan slutat innan jag ens börjat. Riktigt gott. Solen skiner, jag ska ut på äventyr.
Äta glass och fota med ocke. Det blir en bra dag!
En bra dag!
/Klaris

lilla sparvöga.


Hemma. Asgött välkomnande, pizza/wallander-kväll med mamma och pappa. Det behövde jag efter att ha levt på tapas nästan hela helgen. Tapas = korv, köttbullar, pasta + vilken/vilka såser man vill till det.
I fredags var vi på förfest på köttbullevägen (?) och sedan gick vi vidare till vinci för att lyssna på Erik som spelade.
På lördagen var vi trötta och sugna på godis. Åkte till ulricehamn och såg på yrrol.
Trevlig hela helgen, jag har hängt med JJparet. Di är söta di.

Ska bli asgött att sova och vakna upp till solsken imorgon, i borås är det brist på sol.



Sött par äter den nya cloettachokladen.



Vild dans.



























Snällisar som följde oss till köttbullevägen. Gruppfoto är ett måste.



Emah, TuffKlara, Synthia (koffe) och kompisen.



Puss från toastolsvinkel.



Förfecke.









Erik på vinci.






Tuff tjej vilar huvudet nonchalant mot handen, där musiken är.  






Barndomsvänner.



Tapas med Johans alla såser.






Jenni och Johan, snabba.


faster, harder, SCOTER! (fashion)

Fy sjutton va skönt med party. Borås är ett hål. Det är ett konstanterande. Nästa helg ska Jenni och jag på fotbollsmatck i hålet, vi ska stödja laget vi älskar mest. AIK.
Nu bär det vidare.
Håll i hatten vänner, det är fredag. /fashion-klara.

fot ölj


Idag hämtade mamma hem en fotölj från stugan. Den står just nu i mitt rum han är blå och gammal. Jag gillar den, såhär ser han ut.(se bilder under texten under gott folk)
Ikväll shit redan fredag tänker jag, veckorna springer iväg snabbt eller i alla fall för snabbt för att hinna med allt i skolan. Jag har nämligen bara tre dagar kvar, ja tro det eller ej men så är det. Och eftersom det är fredag idag så ska jag ut och festa tillsammans med min bror och hans kompisar faktiskt, de har två jenter? (heter det jenter?) här på besök från norge vi ska kanske gå och lyssna på rock.

Ne nu ska jag ta mig till duschen och duscha av mig svettlukta! skriver imorgon eller ikväll, kanske langar en kvällens outfit då, Kul va alla fina läsare <3<3<3<3 haha skoja.
hejdå




svullen näsvinge, vad är det?


Något har hänt med min vänstra näsvinge. Den har svullnat upp, är röd och irriterad. Det gör riktigt ont och den blir större för varje dag. Antingen så snyter jag mig riktigt mycket för hårt eller så lever den bara ut en massa hormoner eller något. Jag gruvar mig för vart det ska sluta. 
Jag skulle försöka fota min konstiga näsvinge men det syntes inte så bra. 
Men den känns så stor som på bilden. 

Igår var förresten Christer Fuglesang på rymd och partajade tdyligen. Tråkigt att man missade det. Jag frågade Malin om hon pratat med honom, och ja det hade hon, hon hade sagt "Hur känns det att vara här på rymd och dricka öl, du som har varit i riktiga rymden?". Bra sagt!

Nu ska jag ge mig i väg, förbannad på att jag rev sönder mina sista strumpbyxor åker jag ändå med Jenni och Johan till borås.

hejdåååå.


kamrater


Igår åt jag glass i solen vid vattnet med illi. Sen spontanbestämde jag mig för att åka och kramas i skövde samt fira trettio dagar kvar till studenten på vatra. Det var trevligt. Vi tog jättefult uppställda gruppkort.
Imorse vaknade jag av solen, avnjöt det här en gnutta på Hannas och Viktors balkong. Underbarrrt.










a sunny day







jag vill vad vill du?


Jag vill att studenten ska vara överstökad, jag vill ha sommar, jag vill ha midsommar tillsammans med de jag tycker om, jag vill vara i stugan och ta nakendopp mitt i natten, jag vill ha en en svensk sommar, jag vill börja jobba, jag vill flytta till norge, jag vill ha pengar, jag vill resa i vinter med mina närmaste vänner, jag vill göra allt det där som jag längtat efter i tre år nu.







Bilder

love and love



















it pays to belong.


Solen är banne mig det bästa som finns. Idag ska jag ta vara på den. Nästa vinter ska jag inte se skymten av snö, hoppas jag! Då ska jag hänga med solen på äventyr hela tiden.
Det finns tydligen massa nyheter från marabou. Jag hoppas på att någon kör hem ett lass med choklad till mig.

Bilder från thecobrasnake/flickr.

/klaris









två timmar för tidig till skolan..

så himla kul. Det är jag, webcamen, spotify och sjukeva.

beanies.


Dessa tre mössor vill jag ha! (en bra studentpresent felix)
http://www.guiltyheadwear.com/


Lite nya kläder/bikini




Dancedancedance

I lördags så var det 1 maj och detta behövdes självklart firas, precis som vi firade valborg i Göteborg. Vi började dricka hemma hos mig och snacka om vart vi ska tattuera oss och vi kom fram till att det bli en liten framför örat. Men jag vet att jag kommer att dra mig ur, är för feg.
Men lite senare på kvällen hälsade vi på min kusin som fyllde 30, vi fick vin och öl. Tog en sväng med mamma på "dansgolvet" också! Klara lyckades ta några roliga kort också där jag och mamma gör samma miner utan att tänka på det.






as we enter



Nu ska jag gå i solen till Jennis och ha pyjamasparty!
hejdah hejdah / klaris

Igår fyllde Illi år också. Grattis igen plutten.


brilledagar


Major Lazer – Pon De Floor






spikes med blonda slingor


Jahapp. Dags igen för Jenni aka Steven Seagal att skriva ett blogginlägg. Idag handlar det om min och Klaras tripp till Göteborg där vi åt kinamat, träffade skumma gubbar och njöt av solen. Köpte upp alla mina pengar också. Tjoho. Det är den andra maj idag va? Perfekt att leva på saldo noll resten av månaden.
Dagen var mysig och rolig och gullig osv.
Nu ska jag deklarera. +5 vuxenpoäng. Dock vill skatteverkets hemsida inte fungera. Säkert bara för att dom vill ha mig pank runt midsommar med.

Here are some megapics. Jag fastnade inte på bild idag. Var för skunkig.



Avslutar inlägget med en livsnjutare.

/Jenni


Fredag la valborg











partykillerrrrrr


Jag lämnade den fetaste 30årsfesten och ett gäng glada på språng till strand för att sova. Jag har intagit Majas dubbelsäng och ska spara pengar och sova asgott. Förmodligen kommer jag vakna om ett par timmar av att Fanny dansar och tjommar i sängen. Det blir mysikkkt.

Idag kom vi hem från Lund där vi igår firade valborg. skitakul vare!

natti, imorgon åker jag och jenni till götreborg tidigt och,.


RSS 2.0